ben ikinci yumurtlama olacak mi diye yapıyorum canısı gebelik sanmıyorum zatenCanım adet tarihine kadar bekle o gün yeniden yap. Simdi geçen ay ben ov testiyle gebelik denedim silik çıkıyordu seninki gibi ama dhaa koyulasmadi. Çünkü lh hormonu adete yakın yeniden artıyormuş. Ben hamile değildim inşallah sen olmuşsundur. Ama sana tavsiyem sürekli test yapma çok yoruyor
Tamam canım iki uç gün daha bekleyim yapacağım seninki nasıl cıkmıstıben regle iki gün kala öylesine ovülasyon yapmıştım.koyulaşmıştı. gebelik testi yaptım peşine 2. cizgi cıktı. gebelik testi yap derim bir kaç gün sonra
Adete yakin lh hormonu yukselir test koyu cikar bosuna yapiyorsunV
ben ikinci yumurtlama olacak mi diye yapıyorum canısı gebelik sanmıyorum zaten
O zaman yapmıyım bilmiyordum adete yakın olayınıAdete yakin lh hormonu yukselir test koyu cikar bosuna yapiyorsun
Aynen canm kadinlar cok nadir ikinci yumurtlamayi görür ama bi kere gorduysen testlerle bosuna zaman harcamaO zaman yapmıyım bilmiyordum adete yakın olayını
Tama. CanımAynen canm kadinlar cok nadir ikinci yumurtlamayi görür ama bi kere gorduysen testlerle bosuna zaman harcama
sanV
ben ikinci yumurtlama olacak mi diye yapıyorum canısı gebelik sanmıyorum zaten
ovülasyon günümden sonra silikleşti. regle 2 gün kala öylesine elimde 1 tane kalmıştı yapayım dedim (şeytan dürttüTamam canım iki uç gün daha bekleyim yapacağım seninki nasıl cıkmıstı
Yok benm öyle cıkmadı o zaman normal teşekkürler canmsan
ovülasyon günümden sonra silikleşti. regle 2 gün kala öylesine elimde 1 tane kalmıştı yapayım dedim (şeytan dürttü) 1. çizgiyle aynı koyulukta çıkmıştı.
her zaten cift cizgi vardir lh testinde onemli olan c cizgisiyle ayni renkte yada daha koyu olmasi bu oldugu taktirde 2 . yumurtlamayi gorursun ki 14 gun gecen bi diger yumurtlamada kesinlikle degerlendirme sagliksiz tutma olasiligi cok yuksek diye duymustum ama 5 ve 9 gun varsa iki yumurtlama arasi cift yumurta ikizi icin uygun bi degerlendirme olurKızlar benim adetime altı gun var gittikçe koyulaşıyor ovulasyon ikinci yumurtlama da olsa geç degil mi ki yumurtlamamın üstünden 14 gun geçti normal mi basına gelen var mı ?Eki Görüntüle 2691352
Canm c çizgisine yakındı yaptığım da evet aynı değildi ama yumurtlamadan bir gün önceki gbi meselaher zaten cift cizgi vardir lh testinde onemli olan c cizgisiyle ayni renkte yada daha koyu olmasi bu oldugu taktirde 2 . yumurtlamayi gorursun ki 14 gun gecen bi diger yumurtlamada kesinlikle degerlendirme sagliksiz tutma olasiligi cok yuksek diye duymustum ama 5 ve 9 gun varsa iki yumurtlama arasi cift yumurta ikizi icin uygun bi degerlendirme olur
Ya iki koyuyu görmediğime göre sorun yok o zaman dediğin gbiher zaten cift cizgi vardir lh testinde onemli olan c cizgisiyle ayni renkte yada daha koyu olmasi bu oldugu taktirde 2 . yumurtlamayi gorursun ki 14 gun gecen bi diger yumurtlamada kesinlikle degerlendirme sagliksiz tutma olasiligi cok yuksek diye duymustum ama 5 ve 9 gun varsa iki yumurtlama arasi cift yumurta ikizi icin uygun bi degerlendirme olur
aynen canim onemli olan t nin koyulugu yumurtlama degerlendirmek icin ama şöyle bi söylentide var ovulasyon testiyle gebelikte ogrenilebiliyormus t cizgisi koyu oldugunda ne kadar dogru tabi bilemem ben bu konuda idrar testlerine bile guvenmiyorum geç döllenme vs oldugunda teste cikmiyor cunku en iyisi bir kan testi kaptirmak adet donemin gectigindeYa iki koyuyu görmediğime göre sorun yok o zaman dediğin gbi
Evet canm daha dört gün var çıkmaz muhtemelen ben bu ay erken yumurtlama yaşadığım icin kafam karıştıaynen canim onemli olan t nin koyulugu yumurtlama degerlendirmek icin ama şöyle bi söylentide var ovulasyon testiyle gebelikte ogrenilebiliyormus t cizgisi koyu oldugunda ne kadar dogru tabi bilemem ben bu konuda idrar testlerine bile guvenmiyorum geç döllenme vs oldugunda teste cikmiyor cunku en iyisi bir kan testi kaptirmak adet donemin gectiginde
adetten kac gun sonra yumurtlamayi gordun canimEvet canm daha dört gün var çıkmaz muhtemelen ben bu ay erken yumurtlama yaşadığım icin kafam karıştı
Altı gün sonra canım biTtikten sonraadetten kac gun sonra yumurtlamayi gordun canim
evet erkenmis baya canim bana daha hic oyle denk gelmedi ben adet bittikren 5 gun sonra teste basliyorum birde sordugum iyi olduAltı gün sonra canım biTtikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?