Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar palette bronz kahve ve palette kahve köpüğünü karıştırdım boyadım :)))

eda_deu

evli mutlu kız annesi adayı
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
431
14
118
bekliyorum şuanda yıkadıktan sonra haberdar ederim siziii öptümmmm :))))

digital foto makinesini nnem yanında götürmüş şmdilik telefondan resim çekip ekliyorum sonra daha net foto koyarımmmm :)

iştee palette bronz kahve ve palette kahve köpüğü karışımı muhteşem renkkk

canım cok tatlı olmussun :) sarımıydı bndan önce ?

hayır sarı değildi yine palettenin altın karameli vardı ama baya bi açıktı rengi :)

çok güzel duruyoo bende bu renk istiyoruuum ama okadar açtım saçımı tekrar kızıla boyadım olmaz heralde bu renk koyu olurr

çok güzel olmuş cnm net foto koyarsan bende denemek istiyorum nasıl karıştırdın miktar ne kadar peki

işte bikaç resim daha . sarı ışıkta çekildiler yani gün ışığı

ı

Son düzenleme:
bu rengi tutturmak çok kolay kızlar tabiki saçınız çok koyu değilse .
bu renk için uygun tabanlar ; sarı tonları , bal köpüğü , karamel tonları ve açık kahve tonları :81:

bu renk içn kullandığım miktarlar :

1 paket palette broz kahve
1 paket palette kahve köpüğü

hepsini karıştırın ve sürün bukadar kolay

saç renginz güzel olmus :) peki organik mi ? evde kendınızmı uyguladınız ?

organik değil palette deluxe serisi bu . evde kendim uyguladım gayet kolay en alttan başlayın öne doğru sonra sık dişli bi tarakla iyice tarayın renk tonu olmasın

beğenen herkse çok teşkkür ederimmmm :) yardımcı oldysam bi nebzede olsa fikir açısından :80:ne mutlu bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…