• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar parke acil yardimm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azaa

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.832
347
333
Kizlar parke yaptiracagim sizce nasil acil bekliorum kararsizim kullanim ypnunden rengi nasil bu renk kullanan varmi

Eklentiler

• 2015-03-04 20.59.23.webp
    2015-03-04 20.59.23.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 5.942
  • 2015-03-04 20.59.23.webp
    2015-03-04 20.59.23.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 249
mobılyalarınızın rengi ve tarzı nasıl? bence parkeler ev,mobılya,kapı,pencere,duvar... bunlarla guzel bır ahenk ıcıne olmalı, o nedenle tablonun tamamını gormek lazım....

mobılyalarınızın rengi ve tarzı nasıl? bence parkeler ev,mobılya,kapı,pencere,duvar... bunlarla guzel bır ahenk ıcıne olmalı, o nedenle tablonun tamamını gormek lazım....
Mrb cnm evimin boyasi sari ya fildisi salonum kahve altin sarisi halisi kahve altinsarisi krem..perdelerimaltin sarisi cicekleri sdece.gunluk oturma odam ise murdum canm uygun bu parke ile olur die dusundum kararsiz kaldm

Gri yada vizon tonlarında güzel duruyor birazda vintage olunca daha tarz oluyor mekan tam foto bulamadım ama sunlara benzer

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 394
  • image.webp
    image.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 230
  • image.webp
    image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 232
  • image.webp
    image.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 260
  • image.webp
    image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 214
  • image.webp
    image.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 232
Mrb cnm evimin boyasi sari ya fildisi salonum kahve altin sarisi halisi kahve altinsarisi krem..perdelerimaltin sarisi cicekleri sdece.gunluk oturma odam ise murdum canm uygun bu parke ile olur die dusundum kararsiz kaldm
Asla gri tonu düşünme ahşabın socaklığı yok onda zaten senin koydugun fotolar ideal tozu göstermez mis gibi..

Asla gri tonu düşünme ahşabın socaklığı yok onda zaten senin koydugun fotolar ideal tozu göstermez mis gibi..
Guzelmi cnm benim koydugum gumus mese ne koyune acik ilk konu mesaji,daki iki resmi diosun dimi

Evet ilk koydugun 2 resim gayet sıcak ben gri beyaz parkeyi soğuk buluyorum
Tsk ederm cnm cvbn icin benim koydugum parkelri toza sac kilini belli etmeywcwgini dusunerek sectim ins dgru bi secim yaptigimi dusunuorum canim bende

Back
X