Kızlar Özel Echomar hastanesinde,

Sinem1923

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
482
69
318
İstanbul
doğum yapan var mı? nasıl,memnun kaldınız mı?bir de oradan birşeyler veriyorlar mı bebek için?hastane çantası hazırlarken ekstra fazla bir şey almayayım yanıma?
en ince ayrıntısına kadar okumak istiyorum hikayenizi.
Özel Echomar da doğum yapanlar lütfen bilgilendirsin,teşekkürler :)

göztepeyse orda arkadaşlarım var hemşire. sanırım penye battaniye veriyorlar sadece sen yinede eksiksiz hazırla bence çantanı ne olur ne olmaz.

evet,göztepe echomar. memnun kaldınız mı acaba? teşekkürler bu arada cevap için

yok ben değil arkadaşım var orda hemşire hem doğum yaptı yakın zamanda isterseniz ben ona bi sorarım nasıl ne veriyorlar memnun kalmışmı kendi hastanesi mutlaka memnun kalmıştır orda çalıştığı için ama isterseniz yine ben bi sorarım normal hastalara nasıllar?

valla canım böyle bir güzellik yaparsan çok minnettar kalırım .. çok sevinirim :) saolasın

kızlar bn ctesi hastanedeydim doğum fiyatlarını öğrendim fiyatlar 2013 sonuna kadar geçerli bidaki gittimde anlaşma yapcam

canım sende mi fatih bey in hastasısın. bir de fiyatlar için şimdiden mi anlaşmak gerek? malum bebişler 2014 de doğacak inşl.

yok canım bn gülşen hanımın hastasıyım ama arkadaşım 2 kızını fatih beyde doğurdu ve memnundu yapıolar sanırım sonuçta doğumunu sen burda ypcam bu fiyattan diosun yapıolarmış bi arkdaşım seyhan beyde ypcak aralık sonu oda memnun

oh ya birilerinden güzel birşeyler duymak ne güzel :) bende haftaya gideceğim anlaşayım bari . saol canım.. hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşl

oh ya birilerinden güzel birşeyler duymak ne güzel :) bende haftaya gideceğim anlaşayım bari . saol canım.. hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşl

canım bnde fatih beyde doğum yapan arkdaşımın sayesinde o hastanedeyim ve doktorumdan asistanından hepsinden çok memnunum saolunsunlar herşeyimle ilgileniyorlar rabbim nasip ederse sağlıkla bebeğimi bnde orda kucağıma alcam

bende o hastaneyi ve doktorları tavsiyeler sayesinde buldum. gülşen hanımın da çok methini duydum. doğru tercih yapmışız ne güzel.. bebişlerimizde sağlıkla doğdu mu denmesin keyfimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…