Kizlar Pembe yalana ihtiyacım var akıl verin

Isten cikmak icin bahane arayana da ilk defa denk geliyorum.

Calismiycam bir sure dinlencem ...de olsun
Bitsin..

Ne var bu kadar sorun yapacak?

Aciklama yapmak zorunda misin sanki?

Hayır diyebiliyorum demiş ama.
Neyse ahlak sınırları yerler altındaysa sizin pembe yalana ihtiyacınız yokki.
Çıkıyorum diyeceksiniz o kadar.
Zor diyormuş.
Bak burada da bahsetmiş yine
Evet haklisin keşke diyebilsem bide agresifler korkuyorum
Ayrıca konu sahibi hazal; deli deliyi görünce sopasını saklasın ;)

Kizlar Merhabalar benim için çok zor olan bi işte çalışıyorum işin yoruclugundan ziyade ahlak sınırları yerler altında artık karar verdim dayanamıyorum onlar benden çok memnunmus yapı itibariyle zor Hayır diyen birisiyim bu işten çıkmam için ne diyebilirim sizce :KK43: ?

Yeni bir iş bul kendine ve istifani ver. Soranada böylesi benim icin daha uygun de kisa kestirip at. Anan baban degiller ya hesap vermen icin. Kendine güven biraz. O ne der bu ne der düşünme.

İkinci üniversiteye, dersaneye, dil kursuna başlıcam de. Teyzem Almanya'da, şansımı orda denicem bu nedenle Almancaya başlıcam de :KK70:

İlk etapta tanıdığınız Dr varsa rapor alın 30 günlük falan
Hastalığı kadın hastalıklarından uydurun bir şey
İlaç tedavisi göreceğim geçmezse ameliyat falan dersiniz (Allah korusun)
Belki bu süre içinde bulurlar birini
Siz olmadan yürümez ise iş illaki alırlar
Almazlarsa sınavı bahane ederseniz işte
Ne bileyim belki saçma gelebilir ama
Kolay bir yöntem en azından :KK45:

işe her gün geç kal, özensiz git onlarin seni kovalarini sağla, bir de tazminat alırsın :KK53: ve en önemlisi her şeye hayır de :KK53:

ben olsam haber vermeden gitmezdim ise, aradıklarında kendimi iyi hissetmiyorum derdim, sonra da işi bırakıyorum bir süre dinlenmeye ihtiyacım var falan derdim

evlenmeye karar verdim diyin yada hiçbirşey demeyin zaten bir ay gitmezsen arayıp ulaşamazlarsa çıkarırlar işten kimseye birşey demek zorunda değilsin açma teli falan olsun bitsin

Ayrılırken istifamı veriyorum diyemeyeceğiniz kadar hangi ahlak sınırları içerisinde olmayan işe girdiniz..

Yalan yerine acık acık "burada calısmayı sevmiyorum, ahlak düzeyi cok düsük ve rahatsız oluyorum" diyin. Elinizi ayagınızı zincirlerle kapıya baglayacak degiller. Belki acık acık söylediginizde sizden sonraki calısanın yanında daha ahlaklı olurlar.

Back
X