- 25 Mayıs 2022
- 1.812
- 526
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Canım belki döllenme falan olmuş olabilir o yüzden o sancıyı çekmiş olabilirsin akıntı da ondan olmuş olabilir yani gebelik mi değil mi bunun için çok erken tabii ki her ay o kadar farklı şeyler yaşıyor ki vücudu insanın bir şey demek için de çok erken adet tarihini beklemekten başka çaren yokHerkese selam öncelikle. Kızlar ben aylardır ovulasyon testi yapıyorum her zaman pik gördükten ertesi gün sonra çatlama görüyordum yani bayağı bir silikleşiyordu. İlk defa bu ay adetim çok kısa sürdü. Hemen ovulasyon testine başladım. Ve ilk defa iki gün üst üste pike yakın çizgi gördüm. Kafam o yüzden çok çok karışık. 8 Ekim'de ilk koyu gördüm 9 da silikleşir dedim ama 9 Ekim'de de bir yaptım koyu çıktı. İşte 8 ve 12 Ekim'de başka markalarla da yaptım. İşin kötüsü biletlerimiz var. Gebelik testi yapıp başka şehirde tedavi için gitcektik. Çatlama günü mü bilmediğim için şu anda hangi günü hesaplamam gerektiğini bilmediğim için nasıl test yapacağım bilmiyorum yani güvenilir sonuç verecek mi onu bilmiyorum lütfen yardım edebilir misiniz ha bide işin tuhaf kısmı bugün 11 Ekim inanılmaz akıntı ve kasık ağrısı oldu. O da kafamı çok kurcaladi
10 Ekim'de yaptığım test en aşağıda canım. Yani hep bı anda çok siliklesiyordu bu sefer aşırı bir silikleşme görmedim o yüzden acayip geldiiİki gün pozitif test olması normaldir.. hatta bence daha iyi diye düşünüyorum ben kimyasal gebelik yaşadığımda iki gun pozitif gördüm iki günün ertesi gün siliklesti.. sizin 10 ekimden itibaren siliklesmesi lazımdı 10 ekim icin bir test paylasmissiniz.. Suanki akintin belkide günleri değerlendirdiginiz için kalan sperm kalıntıları vs. olabilir mi? Ya da enfeksiyonda olabilir gözlemleyin bakalim
İnşallah dollenmedir de:)) mesele adeti beklemek değil ya biz pik gorunce bilet falan kestik tedaviye gitcez diye. Ertesi gün bı yaptım ki silikleşmemişCanım belki döllenme falan olmuş olabilir o yüzden o sancıyı çekmiş olabilirsin akıntı da ondan olmuş olabilir yani gebelik mi değil mi bunun için çok erken tabii ki her ay o kadar farklı şeyler yaşıyor ki vücudu insanın bir şey demek için de çok erken adet tarihini beklemekten başka çaren yok
Bende öyle olduğunu sanıyordum ama benimde bu ay birden bire siliklesme olmadı.yavas yavaş siliklesti. Herkes normal buldu, birden siliklesmez zaten yavaş yavaş siliklesir dediler belkide bu ay yumurtan kaliteli çatladı dediler10 Ekim'de yaptığım test en aşağıda canım. Yani hep bı anda çok siliklesiyordu bu sefer aşırı bir silikleşme görmedim o yüzden acayip geldii
İnşallah canım çok sağolBende öyle olduğunu sanıyordum ama benimde bu ay birden bire siliklesme olmadı.yavas yavaş siliklesti. Herkes normal buldu, birden siliklesmez zaten yavaş yavaş siliklesir dediler belkide bu ay yumurtan kaliteli çatladı dedilerinşallah senin içinde öyledir diyeyim
Bende öyle olduğunu sanıyordum ama benimde bu ay birden bire siliklesme olmadı.yavas yavaş siliklesti. Herkes normal buldu, birden siliklesmez zaten yavaş yavaş siliklesir dediler belkide bu ay yumurtan kaliteli çatladı dedilerinşallah senin içinde öyledir diyeyim
İkiside aynı koyulukta ve pozitif duruyor.. çıplak gözle sizde öyle goruyosaniz pozitiftir. Değerlendirin üç gün üst üste sperm sorunu yoksa.Eki Görüntüle 3664800 merhaba sizce benim ikinci görsel pik olmuş mu
öyle mi dersin . alttaki bir tık daha koyu gelmişti bana ama yeterince koyu gelmemişti. c çizgisiyle denk veya daha koy olması gerekiyor diye öyle düşünmüştüm yani. sizce c ve t çizgisi aynı koyulukta mı bu görseldeİkiside aynı koyulukta ve pozitif duruyor.. çıplak gözle sizde öyle goruyosaniz pozitiftir. Değerlendirin üç gün üst üste sperm sorunu yoksa.
