Bu hafta yaparım insallahBence son 5 günde erken gebelik sonuç verebilir diye düşünüyorum yada son 4 gün
Yumurtlama olmamış pcos mu var sizde
Yumurtlama döneminde oldugunuzdandır bende aynısını yaşadım. Sağ kaşık ve bacak ağrısı çok oldu.Kızlar 2-3 kasım yumurtlama günümdü gynoseed jel ile değerlendirdik esimde varikoselden ameliyat oldu 3 ay önce bugun 4 kasım çatlamış yumurtam kasık ağrısı var biraz sızlıyor bacaklarımda neden olabilir sizce siz çatlama günü ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz
Merhaba, evet pik gibi duruyor. Hatta benimkini gördüyseniz benimkinden daha pik duruyor. Ertesi gün de sizinki yine silikleşmiş bende o bile yoktu. İnşallah hamile kalırsınız. Bana yok yumurtlama dendi ona rağmen değerlendirdik. Bence siz ne olur ne olmaz bugunu de degerlendirin. Sizinki net belli oluyor, tutar inşallah, guzel haberlerinizi yazarsiniz buraya da
Olabilir evet şimdi bat 17 ekim gögüslerim sis ama kahverengi kısımlarına dokununca acıyor üst kısımları acımıyor neden anlayamadımYumurtlama döneminde oldugunuzdandır bende aynısını yaşadım. Sağ kaşık ve bacak ağrısı çok oldu.
Son 5 gün derken adete 5 gün kala mı belli olur yaniBu hafta yaparım insallah
Erken gebelik testi alırsan belli olabiliyor canımSon 5 gün derken adete 5 gün kala mı belli olur yani
Ben predictor söyledim son 6 gün kala diyor çarşamba yapıcam 6 güm kalmış olucakErken gebelik testi alırsan belli olabiliyor canım
Ay benimde öyle kız gögsümün kahve rengi kısımları dokununca fena acıyor ağrı yok amaBen predictor söyledim son 6 gün kala diyor çarşamba yapıcam 6 güm kalmış olucakbenim göğüs hassasiyetim yumurtlamadan beri geçmedi uçların üst kısmı ağrıyor ama kasık ağrım çok nadir oluyor hemen geçiyor
Valla ben 2 gün max sabredebilirim gibi geliyor zaman geçmiyor sankiAy benimde öyle kız gögsümün kahve rengi kısımları dokununca fena acıyor ağrı yok ama
Ben yarın sabah yapmayı dusunuyorumValla ben 2 gün max sabredebilirim gibi geliyor zaman geçmiyor sanki
Elimde predictor var bitane ama daha regl 9 gün var. Geçen ay erken öğrendim maalesef kimyasalla sonuçlandı bu sefer aceleci davranmak istemiyorum. BakalımErken gebelik testi alırsan belli olabiliyor canım
Banada haber ver mutlaka hayırlısı olur inşallahBen yarın sabah yapmayı dusunuyorum
Amin canım insallah test almayı unuttum ya yarın alıcam artık çarşamba sabahına yaparımBanada haber ver mutlaka hayırlısı olur inşallah
Hadi bakalım hayırlısı olsunElimde predictor var bitane ama daha regl 9 gün var. Geçen ay erken öğrendim maalesef kimyasalla sonuçlandı bu sefer aceleci davranmak istemiyorum. Bakalım
Yumurtlama olmamış pcos mu var sizde
Benimde testim gelirse çarşamba sabahı yapıcamm aynı zamanda yapmış olucazAmin canım insallah test almayı unuttum ya yarın alıcam artık çarşamba sabahına yaparım
Hadi bakalım inşallah hamileyizdir yaaBenimde testim gelirse çarşamba sabahı yapıcamm aynı zamanda yapmış olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?