Kızlar pik miiiii???yoksa yakın mı?

D Dbk3347 merhaba forumda araştırma yaparken postunuza denk geldim hayırla gelsin inşallah bebeğiniz
Dün testim baya koyulaştı ama pik olmadı anladığım kadarıyla,ve bugün silikleşti aldığım sayfa diğer testlerime bakarak yumurtlama dedi,siz de bu süreçten geçmişsiniz bilgi almak istedim

Eklentiler

• IMG_7846.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 22
Yumurtlama olmamış pcos mu var sizde

Yumurtlama döneminde oldugunuzdandır bende aynısını yaşadım. Sağ kaşık ve bacak ağrısı çok oldu.

Merhaba, evet pik gibi duruyor. Hatta benimkini gördüyseniz benimkinden daha pik duruyor. Ertesi gün de sizinki yine silikleşmiş bende o bile yoktu. İnşallah hamile kalırsınız. Bana yok yumurtlama dendi ona rağmen değerlendirdik. Bence siz ne olur ne olmaz bugunu de degerlendirin. Sizinki net belli oluyor, tutar inşallah, guzel haberlerinizi yazarsiniz buraya da Teşekkür ediyoruz, amin inşallah, sağlıkla bekliyoruz kızımızı

Erken gebelik testi alırsan belli olabiliyor canım
Ben predictor söyledim son 6 gün kala diyor çarşamba yapıcam 6 güm kalmış olucak benim göğüs hassasiyetim yumurtlamadan beri geçmedi uçların üst kısmı ağrıyor ama kasık ağrım çok nadir oluyor hemen geçiyor

Ay benimde öyle kız gögsümün kahve rengi kısımları dokununca fena acıyor ağrı yok ama

Erken gebelik testi alırsan belli olabiliyor canım
Elimde predictor var bitane ama daha regl 9 gün var. Geçen ay erken öğrendim maalesef kimyasalla sonuçlandı bu sefer aceleci davranmak istemiyorum. Bakalım

D Dbk3347 ay yüreğime su serptiniz gerçekten,aldığım sayfa da öyle dedi ama böyle olup gebe kalan kişileri gördükçe daha mutlu oldum ,insallah güzel haberi buraya yazmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…