- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklisin keşke diyebilsem bide agresifler korkuyorumHayır diyemediğin için memnunlar.![]()
Yok sorarlar bi araba şirketi çalışanlar erkek 2 bayaniz kufurbazlar bi calisanda bana abuk subuk şeyler soyluyo artik kizdim benim hiç kızım olmadı seni kızım yerinde goruyom diyoAhlak sınırları nasıl yerler altında onu merak ettim. Özel hayatımda yaşadığım problemler sebebiyle ayrılmak istiyorum diyebilirsiniz, kimsenin bunun detayını sormaya hakkı yok zaten.
Hayır diyebiliyorum demiş ama.Hayır diyemediğin için memnunlar.![]()
Canim haklısın evli değilim bulunduğum şehirde herkes tarafından taninirlar hani nerde diyecekler inanmazlarEvlisin hamileyim de mesela... değilsen daha iyi bir iş buldum de ...sen mutlu değilsen başkalarına ayıp olcak diye düşünme.
Bana sebep soracaklar amaHayır diyebiliyorum demiş ama.
Neyse ahlak sınırları yerler altındaysa sizin pembe yalana ihtiyacınız yokki.
Çıkıyorum diyeceksiniz o kadar.
Evet bak haklısın canım bunu dusuneyimBir sınava hazırlanacağım, ailemden X rahatsız onunla zaman geçireceğim vs vs.
Yok sorarlar bi araba şirketi çalışanlar erkek 2 bayaniz kufurbazlar bi calisanda bana abuk subuk şeyler soyluyo artik kizdim benim hiç kızım olmadı seni kızım yerinde goruyom diyo