kızlar panduf giyiyor musunuz ?

ezgi_canan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
918
14
68
Diğer
kızlar Nasıl sizce kullanışlı mı ? hangi marka daha iyi ? memnun musunuz ?

Eklentiler

• $BLG.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 265
  • $garfield-ı-love-you-yazılı-panduf-örneği.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 1.017
Ev botu giyiyorum çok güzel koku falanda yapmıyor hediye geldiği için markasını bilmiyorum canım

Al bence denemiş olursun çok sıcak tutuyor benimkiler soğuk günlere lazım benimde alacağım yoktu hediye gelmese pek tarzım değildi ama bi giydim bidaha çıkarmam

evde asla terliksiz dolaşamam gder gtmez ilk işim üstümü değiştrip ev botumu gymek olur çok kullanışlı çok rahat hmde sıcacık valla tavsiye ederm ben ev terliği pijama ve çorap hastası olduğum için çeşitli yerlerden alıorum yaklaşık 15 çift falan ev terliğim 5-6 tanede ev botum vardır ... h&m den aldım mesela çok gzl çıktı eskimiyo rsmen :) onun dısında internetten çok alırım .. twigydede çok gzl çeşitler var ordanda çok aldım ...buaralardan bakabilirsn he bde pentinin patik şeklinde peluşları var onlarda çok kullanışlı ve yıkanınca hemen kuruyo

hiç panduf kullanmadım, cok kalın olmayan leoparlı bot modellerinden alıyım diyorum

Al bence denemiş olursun çok sıcak tutuyor benimkiler soğuk günlere lazım benimde alacağım yoktu hediye gelmese pek tarzım değildi ama bi giydim bidaha çıkarmam

peki canım tesekkür ederimmm :)
oo masallah canımm tesekkür ederim tavsiyelerin için bende arastrayım bi o zaman
hiç panduf kullanmadım, cok kalın olmayan leoparlı bot modellerinden alıyım diyorum
anladımmm bende görüyorum bazı yerlerde ama dikkati çekti kimsedede görmedim cevremde giyenler merak ettim alırsam pişmam olurmuyum falan die saol cnm

bunlar ayağı çok terletiyo ya.
çorapsız giyilmez hiç.

bunlar değil de bot gibi olan örgü şeyleri seviyorum ben. bi tane örgü babetim var, ama botunu istiyorum ev için

bunlardan bir ara kullanıyordum, sıcak tutuyor ama şimdi yaklaşık 2 senedir ev ugg'larından kullanıyorum, twiggy'den alıyorum. çok rahat ve sıcacıklar.

Tatlım ben giyiyorum, benimkilerin markası Genesis, çok güzel sıcacık tutuyor :109:

Giymeden duramıyorum, her yıl renk renk çeşit çeşit alıyorum, çok seviyorum, hatta bayılıyorum, twigyden alıyorum bende hep, sıcacık tutuyor.

Son düzenleme:
orflime'den almıştım şimdiki katalogdada var sanırım.beyaz tüylü ev botu benımkiler çokta memnunum hiç koku falanda yapmadı sıcacık tutuyor

bunlardan bir ara kullanıyordum, sıcak tutuyor ama şimdi yaklaşık 2 senedir ev ugg'larından kullanıyorum, twiggy'den alıyorum. çok rahat ve sıcacıklar.
tesekkür ederim
Markasini bilemem canim ama gayet kullanisli bana göre :)
Hem sicak da tutuyor ayagi
oo süper o zman cok saol cnm
Hiç çıkarmam

Carrefour'dan almıştım ben
süpermiş canım cok tesekkürler
Tatlım ben giyiyorum, benimkilerin markası Genesis, çok güzel sıcacık tutuyor :109:
öyle mi tatlım cok tesekkür ederim bende alcam kesinlikle
Giymeden duramıyorum, her yıl renk renk çeşit çeşit alıyorum, çok seviyorum, hatta bayılıyorum, twigyden alıyorum bende hep, sıcacık tutuyor.
coook tesekkür ederimm bende alacagım
orflime'den almıştım şimdiki katalogdada var sanırım.beyaz tüylü ev botu benımkiler çokta memnunum hiç koku falanda yapmadı sıcacık tutuyor
anladımmm cok tesekkür ederimm

Onda gözüm kalmıştı ya

Ne kadardı?

Yarın sipariiş veririim
tam hatırlamıyorum canm bende oldugu için dikkat etmedim fazlada tahminimce 20-25 tl gibi bişeydi sanırım ben geçen yıl almıştım ama teyzem geçende gösterdi eğer begendiysen hemen sipariş et geç kalma malum süresi bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…