Sen çıplak gözle bilirsin bu durumu. Fotoğraf yanıltıcı olabiliyor.. eşit koyulukta ise pozitiftir. Ama garanti olsun degelendirme yap senöyle mi dersin . alttaki bir tık daha koyu gelmişti bana ama yeterince koyu gelmemişti. c çizgisiyle denk veya daha koy olması gerekiyor diye öyle düşünmüştüm yani. sizce c ve t çizgisi aynı koyulukta mı bu görselde
fotoğrafta neyse gözle görülende o ve pcos var bende malesef :/Sen çıplak gözle bilirsin bu durumu. Fotoğraf yanıltıcı olabiliyor.. eşit koyulukta ise pozitiftir. Ama garanti olsun degelendirme yap sen
Eki Görüntüle 3664800 merhaba sizce benim ikinci görsel pik olmuş mu
Anladım benim gördüğüm kadarıyla en alttaki pozitif.. akıntın v.s varsa kaçırma günlerini değerlendir bakalimfotoğrafta neyse gözle görülende o ve pcos var bende malesef :/
senin yumurtlama dediğin günle çok benzer gerçekten. ben bir tane daha test yaptım sabah işyerindeyken ikinci idrarla şu şekildeydi yine koyu geldi gözüme ama çok değil. çatlama mı olmuş acabaEki Görüntüle 3665115 Aynı testleri kullanıyoruz karşılaştır istersen
Koyu değil en sondakinin bir üstündeki pik olan benimkisenin yumurtlama dediğin günle çok benzer gerçekten. ben bir tane daha test yaptım sabah işyerindeyken ikinci idrarla şu şekildeydi yine koyu geldi gözüme ama çok değil. çatlama mı olmuş acaba Eki Görüntüle 3665118
evet koyu değil son yaptığım. o yüzden dedim çatlama mı olmuş sizce diye. önceki attığım görselde biraz daha koyu ama pik olduğundan emin değildim. bugünde çok az renkte açılma gördüm işte. pik olmadan söndü mü yoksa gerçekten pik oldu da şimdi biraz renkte açılma olduğu için çatladı mı karar veremedim...Koyu değil en sondakinin bir üstündeki pik olan benimki
Günün yakın olabilir koyulaşıyor gibi oluyor sonra silik gibi bir anda koyulaşıyor ben sabah yaptığımda silikti akşam yaptığımda piki görmüştüm 2 kere yapmış olmasaydım pik değil bugün deyip geçerdimevet koyu değil son yaptığım. o yüzden dedim çatlama mı olmuş sizce diye. önceki attığım görselde biraz daha koyu ama pik olduğundan emin değildim. bugünde çok az renkte açılma gördüm işte. pik olmadan söndü mü yoksa gerçekten pik oldu da şimdi biraz renkte açılma olduğu için çatladı mı karar veremedim...
bakın size görselleri yan yana ekliyeyim. demek istediğimi anlarsınız şu şekildeler ; tekli olan bugünkü , ikili olan dün ve ondan önceki güne aitGünün yakın olabilir koyulaşıyor gibi oluyor sonra silik gibi bir anda koyulaşıyor ben sabah yaptığımda silikti akşam yaptığımda piki görmüştüm 2 kere yapmış olmasaydım pik değil bugün deyip geçerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?