kızlar pko ile yumurta tembelliği farkli mi.tedavi sureçleri nadildir

belinay42

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
71
15
18
35
Doktorunun agzindan kerpetenle laf alirim uç dört aydir gidiyorum.gecen bendeki sorun PKo mu dedim.hayir yumurta tembelliği dedi.bu ne demek oluyo

Doktorunun agzindan kerpetenle laf alirim uç dört aydir gidiyorum.gecen bendeki sorun PKo mu dedim.hayir yumurta tembelliği dedi.bu ne demek oluyo

adetle mi ilgili bir problemden dolayı mı gittiniz yumurtalıklarınız yavaş çalışıyor demiş olabilir

canım bunu ben de merak ediyorum gittim biri pko dedi
diğer yumurta tembelliğin var dedi
sanırım pko yumurta tembelliğine sebep oluyo

işin garibi bana hiç bi tedavi uygulamadılar.sadece kilo vermemi söyledi.bana normalde çocuğun olur dedi ama normal yollardan 2 yıldır olmadı.aşılama yaptırdım tutmadı.ağustosta ikinci aşılamam var.illet bi şey ya.yumurtalıklar zamanında büyümüyor,bazen çatlamıyor...bazende olgunluğa erişmeden çatlıyor. bazende yumurtlama olmuyor.entersan.

işin garibi bana hiç bi tedavi uygulamadılar.sadece kilo vermemi söyledi.bana normalde çocuğun olur dedi ama normal yollardan 2 yıldır olmadı.aşılama yaptırdım tutmadı.ağustosta ikinci aşılamam var.illet bi şey ya.yumurtalıklar zamanında büyümüyor,bazen çatlamıyor...bazende olgunluğa erişmeden çatlıyor. bazende yumurtlama olmuyor.entersan.

banada olur çocuğun dedi. ama klomen çatlatma iğnesi ve progestan verdi. yarında 2. denememde adet günüm. adet ağrılarımda var.doktor tedavi süreci hakkında bişey demediğinden sizlerinde tecrübe ve bilgilerinden faydalanmak istedim

allah yardımcımız olsun inşallah..

kızlar bende aynı durumdaydım soğan kürünü yapın o kadar diyorum.Rabbım bağışlarsa bir oğlum olacak.

yumurta tembelliği mi vardın canım. soğan kürünü ne kadar kullandın.. ne zman başlanılıyor kaç gün içmek lazım

canım adetın bıttıkten sonra 5.gun baslıyorsun. taze olacak yemeklere kattıgımız soganı kullanacaksın. Kabugu ile 10 dakıka kaynatacak günde 2 defa taze taze içeceksin.İçmeden önce ılıyacak soğuk olmayacak. tam 15 gun kullan. sonrasında ALLAHIn da izniyle bebek geliyor. Bana bebek olmaz aşılama dediler. adet düzensizliği sandım meger hamileymişim.İnanın cidden soğan kürü işe yarıyor

canım bendede vardı biraz aktif ol kikoysan kiko ver bol bol yürüyüş yap iyi geliyor pko için soğan kürü kullanabilirsin bende bunlar işe yaradı

kızlar bende aynı durumdaydım soğan kürünü yapın o kadar diyorum.Rabbım bağışlarsa bir oğlum olacak.
BEN DE AYNI DURUMDAYDIM AYNENNNN KATILIYORUM. BİDE BAL+TARÇIN+ÇÖREKOTU KÜRÜ. HA Bİ DE HER GÜN 3-5 KURU İNCİR. BEN DR YUMURTAN YOK DEDİĞİ HALDE HAMİLE KALDIM :)

Canım hamileymişsin tebrik ederim.. Sağlıklara doğsun inşallah.. Bende de yumurta tembelli var.. Sen hangi tedaviden sonra gebe kaldın ?? :) bana da örnek olsun..

benim de kendimi bildim bileli adetlerim düzensiz.doktorlar hep doğum kont hapı veriyolar.bebek istediğimn için onları kullanamıyorum bekle diyorlar.sebebini açıklayamıyorlar adet düzensizliğinin.4-5 sene önce gittiğim bi doktor yumurtaların tembel demişti. 7 aydır bebek deniyoruz olmuyor..sizler ne yaptınız hamile arkadaşlar lütfen cevaplayın...ben bal polen yiyorum belki faydası olur umuduyla..soğan kürü işe yarıyor diyorsanız onu da yapıcam ama mutlaka adet bitimninde mi başlanacak

Canım hamileymişsin tebrik ederim.. Sağlıklara doğsun inşallah.. Bende de yumurta tembelli var.. Sen hangi tedaviden sonra gebe kaldın ?? :) bana da örnek olsun..​
Canim ben iki kere klomen catlatma ignesi tedavidi gordum olmadi.rahim filmi cektirdum.doktir degistirdim doktor sadece klomen verdi.hamile kaldim sukur.allah kimseyi aratmasin.ins darisi basiniza

benim de kendimi bildim bileli adetlerim düzensiz.doktorlar hep doğum kont hapı veriyolar.bebek istediğimn için onları kullanamıyorum bekle diyorlar.sebebini açıklayamıyorlar adet düzensizliğinin.4-5 sene önce gittiğim bi doktor yumurtaların tembel demişti. 7 aydır bebek deniyoruz olmuyor..sizler ne yaptınız hamile arkadaşlar lütfen cevaplayın...ben bal polen yiyorum belki faydası olur umuduyla..soğan kürü işe yarıyor diyorsanız onu da yapıcam ama mutlaka adet bitimninde mi başlanacak

Back
X