- Konu Sahibi ezgi_canan
-
bütün gün ayak içinde kalınca koku yapıyo vala onu söylüyimde onun dışında gayet kullanışlıdır
Ev botu giyiyorum çok güzel koku falanda yapmıyor hediye geldiği için markasını bilmiyorum canım
Al bence denemiş olursun çok sıcak tutuyor benimkiler soğuk günlere lazım benimde alacağım yoktu hediye gelmese pek tarzım değildi ama bi giydim bidaha çıkarmam
oo masallah canımmevde asla terliksiz dolaşamam gder gtmez ilk işim üstümü değiştrip ev botumu gymek olur çok kullanışlı çok rahat hmde sıcacık valla tavsiye ederm ben ev terliği pijama ve çorap hastası olduğum için çeşitli yerlerden alıorum yaklaşık 15 çift falan ev terliğim 5-6 tanede ev botum vardır ... h&m den aldım mesela çok gzl çıktı eskimiyo rsmen :) onun dısında internetten çok alırım .. twigydede çok gzl çeşitler var ordanda çok aldım ...buaralardan bakabilirsn he bde pentinin patik şeklinde peluşları var onlarda çok kullanışlı ve yıkanınca hemen kuruyo
anladımmm bende görüyorum bazı yerlerde ama dikkati çekti kimsedede görmedim cevremde giyenler merak ettim alırsam pişmam olurmuyum falan die saol cnmhiç panduf kullanmadım, cok kalın olmayan leoparlı bot modellerinden alıyım diyorum
anladım tesekkür ederimbunlar ayağı çok terletiyo ya.
çorapsız giyilmez hiç.
bunlar değil de bot gibi olan örgü şeyleri seviyorum ben. bi tane örgü babetim var, ama botunu istiyorum ev için
orflime'den almıştım şimdiki katalogdada var sanırım.beyaz tüylü ev botu benımkiler çokta memnunum hiç koku falanda yapmadı sıcacık tutuyor
tesekkür ederimbunlardan bir ara kullanıyordum, sıcak tutuyor ama şimdi yaklaşık 2 senedir ev ugg'larından kullanıyorum, twiggy'den alıyorum. çok rahat ve sıcacıklar.
oo süper o zman cok saol cnmMarkasini bilemem canim ama gayet kullanisli bana göre :)
Hem sicak da tutuyor ayagi
süpermiş canım cok tesekkürlerHiç çıkarmam
Carrefour'dan almıştım ben
öyle mi tatlım cok tesekkür ederim bende alcam kesinlikleTatlım ben giyiyorum, benimkilerin markası Genesis, çok güzel sıcacık tutuyor :109:
coook tesekkür ederimm bende alacagımGiymeden duramıyorum, her yıl renk renk çeşit çeşit alıyorum, çok seviyorum, hatta bayılıyorum, twigyden alıyorum bende hep, sıcacık tutuyor.
anladımmm cok tesekkür ederimmorflime'den almıştım şimdiki katalogdada var sanırım.beyaz tüylü ev botu benımkiler çokta memnunum hiç koku falanda yapmadı sıcacık tutuyor
tam hatırlamıyorum canm bende oldugu için dikkat etmedim fazlada tahminimce 20-25 tl gibi bişeydi sanırım ben geçen yıl almıştım ama teyzem geçende gösterdi eğer begendiysen hemen sipariş et geç kalma malum süresi bitiyorOnda gözüm kalmıştı ya
Ne kadardı?
Yarın sipariiş veririim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?