Pozitif çok belliAdetime 2 gün kala erken gebelik testi 5 dk da böyle oldu
Yaaa çok mutluyum çokkkkPozitif çok belli
En güveniliri kan testi ver birde farklı marka test varsa onla da yaparsan iyi olurYaaa çok mutluyum çokkkk
Kuzum çok korkuyorum yalancı testse diye ama ilk dakikadan gördüm bu zamana kadar silik falan hiçbir şey çıkmazdı diğer aylarEn güveniliri kan testi ver birde farklı marka test varsa onla da yaparsan iyi olur
İnşallah doğrudur ozamanKuzum çok korkuyorum yalancı testse diye ama ilk dakikadan gördüm bu zamana kadar silik falan hiçbir şey çıkmazdı diğer aylar
Yaaa erken gebelik testimiydi inşallah yalancı değildir çok üzülürümİnşallah doğrudur ozamanben bir kere erken gebelikte yalancı silik yaşamıştım
Pozitif gözüküyor evettArkadaslar merhaba benimde son adet tarihim 24 temmuz. Adetim 1 gün gecikti. Bugün test yaptım. Sizce pozitif miEki Görüntüle 3635000
Evet erken gebelikti marka hatırlamıyorum ama temmuzda hamile kaldım çok şükür onda da 6 gün kala erken gebelik yapmıştım pozitif çıkmıştı belirtilerin nasıl bende mide yanması baş dönmesi ve aşırı duygusallık oldu oradan anladım ama herkeste belirti olacak diye bir şey yok inşallah gerçek pozitiftirYaaa erken gebelik testimiydi inşallah yalancı değildir çok üzülürüm
Kuzum sadece 6 gün önce falan gece mide bulantısıyla uyandım bide kasığımda batma var onun dışında belirtim yokEvet erken gebelikti marka hatırlamıyorum ama temmuzda hamile kaldım çok şükür onda da 6 gün kala erken gebelik yapmıştım pozitif çıkmıştı belirtilerin nasıl bende mide yanması baş dönmesi ve aşırı duygusallık oldu oradan anladım ama herkeste belirti olacak diye bir şey yok inşallah gerçek pozitiftir
Kasıkta relgda batma olur muydu normalde o da belirti inşallah doğrudurKuzum sadece 6 gün önce falan gece mide bulantısıyla uyandım bide kasığımda batma var onun dışında belirtim yokhayırlı olsun bu arada sanada canım benim inşallah bende hanişimdir
Markası ne baya pozitif gözüküyorArkadaslar merhaba benimde son adet tarihim 24 temmuz. Adetim 1 gün gecikti. Bugün test yaptım. Sizce pozitif miEki Görüntüle 3635000
Freely kuzum markasıMarkası ne baya pozitif gözüküyor
Kam testı yaptırmadan kımseye test yaptım deme . Benı 2 kere yanılttı ve çok üzüldüm sonucunda . Insallah hamılesındır güzel haberlerını beklıyoruzFreely kuzum markası
Prodoctor benimki de bugün Awox alıp sabah yapcam baklaım inşallah güzel sonuçlar alırızFreely kuzum markası
Kam testı yaptırmadan kımseye test yaptım deme . Benı 2 kere yanılttı ve çok üzüldüm sonucunda . Insallah hamılesındır güzel haberlerını beklıyoruz
Kuzum kanda negatif çıktıKasıkta relgda batma olur muydu normalde o da belirti inşallah doğruduriyi haberlerin bekliyorum
İnşallahProdoctor benimki de bugün Awox alıp sabah yapcam baklaım inşallah güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?