Fazlamı damlattın hep dağılmış. 16.gün pik gibi duruyor. Silik çıkarsa çatladı demektir teste devamArkadaşlar merhaba ovulasyon testimi yorumlayabilir misin adetin 12.gununde başladım pek anlamdim ?
Evet silik çıkarsa çatlamış demekHayır 3 damla damlattim yarın silik çıkarsa mi çatlamış oluyor
Bu da 1 marttaki testimKizlar merhaba bende bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım da pik gördüm sonra siliklesti ama sanki tekrar koyu olmaya başladı bi bakar mısınız
Kızlar kimyasal gebelik geçirdim geçen ay , beta hcf sıfırlandı ve kanamam oldu doktorum regl olarak düşünebilirsin bunu dedi , adet tarihimden 1 hafta gecikerek kanama oldu , 5 günlük ovülasyon testim yorumlayabilir misiniz sizde pik olmuş mu öncesinde de koyuluk var anlayamadım , normalde takip edebiliyordum yumurtlamamı düzenli regl olduğum için ama bu ay durumlardan dolayı biraz karışıkFazlamı damlattın hep dağılmış. 16.gün pik gibi duruyor. Silik çıkarsa çatladı demektir teste devam
Canım 5 martta yumurta olusmus gibi görünüyorKızlar kimyasal gebelik geçirdim geçen ay , beta hcf sıfırlandı ve kanamam oldu doktorum regl olarak düşünebilirsin bunu dedi , adet tarihimden 1 hafta gecikerek kanama oldu , 5 günlük ovülasyon testim yorumlayabilir misiniz sizde pik olmuş mu öncesinde de koyuluk var anlayamadım , normalde takip edebiliyordum yumurtlamamı düzenli regl olduğum için ama bu ay durumlardan dolayı biraz karışıkEki Görüntüle 3213405
Teşekkür ederim canım değerlendireyim bugünü yarın ki sonuca göre bakarız artıkCanım 5 martta yumurta olusmus gibi görünüyor
akşam 11 12 gibi testi tekrarla istersen eğer silikse çatlamıştır yada daha koyu çıkar çatlamak üzeredir. Henüz pik olmamış gibi geldi bana aynı renk gibi görünmüyorKızlar kimyasal gebelik geçirdim geçen ay , beta hcf sıfırlandı ve kanamam oldu doktorum regl olarak düşünebilirsin bunu dedi , adet tarihimden 1 hafta gecikerek kanama oldu , 5 günlük ovülasyon testim yorumlayabilir misiniz sizde pik olmuş mu öncesinde de koyuluk var anlayamadım , normalde takip edebiliyordum yumurtlamamı düzenli regl olduğum için ama bu ay durumlardan dolayı biraz karışıkEki Görüntüle 3213405
akşam 11 12 gibi testi tekrarla istersen eğer silikse çatlamıştır yada daha koyu çıkar çatlamak üzeredir. Henüz pik olmamış gibi geldi bana aynı renk gibi görünmüyor
Sizce çatlama olmuş muakşam 11 12 gibi testi tekrarla istersen eğer silikse çatlamıştır yada daha koyu çıkar çatlamak üzeredir. Henüz pik olmamış gibi geldi bana aynı renk gibi görünmüyor
Canım çatlama olmuş mu , dün kandil olduğu için boş geçtik bu sabah yaptım değerlendirmem gerekiyor mu bugünüCanım 5 martta yumurta olusmus gibi görünüyor
Evet olmuşSizce çatlama olmuş mu
Bende ilk defa bu ay ovulasyon testi denedimFazlamı damlattın hep dağılmış. 16.gün pik gibi duruyor. Silik çıkarsa çatladı demektir teste devam
7 mart pik. Bugün silik çıkarsa yumurta çatlamıştır değerlendirin. 24 saat canlı kalıyor tutar mı tutmaz mı bilemeyiz onuBende ilk defa bu ay ovulasyon testi denedim
6 Mart 13. Gün
7. Mart 14. Gün henüz korunmama olmadı Kandil vs. Diye bu gün testi tekrar yapacağım koyuluk çıkmazsa yani çatlama olduysada bu akşam korunmasam tutarımı acaba yoksa geç kalmış mı oluyorum
bugünkü testlerim 15.20 de yaptım farklı marka alıp onuda denedim ama hiç daha öncesini değerlendiremedim çatlamış görünüyor testlere göre testi yapmadan 5 dk önce kahve içtim misafirim geldi diye bir sıkıntı yapar mı acaba? çok erken hemen idrara karışmamıştır diye testi yaptım açıkçası bu şekilde çıktılar7 mart pik. Bugün silik çıkarsa yumurta çatlamıştır değerlendirin. 24 saat canlı kalıyor tutar mı tutmaz mı bilemeyiz onu
Çatladıktan sonra mı 24 saat kalıyor?7 mart pik. Bugün silik çıkarsa yumurta çatlamıştır değerlendirin. 24 saat canlı kalıyor tutar mı tutmaz mı bilemeyiz onu
Teste göre çatlamış evet. Sıvı etki etmemiştir. Çatladıktan sonra 24 Saat canlı kalıyor.Çatladıktan sonra mı 24 saat kalıyor?
En son ki testlerim aşağıdaki gibi
Teste göre çatlamış evet. Sıvı etki etmemiştir. Çatladıktan sonra 24 Saat canlı kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?