Doğuma Hazırlık kızlar prensesime isim için yardımcı olurmusunuz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bir taraftanda begendigim isimleri oylayalım mı?

• Ankete Katılan
    28
nisa, hira, ada, derin , asya isimleride benim sevdiğim isimler arasında rabbim sağlıkla kavuştursun...
amin canım teşekkürler isimler için:16::16:
olsun olsun nehr olsun esınınde ıstedıgı olsun:):)
3isimde guzel canım ıcınden gelenı koyuver cokda stres yapma ama
öpüorum senı kendıne bebişine iyi bak:54:
stres yapmamaya calışıyorum ama hep aklımda o var bi karar verseydim :6: sende iyi bak kendine tatlım:3::3:

bende cinsiyet ögrenmeden önce liste ypmştm kız isimlerinden ..paşamız olucagını ögrenince güme gitti :)paylaşym belki yararı olur :)
ceylin berra
dila
alya
beren
Elis
rana
sare
deren
derin
beliz
nisan
sezgi
belinay
beril

Son düzenleme:
bende cinsiyet ögrenmeden önce liste ypmştm kız isimlerinden ..paşamız olucagını ögrenince güme gitti :)paylaşym belki yararı olur :)
ceylin berra
dila
alya
beren
Elis
rana
sare
deren
derin
beliz
nisan
sezgi
belinay
beril
bizde tam tersi erkk olursa diye erkk isimleri hazırlamıştık:9::9: saol tatlım isimler için:16::16::16::16:

Herşey yolunda gitsin ,güle oynaya büyütün kızınızı :) önerilerim ;Beliz ,Ayşenil ,Işıl ,Menekşe ,Almina (elma yanaklı kız ),Sebla (uzun kirpikli göz),Yeşim .

Gecen hafta kuzenimin bebeği oldu ismini belinay koydular ilk basta garipsedim ama şimdi hoş geliyor kulağıma Venüs melis yada ada ismlerini seviyorum

Gecen hafta kuzenimin bebeği oldu ismini belinay koydular ilk basta garipsedim ama şimdi hoş geliyor kulağıma Venüs melis yada ada ismlerini seviyorum
arkadasımın kızının adıda belinay banada ilk duydugumda garip gelmişti :34: begendigin isimlerde degişik tesekkürler:34:

Back
X