Kızlar özel hastanemi devletmI?

sumey

kocasının yawrusu
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
144
65
Arkadaşlar yakınım da devlet hastanesi var aslında memnunum son 3 aydır oraya gittim.kaynanam tutturmaya baslamisti özel sezaryan yapiyo devlete başla artık diye bende son 3 aydır öyle yaptIm
geçen Doğumhaneye gönderdiler muayene için içime pek.sinmedi hemen kiziyolar soru sorsan bin pişman ediyolar.aslında bu isler şans işi ama korkuyorum bagirirlar kizar lar diye aklım özelde kaldı
kaynanamda müdahale ediyo bi fırtına gelip geçiçek bak borcunuzda var o özele vereceğiniz parayi bebeğimiz için harcama yaparız diyo sizce ne yapmalıyım. Eşim tamamen bana bıraktı kenara doğum için para koymustuk 1500 tl var yani özelde de yapabilirim ama kaynanamda haklı mı ki? Sizce ne.yapayim

Ben devlet hastanesinde çok basit diye bir ameliyata girdim sorun üstüne sorun yaşadım. Ve 3 ay önce 3. Ameliyatımi oldum ki hala şikayetim geçmedi artık o kadar korkar oldum ki özel de olsa hastane yüzü görmek istemiyorum. Dediğin gibi devlet hastanesinde ilgi sıfır sanki küçücük cocukmusuz gibi azarliyirlar. Eğer imkanın varsa özele git derim. En azından orada hoşlanmadığın birşeyi rahatlıkla dile getirip kendini ifade edebiliyorsun. Ve seni azarlamiyorlar

Artık özelde öyle kafalarına göre sezeryan yapamıyorlar bebek kilolu olursa makat gelişi olursa vs mecbur olmadıkça normal oluyor ben özele gidiyorum özelde doğum yapacağım dediğin azarlama durumunu devlette arkadaş yaşamış hatta ebe ıkınacaksan ıkın artık saatlerdir seninle uğraşıyoruz diye üstüne çıkıp karnına bastırmış çok ağrım var dediğinde çocuk yaparken ağrın olmuyor tabi vs buna benzer iğrenç sözler. Ayrıca neresi olursa olsun kv senin hayatın hakkında karar vermemeli eşinle birlikte karar verin

Ben devlet hastanesine gidiyorum. Doktorumdan ve ilgiden çok memnunum. Özel düşünüyordum ama sonra dediğiniz gibi o parayı çocuğuma harcarım dedim. Ama bu karar tamamen size ait tabi ki. Önemli olan kendinizi iyi ve rahat hissetmeniz

Ben özelde yaptım iyikide öyle yapmışım. Hastaneden çıkarken sen doğum mu yaptın diyorlardı. Arkadaşım devlette yaptı 1 hafta sonra hala ağrılası sızıları vardı. Hiç ilgilenmemişler. Gece 3den bir sonraki gün 5e kadar sancı çekmiş açılma olmamış sonra sezaryene aldılar.özeldede önce sana soruyorlar. Ben normal istediğim için 41e kadar bekledik olmayınca mecburi sezaryene aldılar

Doğum.dedigimiz doktora bağlı olsada aslında bir ekip işi normal dogumun seyri ebe kontrolünde gidiyor özelde de olsa devlettede tabi doktor geliyor sonunda oyuzden sizinle ilgilenen ebe nin tavrı çok önemli sezeryan tamamen ekip işi doktor anestezi uzmanı doktorun yanındaki asistanı vs neyse devlette bunları arastirma imkânınız varmı daha önce devlet Hastanesi'nde dogum yapmış tanidiklariniz varsa fikir alın danışın temizlik odalar nasıl her devlet Hastanesi'nde kötü değildir bende küçük bir ilcedeyim ve bir tane özel bir tane devlet hastanesi var ben özelde yapicam doğum sebebine gelince devlet hastanesi yenisi yapıldığı için küçük bir alanda hizmet veriyor ve bana güven vermiyor açıkçası ama ilde olsam devlet Hastanesi'nde yaoabilirdim sadece kadın ve çocuk bölümü olan çok iyi doktorlar olan hastane var ozman tereddüt etmezdim.sanirim

Ben ilk dogumumu özelde yaptım sorun yaşamadım.o zaman çalışıyordum maddi yönden daa rahattik.şimdi çalışmıyorum ve ikinci doğumun olacak inşallah devlette yapmak istedim nasıl olsa sezeryan olacak diye eşim de maddi anlamda zorlanmasin istedim.benim kayın vali dede sizinki gibi dusunuyor fakat eşim asla istemiyor devleti.ne olursa olsun ilgi alaka temizlik vs.bunlar devlette olmuyor.bence iyi düşün öyle kararını ver.

Imkan varsa özel derim, hem sanci çekerken yanında esin ailen oluyo sana destek oluyolar, hem azarlama yok, ben devlette doğurdum doğum yerine aileden kimse alınmıyo sanci çekerken başka hamislerle oluyosun, eğer ebelerin dedgni yapmazsan çok kızıyorlar bagriyolar, benim gittiğim hastanede tanıdık dr vardı o tembihledi iyi davranın diye ya ondan iyi davrandılar yada dediklerini yaptm hep çok bagrmadm nazlanmadm ondan iyi davrandılar bilmyrm, ama imkanın varsa özel derim, ben.yanimda eşimin olmasını coook isterdim

Devlette yaptım normal doğum. Doğum başlayana kadar özel odamda annem yanındaydı. Sadece ebe ve ben başbaşa mis gibi :) ten tene temas , her yaptığını anlattı çok güzeldi. Elhamdülillah. tabi nasibime öyle denk geldi her yer bir olmayabilir.

İmkanın varsa özel de Doğum yap çünkü sancı anında yanında eşin annen olabiliyor devlette bu yok yalnızsın ve Devlette Doğum yapan herkes (çevremde) diyor Doğumhanede kötü davranıyorlar diye bende hamileyim maddi imkansızlıktan dolayı devlete gidicem ama hiç istemiyorum randevuyu bile 2 hafta sonraya verdi ağlıyorum her aklıma geldikçe imkanın varsa kesinlikle özelde Doğum yap

İmkanın varsa özel de Doğum yap çünkü sancı anında yanında eşin annen olabiliyor devlette bu yok yalnızsın ve Devlette Doğum yapan herkes (çevremde) diyor Doğumhanede kötü davranıyorlar diye bende hamileyim maddi imkansızlıktan dolayı devlete gidicem ama hiç istemiyorum randevuyu bile 2 hafta sonraya verdi ağlıyorum her aklıma geldikçe imkanın varsa kesinlikle özelde Doğum yap
Hangi şehirdesin çok mu kötü oradaki hastaneler ?

Ben ilk doğumumu özelde yaptım normal doğumla hatta çatım dar olduğu halde. Epiduralle daha rahat oldu. Şimdi yine aynı doktoruma gidiyorum. Geçenlerde devlete gittim kadın usgyle baktı bebeğime kağıdı çöpe atıyodu dedim alabilir miyim napcan diyo o kadar ruhsuz ilgisizler para ayırdıysan tabi ki özel. Doğum çok özel farklı anlar oldu bittiye gelmiyo. Benim doğumuma eşim bile girdi devlette nerde bu kadar rahat

X