• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar pogesteron ignesini kargoyla getirtemezmisim

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
96
Fransa
:1no2:of kizlar offfff canim cok sikkin ya apicam ben suanda bizden kimse yok istanbulda kargo sirketinide aradim ilac yollayamayiz dedi napicam ben simdi yaa canim baya sikkin simdi sanki bosa yapiyomusum gibi hissettim valla igneyi getirtemeyince napicami bilmiyorum umarim aranizda boyle bi konu hakkinda bilgi sahibi olan vardirkafamçokkarıştı:çok üzgünüm:

:1no2:of kizlar offfff canim cok sikkin ya apicam ben suanda bizden kimse yok istanbulda kargo sirketinide aradim ilac yollayamayiz dedi napicam ben simdi yaa canim baya sikkin simdi sanki bosa yapiyomusum gibi hissettim valla igneyi getirtemeyince napicami bilmiyorum umarim aranizda boyle bi konu hakkinda bilgi sahibi olan vardirkafamçokkarıştı:çok üzgünüm:

canım orada bulunmuyormu bu iğne anlayamadım neden göndermiyorlarki kargoyla şoklu ilaç kutuları ile göndermeleri lazım aslında bu iğneyi düşük olmaması nedeni ile kullanıyosun sanırım ben fitilini kullanıyorum drunla görüşüp ilacı değiştirebilirsin sanırım ona benzer çok ilaç var

cnm burda progesteron adinda ilac yok utrogestan diye bi fitil kullaniliyor burda oda bence hic ise yaramiyor sgl cnm yazdigin icin

Back
X