Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10.haftada kestik .birden bıraktım evetKızlar pozitifi gördükden sonra tüp bebek ilaçlarınızı ne zaman kesdınız? Birdenmı kesdınızı yavaş yavaşmı ? Ben 9+3 dayım tüp benek doktorım 12 cı hafta kes dedı takp doktorum 1 haftaya keselım dıyor , merak etdım birdenmı kesdınız ?
Banada 31 mays kontrolum var 10 hafta 4 gunde nerdeys kesdırcek ama merak etdım bırden kesınce vucud alışdı ya zarar olmazmı , bırde kesılırse , bırd etup bebek doktorum 12 cı hafta dedı ama takıbı doktoru erken kesmek ıstyor10.haftada kestik .birden bıraktım evet
Bilmiyorum ki yarın kontrolüm var inş her şey yolundadır ve bir zararı olmamıştır .Ben bırakınca çok rahatladım o ilaçlar beni maf ediyormuş aşırı halsizdim biraz olsun etkisi oldu bırakınca .Banada 31 mays kontrolum var 10 hafta 4 gunde nerdeys kesdırcek ama merak etdım bırden kesınce vucud alışdı ya zarar olmazmı , bırde kesılırse , bırd etup bebek doktorum 12 cı hafta dedı ama takıbı doktoru erken kesmek ıstyor
Estoferm bırakınca lekeleme falan oldumu ?şu an kaç haftalıksınız ?Bilmiyorum ki yarın kontrolüm var inş her şey yolundadır ve bir zararı olmamıştır .Ben bırakınca çok rahatladım o ilaçlar beni maf ediyormuş aşırı halsizdim biraz olsun etkisi oldu bırakınca .
Olmadı şükür ama benim ara ara lekelenmelerim oluyordu çünkü kanama alanım vardı 6.haftada .şuan 10+2Estoferm bırakınca lekeleme falan oldumu ?şu an kaç haftalıksınız ?
Bnde 9+3 dym ben pozitifi gördükten snra devlet Hastanesi'ne gtmeye basladm ilk kontrlmde esterfomi kestirdi o zmn beş haftalktm fitili 6 adet kullaniyordm onuda günde 3 kez düşürdü prosgtron iğneye ve kan sulandiri ya devam dedi 7 haftlkken gttm kalp atışıni duydum bu sefer frkli doktr vrdi kalan ilaçlar için bilgi istedim kesiymmi die o bilgi vermedi kendi doktoruna sor dedi kendi doktruma sordm progestron iğneyi ve esterfome 23 mayisda kes dedi bu arada esterfomi çoktan kesmiştimKızlar pozitifi gördükden sonra tüp bebek ilaçlarınızı ne zaman kesdınız? Birdenmı kesdınızı yavaş yavaşmı ? Ben 9+3 dayım tüp benek doktorım 12 cı hafta kes dedı takp doktorum 1 haftaya keselım dıyor , merak etdım birdenmı kesdınız ?
Anladım bende 9+4 , estofermde sora cpğu kişide olmuş lekeleme ondan sordum Allah yardımçınız olsunOlmadı şükür ama benim ara ara lekelenmelerim oluyordu çünkü kanama alanım vardı 6.haftada .şuan 10+2
Bende aynısınız, haftanız pekkı tup bebek doktoru lıste verıyor ya bu hafta kes size vermedıkermı baya erken kesmışler sizldeBnde 9+3 dym ben pozitifi gördükten snra devlet Hastanesi'ne gtmeye basladm ilk kontrlmde esterfomi kestirdi o zmn beş haftalktm fitili 6 adet kullaniyordm onuda günde 3 kez düşürdü prosgtron iğneye ve kan sulandiri ya devam dedi 7 haftlkken gttm kalp atışıni duydum bu sefer frkli doktr vrdi kalan ilaçlar için bilgi istedim kesiymmi die o bilgi vermedi kendi doktoruna sor dedi kendi doktruma sordm progestron iğneyi ve esterfome 23 mayisda kes dedi bu arada esterfomi çoktan kesmiştimfitili beş hazirana kdr devam dedi ama son bikac gün 3 2 1 şeklinde birk dedi kan sulandırıcı ya da bı tahlil verdi onları yaptır kan sonucana göre dedi onuda vercem dha birden kesilmiyo yani her doktor frkli ama
![]()
Bnde 9+3 dym ben pozitifi gördükten snra devlet Hastanesi'ne gtmeye basladm ilk kontrlmde esterfomi kestirdi o zmn beş haftalktm fitili 6 adet kullaniyordm onuda günde 3 kez düşürdü prosgtron iğneye ve kan sulandiri ya devam dedi 7 haftlkken gttm kalp atışıni duydum bu sefer frkli doktr vrdi kalan ilaçlar için bilgi istedim kesiymmi die o bilgi vermedi kendi doktoruna sor dedi kendi doktruma sordm progestron iğneyi ve esterfome 23 mayisda kes dedi bu arada esterfomi çoktan kesmiştimKızlar pozitifi gördükden sonra tüp bebek ilaçlarınızı ne zaman kesdınız? Birdenmı kesdınızı yavaş yavaşmı ? Ben 9+3 dayım tüp benek doktorım 12 cı hafta kes dedı takp doktorum 1 haftaya keselım dıyor , merak etdım birdenmı kesdınız ?
