Kizlar ovulasyon testiyle gebelik nasıl anlaşılır baya adetim gecikti ovulasyon testim böyle

ben olsam yürüyerek yine giderim o ilçe nerdeyse yine bulurum o gebelik testini ..sonucu net olmayan ovulasyon testiyle acaba acaba diye saatlerimi geçiremem nebilim ilginç geldi bana
bende kendi köyümü düşündüm şimdi orda da ilçeye gitmek zor kendi aracın yoksa köyde hiç birşey yok ne bakkal ne market ne saglık ocağı o derece ilkel bizim köyde..ama dediğim gibi yürüyerek yine giderdim çok merak ediyorsam yada giden gelen biri mutlaka vardır ondan rica ederim

Bakın gurbete biz yeni geldik bir yer biem birincisi burdaki herkes fazla dedi koşucu o yüzden bilmediğim yerde bl ki mden ne isteyebilirim

Fal acinm yazısını görebiliyorsunuz acaba bilgisi olan varmıdır diye sordum boş yazmayınız lütfen
Neyin bilgisi hanımefendi? Müneccim miyiz biz? Kan testi verecekseniz , en kötü idrar testi alıp yapacaksınız. Yok başka yolu

Kargo geliyorsa bulunduğunuz yere internetten gebelik testi sipariş verin. En geç 2-3 güne test elinize ulaşır. Ikilemden kurtulmuş olursunuz.

Testlerin böyle
Gebelik varsa ovulasyon testi kıpkırmızı çift çizgi çıkar ama sanırım sizin öyle değil. Bu kesin olmamakla beraber kişiye göre değişir mi bilmiyorum en net gebelik testi ile anlaşılır adetiniz ne kadar gecikti?

Ben enson 25 Eylül'de adetim bitti temizlendim

ovulasyonda t çizgisinin c çizgisinden daha koyu olması hamileliği gösterebilirmiş. burada çizgiler ne tarafta göremediğim için yorum yapamayacağım

Bence senin yumurtlaman 4 gün önce olmuş ve 3 gün önce de çatlamış adetin o yüzden geç gelebilir geç yumurtlama olduğu için. Siliklestigi günden 14 gün say adet tarihini ona göre bekle. sondan 4. Testin pik olmuş çünkü sondan 3. Testten sonra siliklesmis yani çatlama olmuş.

Merhaba Buda benim ovü testim
20 ekimde yumurtlamam oldu değerlendirdik
Reglime 10 gün var
Silik çizgi biraz belirgin
Ne anlama geliyor bu acaba ?
Yorumlayabilir misiniz

Merhaba Buda benim ovü testim. 20 ekimde yumurtlamam oldu değerlendirdik. Reglime 10 gün var. Bugün böyle çıktı
Ne anlama geliyor acaba bu

Evet sanki haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…