kızlar pısman oluyorum..

zeybet

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
38
1
16
Eskişehir
birini gerçekten sevdiğinizi nasıl anlarsınız kızlar ben bilmiyorum anlayamıyorum yani duygularımdan tam anlamıyla emin olamıyorum birine karşı dün çok sevdiğimi düşündüğüm adamı bugün sevdiğimi bilmiyorum nasıl anlarım onu gerçekten sevip sevmediğimi duygularımdan nasıl sizce emin olurum

Gercek asik oldugunda sorgulamazsin bile seviyormuyum sevmiyormuyum diye..
Sevmiyorsun suan
Ask yok yani
Bos ver anneyi...

o insanı her haliyle düşün en kötü haliyle sabah yataktan kalkmış saçı başı dağılmıştan tutta hasta olup kustuğu hallelere kadar ter koksada severim saçmalasada garip gelmez diyip onu düşünürken yüzünde anlamsız saf bi gülümseme oluyosa onu gerçekten seviyosundur ve eşin olabilir çünkü insanlar sadece buluşmaya gelirkenki gibi şıkır şıkır yada her kelimesini seçen insanlar olmuyo her yönüyle her anlamda kabulümdür diyosan seviyosundur işte bu kadar basiit

sevgilin ne yapıyor ki annene normal gelip sama anormal geliyor?

ayrıca birini sevip sevmediğini anlayamazsın bu anlaşılacak bir şey değil..sadece hissedilecek bir şey :)

bu soru aklını kurcaladığına göre zaten o kişiyi sevmiyorsun..

1- Konu yetersiz
2- Konu yanlış yere açılmış
3- Gerçekten sevsen başkalarının sevgi tanımlarına gerek duymadan anlardın kendi hislerini

aynen onda gördügün en tiksinç şeyden bile rahatsız olmuyosan aşktır o . bizim dersanedeki hocamız derdiki onun kötü kokan corapları sana en güzel koku geliyosa hissettigin herşey gercektir ...tabi o biraz abarttmıştı corap fln :D

Annenin normal karşıladığı hareketler sana da normal geliyorsa aşıksın demektir:)) şaka bir yana konuyu derinlemesine bilmediğimizden çok sağlıklı bir yorum yapamayız tatlım..çünkü konu eksik..

birini gerçekten sevdiğinizi nasıl anlarsınız kızlar ben bilmiyorum anlayamıyorum yani duygularımdan tam anlamıyla emin olamıyorum birine karşı dün çok sevdiğimi düşündüğüm adamı bugün sevdiğimi bilmiyorum nasıl anlarım onu gerçekten sevip sevmediğimi duygularımdan nasıl sizce emin olurum

Bu çelişkiye dusuyorsan zaten sevmiyorsundur bukadar basit..

Bazı konularda çok ayrıntıya girmişsin uzun uzadıya ne gerek vardı diyoruz tamam da e bu kadar da kısa kesin
demiyoruz ki canım :27:
Annene normal gelip de sana anormal gelen davranışları yazarsan yorumum ona göre şekillenir.:31:

Back
X