Aslnda erken degl transferden önce başladım hala fitil kan sulandiri devam ediyorm çok sıkıldım gerçekten bu hfta içinde progestron iğneyi kestim kan sulandırıcıyi kan sonucuna göre kescem fitili de haziranın beşinde bı anda degl azaltrk kescem esterfomi erken kestm onu devlette hstanesindeki doktor kestirdi gerk yok dedi kendi doktorum bu hfta içinde kestircekti ama devlete gittiğim için ordaki doktr onu kestrdi ben çok kullandım hem adet olarak çok kullandım mesela fitili altı adet kullanıyordum smdi üç adet kullanıyordum günde esterfomi dört adet kullaniyordum baya kişiyle konstm genelde ilaçlar aynı ama ben sayı olarak çok fzla kullanmaya başladım az kldi brkcam amaBende aynısınız, haftanız pekkı tup bebek doktoru lıste verıyor ya bu hafta kes size vermedıkermı baya erken kesmışler sizlde
Ben hayla hepsıne devam edıyorım tup bebek doktorum 12 de kes dıyor takıpcı 31 maysda yanı 10 hfat ortası keselım dıyor anlamfım aklım karışdı daha neyı kesecek bılmıyorum ama kesın estoferm kesın dedı )Bnde 9+3 dym ben pozitifi gördükten snra devlet Hastanesi'ne gtmeye basladm ilk kontrlmde esterfomi kestirdi o zmn beş haftalktm fitili 6 adet kullaniyordm onuda günde 3 kez düşürdü prosgtron iğneye ve kan sulandiri ya devam dedi 7 haftlkken gttm kalp atışıni duydum bu sefer frkli doktr vrdi kalan ilaçlar için bilgi istedim kesiymmi die o bilgi vermedi kendi doktoruna sor dedi kendi doktruma sordm progestron iğneyi ve esterfome 23 mayisda kes dedi bu arada esterfomi çoktan kesmiştimfitili beş hazirana kdr devam dedi ama son bikac gün 3 2 1 şeklinde birk dedi kan sulandırıcı ya da bı tahlil verdi onları yaptır kan sonucana göre dedi onuda vercem dha birden kesilmiyo yani her doktor frkli ama
Aslnda erken degl transferden önce başladım hala fitil kan sulandiri devam ediyorm çok sıkıldım gerçekten bu hfta içinde progestron iğneyi kestim kan sulandırıcıyi kan sonucuna göre kescem fitili de haziranın beşinde bı anda degl azaltrk kescem esterfomi erken kestm onu devlette hstanesindeki doktor kestirdi gerk yok dedi kendi doktorum bu hfta içinde kestircekti ama devlete gittiğim için ordaki doktr onu kestrdi ben çok kullandım hem adet olarak çok kullandım mesela fitili altı adet kullanıyordum smdi üç adet kullanıyordum günde esterfomi dört adet kullaniyordum baya kişiyle konstm genelde ilaçlar aynı ama ben sayı olarak çok fzla kullanmaya başladım az kldi brkcam ama![]()
Bende baya ilaç ve iğne var , fıtılde var, hmm bakalım yaaa her kes doktoru farklıymışBenim ilacim hic yoktu aspirin ve folik asit disinda fitilim de yoktu, oksapar igne ve progestan dex ignem vardi. Oksapari 7 progestani 11 hafta bitince kesmistik
Genelde birden birakiliyor ama sanirim kademeli birakma olmuyor, bence tup be ek doktorunuz daha iyi bilecektir takipli jinekologdan ziyade, ben olsam o diyince keserdimBende baya ilaç ve iğne var , fıtılde var, hmm bakalım yaaa her kes doktoru farklıymış
Anladm canm her doktorun tarzı farkli oluyor zaten ama aşağı yukarı üç aya kdr kullaniliyo demekBen hayla hepsıne devam edıyorım tup bebek doktorum 12 de kes dıyor takıpcı 31 maysda yanı 10 hfat ortası keselım dıyor anlamfım aklım karışdı daha neyı kesecek bılmıyorum ama kesın estoferm kesın dedı )
Evet fark etdım çoğu kişi birden bırakmış bende tup bebek doktrımu dınleyıb 12 de bırakcam , takip doktorunu deyıl )Genelde birden birakiliyor ama sanirim kademeli birakma olmuyor, bence tup be ek doktorunuz daha iyi bilecektir takipli jinekologdan ziyade, ben olsam o diyince keserdim![]()
Evet 12 de sora her kes bırakıyor ama 12 ye kadar deyişıyor işde her doktor bır zamanda bırakdırıyorAnladm canm her doktorun tarzı farkli oluyor zaten ama aşağı yukarı üç aya kdr kullaniliyo demek
Tüp bebek doktorunuz kim acaba bende de baya ilaç varBende baya ilaç ve iğne var , fıtılde var, hmm bakalım yaaa her kes doktoru farklıymış
Bülent Tıraş bende 3 cu deneme ondan ilaç fazla aslındaTüp bebek doktorunuz kim acaba bende de baya ilaç var