Doğuma Hazırlık kızlar prensesıme ısım buldum acil yardım:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sokoprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
253
3
96
Ankara
zemuszemuskızlar meraba kuzuma ısım buldum acaba ıkı ısım mı koysam dıyorum LİNA-ARMİNA esımde bende bu ıkı ısımden vazgecemıyoruz kaydirigubbakcemiledusuncelerınızı beklıyorum

isimler yalnız koyuldugunda cok güzel.. lina veya armina şeklinde ama iki isim yan yana geldiğinde sanki isim degılde bır marka cagrıştırıyor bana .. ama sen bılırsın tabı canm.. nacizane fikrimopuyorumnanaktan

ikisini de beğenmedim kulağa hoş gelmiyo. yabancıcı bi isimmiş gibi.
ben bu son moda özenti isimleri beğenmiyorum açıkcası. yine de karar size ait.

ıkisi yanyana geldiğinde zor söylenyor gibi.. Lina Armina ..

Zaten düşünsenize siz ya da çevredeb birisi çocuğa hitap ederken muhtemelen Linaaa Arminaaa, demiycek, sadece birisini söyleyecek..Çünkü çok uzun ikisi yanyana hem de zor söyleniyor gibi..

Bence birisini tercih edin siz bilirsiniz yine de..

tutku aslında hoş isim aama büyüynce hiç hoş olmuyor..bizim tanıdığımız bir tutku üsteğmen vardı,askerler karşısında tutku bisküvisi yiyip dalga geçiyolarmış :)

berrak 07canım oncelıkle yorumun ıcın cok tesekur ederım bende almıla ısmını duymamıstım:) almira ısmını begenıyodum esım antalyada almira otel var dedı :) bende arminayı buldum ıste esımle cok kararsız kaldık ıkı ısım arasında ne yapcaz bılmıyorum

canım yanlış anlama ama her iki isim de yabancı isim gibi. almira otel bursadada var armina bana onu çağrıştırdı. karar size ait tabiki.

Neden amina degilde armina
Bence amine veya amina cokk guzel hemde peygamber efendimizin (s.a.v) annesinin ismi
Benim yegenimin ismi amine onemli olan manasi guzel isimler koymak hem dinimize hemde turkcemize uygun isimler olmali her cocuk isminin özelligini tasir bunu untmayin.
sevgiler

tesekkur ederım dogru soluyosunuz dusunucem bunukaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…