kızlar pek çoğunuz bu yöntemi kullanıyorsunuz lütfen beni aydınlatın

Happy Meal

Rabb'im sana emanetiz.
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.156
1.185
248
arkadaşlar malumunuz bebek istiyoruz.bu ay fertilityfriend ile takip etmeye çalışıyorum.su an 17.gunumdeyim zaten 35 gunde bir adet görüyorum.ama cts gunu (iki gunde bir birlikte olmaya gayret ediyoruz) akşam eşimşe tartıştık dolayısıyla cts pzr birlikte olmadık.öncesindeki gun de boş olacak gündü yani eşim 3 gundur boşalmadı. ben bugun takvim yöntemine göre ovulasyonumdan önceki 3.gunumdeyim. spermlerin 4.gün dışarı atlması çok mu geç oluo hareketliliği açısından?hani 2 gunde bir idealya ondan soruyorum.birde bir sorum daha olacak size.vazinal akıntı örneğini nasıl alıyorsunuz.hemen parmağınızı yuzeysel değdirip elinize gelene mi bakıyorsunuz yoksa parmağınızı gidebildiği kadar derine itip çıkardıktan sonra parmağınızda kalanı mı baz alıyorsunuz?benim 2 gundur çamaşırıma ulaşacak şekilde 2 sefer akıntı oluştu 1er damla gibi ama parmağımla baktığımda henuz krem kıvamında hangisini baz alıcam.akıyor olmasını mı içerdekinin parmağımda yumurta kıvamında olmasına mı?

3-4 gün ilişki perhizi drların tavsiyesi.Bundan fazlası kaliteyi düşürüyormuş.O konuda için rahat olsun.Akıntı örneği almadım ben hiç kendimden.Wc'de uzayan akıntımı takip ettim sadece.Ateş ölçme yöntemine gelince.Yediğin,içtiğin,gördüğün rüya,odanın sıcaklığı,duygusallığın herşey ateşini etkileyebilirmiş.1 ay ölçtüm sadece ben.Çok da güvenilir gelmedi.Oda ısısı düşük olunca haliyle düşük çıktı ateşim.Dakika şaşmadan ölçtüğüm halde.Ben ovulasyon testlerine daha çok güveniyorum.Onunla da hamile kaldım.Bu kadar kasma kendini.Rabbim en kısa zamanda göndersin kuzunuzu size.

aminnn bebeğini kucaklamana da az kalmış maşallahhh :) ovulasyon testi alsam kaçıncı gunde başlamalıyım bilmiyorum zaten içinde 2 tane oluyo yanabilirde

aminnn bebeğini kucaklamana da az kalmış maşallahhh :) ovulasyon testi alsam kaçıncı gunde başlamalıyım bilmiyorum zaten içinde 2 tane oluyo yanabilirde

bende yukarıda ki arkadaşın dediği gibi wc uzayan şeffaf akıntım olunca anlıyordum. Onuda mantar tedavisi görüp fitilleri yeyince vücudumu anlayabilmiştim. Testi bende kullandım. Hakkatten doğru sonuçlar veriyor ve zaten kutu içinde yazıyor. Ilişkiden hemen sonra kalkma ama yarım saat falan değil en fazla 5 dk bacakların yukarıda olsun. Ben bunları da yapmıştım.

o akıntı olduğunda verimli günler başlıyor mu o gun mu sadece peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…