Kızlar ovulasyon testime bakar misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi keug0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

keug0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
2.587
2.950
83
26
Kıxlar daha once 1 ay kadar kullandim ama geceleri yaptim bugun sabah bir kere tuvalete ciktim bunu 2.de yaptim ama ilk defa bu kadar.koyu cizgi gördum ve direk cikti bu vizgi koyu olan tarafi sonuc tarafi yani ona gore yumurtlamayi buluyoruz fakat yanindaki cizgi silik bu neden olabilir anlamadim
20221008_101117.webp

Kıxlar daha once 1 ay kadar kullandim ama geceleri yaptim bugun sabah bir kere tuvalete ciktim bunu 2.de yaptim ama ilk defa bu kadar.koyu cizgi gördum ve direk cikti bu vizgi koyu olan tarafi sonuc tarafi yani ona gore yumurtlamayi buluyoruz fakat yanindaki cizgi silik bu neden olabilir anlamadimEki Görüntüle 3142261
Yumurtlamayi direkt yakalamissiniz o yüzden. Ayrıca Instagramda testin sahibi var minnakkurabiyeler diye onunla da konuşun o sizi yönlendirsin

Kıxlar daha once 1 ay kadar kullandim ama geceleri yaptim bugun sabah bir kere tuvalete ciktim bunu 2.de yaptim ama ilk defa bu kadar.koyu cizgi gördum ve direk cikti bu vizgi koyu olan tarafi sonuc tarafi yani ona gore yumurtlamayi buluyoruz fakat yanindaki cizgi silik bu neden olabilir anlamadimEki Görüntüle 3142261
Siz ovulasyon testini almadan önce keşke biraz arastrsaydnz elinizdekileri boşuna kullanmssnz

Ovulasyon testi hiçbi zaman gece durduk yere veya sabah yapılmaz. Sabah normal tuvalete çıkacaksınız kahvaltınzı falan yapacaksnz buralar geçtikten sonra saat 15.00-ile 19.00 arasında bı saat belirleyin mesela şöyle testi saat tam 17.00da yapacaksnız bunun için iki saat oncensinde her türlü sıvı alımını keseceksiniz yani saat 15.00dan 17.00a kadar hicbi sekilde su meyve suyu soda vesaire sıvı ürün kullanmayacaksnz. İki saatlik sıkışıklık sonunda ki idrarınzla testi yapacaksınız. İki çizgi hangi zamanda yaparsanıx yapın hep çıkacak çünkü LH hormonu vücutta her zaman bulunuyor. Önemli olan bunun tamamen yükselip pik olması. Yani yumurtlama olmuş diyebilmek için var olan C çizgisi hep daha koyu çıkan çizgi yani bu kontrol çizgisi bu hep koyu çıkar diğeri silik. Silik çıkan çizgi yani T çizgisi de C kadar koyu veya Cden daha da koyu olduğu zaman yumurtlama oluyor demektir. Bunu gördüğünüz andan itibaren 24-48 saat içinde çatlama olacak demektir. Pik gördüğünüz günden sonraki günde yine aynı şekilde test yapacaksınız yine pik olabilir benim mesela 2 gün pik olup 3. Gün çatlıyor. 3. Gün tekrar yaptgnzda T çizgisi siliklesmisse çatlama olmuş demektir. O 3 günü iliski olarak değerlendirmek gerekiyor. Yumurtlama+çatlama günu. Gunde birkez yeterli çok ilişkiye girmek de sperm kalitesini etkiliyor çünkü.

Normal zamanda kendimi hamilemiyim diye denemek için yaptgmda elimde gebelik testi olmyordu bazen ovulasyon testleri hep pik çıkıyordu ama ne yumurtlama günüme ne gebeliğe sebep değilmiş bu. Ovulasyon testleri doğru kullanılmadığı zaman çok yanıltıcı olabiliyor.

Yumurtlamayi direkt yakalamissiniz o yüzden. Ayrıca Instagramda testin sahibi var minnakkurabiyeler diye onunla da konuşun o sizi yönlendirsin
Tesekkur ederim yumurtlama zamanim gecmisti adetime 11 gun var ama demekki yeni yumurtluyorum

Back
X