Kizlar Pembe yalana ihtiyacım var akıl verin

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.623
498
Kizlar Merhabalar benim için çok zor olan bi işte çalışıyorum işin yoruclugundan ziyade ahlak sınırları yerler altında artık karar verdim dayanamıyorum onlar benden çok memnunmus yapı itibariyle zor Hayır diyen birisiyim bu işten çıkmam için ne diyebilirim sizce :( ?

Evlisin hamileyim de mesela... değilsen daha iyi bir iş buldum de ...sen mutlu değilsen başkalarına ayıp olcak diye düşünme.

Ahlak sınırları nasıl yerler altında onu merak ettim. Özel hayatımda yaşadığım problemler sebebiyle ayrılmak istiyorum diyebilirsiniz, kimsenin bunun detayını sormaya hakkı yok zaten.
Yok sorarlar bi araba şirketi çalışanlar erkek 2 bayaniz kufurbazlar bi calisanda bana abuk subuk şeyler soyluyo artik kizdim benim hiç kızım olmadı seni kızım yerinde goruyom diyo

gördüm
Okudum

Bilmiyorum hazal

Bence bahaneye ihtiyaç niye?

Tazminat vs gibi durum yoksa

ŞAnsımı memurlukta denemk istiyorum bu nedenle sınavlara çalışacağım.

Sizi kizi yerine koyan adam mi ahlak sinirlarini yere aliyor anlamadim :/ normal sartlar altinda bunun tam tersi durumun ahlak sinirlarini asmasi lazim. İlla ayrilmak istiyorsaniz bahane cok. Devlete atanmak istiyorum ders calismam gerek. Hamileyim. Kaynanamgil calismami istemiyor evde problem cikiyor. Yeniden unuversiteye hazirlanacam vs..... uzat gider bu liste.

Yok sorarlar bi araba şirketi çalışanlar erkek 2 bayaniz kufurbazlar bi calisanda bana abuk subuk şeyler soyluyo artik kizdim benim hiç kızım olmadı seni kızım yerinde goruyom diyo

Nasıl sorarlar canım hakları yok ki özel hayatınızda yaşadığınız meseleler onları gram ilgilendirmez, belki ailevi ciddi probleminiz var onlar bunu bilmek zorunda mı ne münasebet. Fazla mı samimi oldunuz bir de sanırım fazla naif kalıyorsunuz çok yüzgöz olmuşlar sizinle. Israr ederlerse "Kusura bakmayın ailemizi de ilgilendiren bir durum, sizinle bunu paylaşmam doğru olmaz lütfen ısrar etmeyin" dersiniz.

Yalan söylemeyin, ama çıkarken kapıyı kapatmamak için tam doğruyu da söylemeyin.
İş konusunda eskisi kadar istekli olmadığınızı, yorulduğunuzu ve iş hayatınızı gözden geçirmek için düşünmek ve kendinizi dinlemek istediğinizi, tükenmiş hissettiğinizi vb. söyleyin. İzin verebilirseniz bir süre dinlenmek istiyorum, olmazsa da ayrılabilirim; sağlığım işimin önünde olmuştur her zaman gibisinden pas atın.

İzin verirlerse de dönüşte, düşündüm, bir süre iş hayatından çekilebilirim vırt zırt vb. dersiniz, illa dolu dolu açıklama istiyorlarsa

Back
X