Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunun agzindan kerpetenle laf alirim uç dört aydir gidiyorum.gecen bendeki sorun PKo mu dedim.hayir yumurta tembelliği dedi.bu ne demek oluyo
Doktorunun agzindan kerpetenle laf alirim uç dört aydir gidiyorum.gecen bendeki sorun PKo mu dedim.hayir yumurta tembelliği dedi.bu ne demek oluyo
Hayir canim bebek istediğim için gittim.genellikle adetim duzenlidiradetle mi ilgili bir problemden dolayı mı gittiniz yumurtalıklarınız yavaş çalışıyor demiş olabilir
farklı şeyler cnım.bendede pko yok.tembelik var.
işin garibi bana hiç bi tedavi uygulamadılar.sadece kilo vermemi söyledi.bana normalde çocuğun olur dedi ama normal yollardan 2 yıldır olmadı.aşılama yaptırdım tutmadı.ağustosta ikinci aşılamam var.illet bi şey ya.yumurtalıklar zamanında büyümüyor,bazen çatlamıyor...bazende olgunluğa erişmeden çatlıyor. bazende yumurtlama olmuyor.entersan.
işin garibi bana hiç bi tedavi uygulamadılar.sadece kilo vermemi söyledi.bana normalde çocuğun olur dedi ama normal yollardan 2 yıldır olmadı.aşılama yaptırdım tutmadı.ağustosta ikinci aşılamam var.illet bi şey ya.yumurtalıklar zamanında büyümüyor,bazen çatlamıyor...bazende olgunluğa erişmeden çatlıyor. bazende yumurtlama olmuyor.entersan.
allah yardımcımız olsun inşallah..
kızlar bende aynı durumdaydım soğan kürünü yapın o kadar diyorum.Rabbım bağışlarsa bir oğlum olacak.
yumurta tembelliği mi vardın canım. soğan kürünü ne kadar kullandın.. ne zman başlanılıyor kaç gün içmek lazım
canım bendede vardı biraz aktif ol kikoysan kiko ver bol bol yürüyüş yap iyi geliyor pko için soğan kürü kullanabilirsin bende bunlar işe yaradıDoktorunun agzindan kerpetenle laf alirim uç dört aydir gidiyorum.gecen bendeki sorun PKo mu dedim.hayir yumurta tembelliği dedi.bu ne demek oluyo
BEN DE AYNI DURUMDAYDIM AYNENNNN KATILIYORUM. BİDE BAL+TARÇIN+ÇÖREKOTU KÜRÜ. HA Bİ DE HER GÜN 3-5 KURU İNCİR. BEN DR YUMURTAN YOK DEDİĞİ HALDE HAMİLE KALDIM :)kızlar bende aynı durumdaydım soğan kürünü yapın o kadar diyorum.Rabbım bağışlarsa bir oğlum olacak.
Canım hamileymişsin tebrik ederim.. Sağlıklara doğsun inşallah.. Bende de yumurta tembelli var.. Sen hangi tedaviden sonra gebe kaldın ?? :) bana da örnek olsun..Doktorunun agzindan kerpetenle laf alirim uç dört aydir gidiyorum.gecen bendeki sorun PKo mu dedim.hayir yumurta tembelliği dedi.bu ne demek oluyo