Kızlar pazar günü sezeryana giriyorum dua edin

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
41
İstanbul
Selam arkadaslar hersey yolunda ama biraz sağlık acısından birazda normal doğuma pskolejimi hazırlayamadığım için pazar günü sezeryana karar verdık doktorumla bana dua edın pamukprensesimi sağlıkla sıhatle kucağıma alimm dualarınızı eksık etmeyın cok heycanlıyım

allah yardımcın olsun..sağlıkla bebğini alırsın inş.kucağına..hiç korkma bence nasılsa bişey hissetmeyeceksin..heyecan daha fazladır diye tahmın ediyorum..allah kurtarsın

ahh ne guzel ya, pazar gunu bebegini alacaksin kucagina. bende ogunu nasil iple cekiyorum, zaman nasil yavas ilerliyor benim icin bilemezsin.

Insallah sorunsuz bir sekilde bebegini alacaksin kucagina canim

allah kurtarsın cnm ikinizide sag salimmmmm hayırlısıyla aramızda olursun inşallah güğzel haberlerinle minigini kokla yerimize pazar günü o oda mis kokcak missssssssssss maşallahhh şimdiden ona

Hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah.hayirli dogumlar pamukprensesim.
ayy ne güzel,nasil heyecanlisindir simdi.minik minik agziyla emmeye calisacak,yapamayacak en basta sinirlenip aglayacak.bir hirsla mücadele edecek emmek icin.oy oy yerim onu nasil tatli oluyorlar o zaman yarabbim.
darisida bana artik.

allah kurtarsın cnm ikinizide sag salimmmmm hayırlısıyla aramızda olursun inşallah güğzel haberlerinle minigini kokla yerimize pazar günü o oda mis kokcak missssssssssss maşallahhh şimdiden ona

tşkr ederım canım evet allahım nasıp kısmet ederse o cennet kokusunu bende duyucam pazar günü cok tşkr ederım tekrardan ıyı dıleklerın ıcın bu profılındekı kücük bıkınılı manken kızınmı maşallahhhh

tşkr ederım canım cok sağol senın kac haftalık ?

amin isteyen hakeden herkezın bundan sonra böyle dua edıcem helekı bu aksamkı acılan sacma baslıktan sonra allahım gercekten hakedıcek insanlara nasip etsın anneliği

allah yardımcın olsun canım ne güzel hayırlısıyla bebişini kucağınan alıcaksın darısı benim gibi tüm isteyenlere inşallah:Saruboceq:

cnm benimmm, ezanla uyandımmmm, ben de cuma sabah sezaryene giriyorum :)))
senin sezaryen olacağını okuyunca rahatladım nedense :))
içim içimi yiyordu valla. bak uyuyamıyorum naptım ben diye...
hayırlı doğumlarımız olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…