Kızlar, problem sevgilimin ailesi

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.659
Selam olsun kk ahalisi
Uzun zamandır yoktum şimdi tazecik bir dertle gelmiş bulunuyorum

Bir süredir devam eden bir ilişkim var benim de ailemin de dinle pek işi olmaz ama onun ailesi koyu Hindu malesef. Başlangıçta düşünmemiştim bunları ama işleri ciddiye bindirmeye, evlilikten vs bahsetmeye başlayınca ben endişelenmeye de başladım. Çünkü ben anneme ilk günden dedim böyle böyle biri var Aaa ne hoş vs dedi
Ama o mesela ben aileme çat diye söyleyemem kızkardeşime bile söyleyemem yavaş yavaş olması lazım sen 5 yıl sonrayı düşünüyorsun diyor

Bizim kültürümüzde aksine bunu söyleyememek kötü değil midir eğleniyor benimle diye düşünürüz,

Açık açık söyledim "senin ailen beni istemezse ne olacak, sana evlenecek bir hindu kız bulurlarsa" diye
"endişende haklısın ama kendi kararlarımı veremeyeceğimi kim söyledi, ablam farklı kasttan biriyle evlendi ve aşk evliliği yaptı" dedi
ha bir de annesi "iyi bir kız olsun, iyi davransın" demiş ırkla, dinle alakalı hiçbir konuşma geçmedi dedi

bilmiyorum kafam çok karışık
baya da hoşlanıyorum ama kendimi riske de atmak istemiyorum
haklı mıyım haksız mıyım bilemiyorum
her yönüyle zor bir ilişki olacak

kendisi ateist bu arada ama mesela et yememe gibi alışkanlıkları var
ben ne yapsam :/
bu akşam da sen avrupaya gelene kadar düşün, orada yüz yüze daha iyi tartışırız deyip ara verdim
ama üzüldüm :/

Bilmiyorum ben saçma mı düşünüyorum ya da benim ailem mi fazla rahat ben anlayamıyorum onun durumunu.
Şimdiden bunlar sıkıntı yaratıyorken ileriyi de düşünüp endişeleniyorum

Bacım Anadolu Erkeğe bulamadınmı şöyle bağrı kıllı hafif göbekli Bıyıklı ayyy içim eridi

buldum kıllı göbekli sonra boşadım

Yani hindu evliligi bes sene sonra dusunuyo, peki sen bes sene bekler misin bu adami

5 sene güzel problem yok onda da 5 sene sonra kabul edecekler mi orası muamma
hani insan en azından çıtlatabilir nasıl bakıyorlar buna falan
ya da kız arkadaşım diyebilir
bilmiyorum çok enteresan :|
5 sene bekle bekle sonra terk edil olmak istemiyorum

Ne kadar süredir konuşuyorsunuz ki just? Hint geleneklerine de uzak bi ülkeyiz araştırmak lazım iyice böyle evlilik için uzun süre bekleniyor mu diye.

Ne kadar süredir konuşuyorsunuz ki just? Hint geleneklerine de uzak bi ülkeyiz araştırmak lazım iyice böyle evlilik için uzun süre bekleniyor mu diye.

3 ay oluyor seducum
uzun süre beklenmesi problem değil evliliğe acelem yok da aile kabul edecek mi etmeyecek mi onu bilmiyorum
bu sinirimi bozuyor
ailem istemiyor deyip atadabilir bir kenara bilemeyiz ki

3 ay oluyor seducum
uzun süre beklenmesi problem değil evliliğe acelem yok da aile kabul edecek mi etmeyecek mi onu bilmiyorum
bu sinirimi bozuyor
ailem istemiyor deyip atadabilir bir kenara bilemeyiz ki
Yani işte garip biraz bu tavırlar. Ailesi Avrupa'da yaşamıyor anladığım kadarıyla. Yani geleneklere biraz bağlılar bu durumda.

Yani işte garip biraz bu tavırlar. Ailesi Avrupa'da yaşamıyor anladığım kadarıyla. Yani geleneklere biraz bağlılar bu durumda.

yani en azından bu kadar ağır evlilik, beraber yaşama muhabbetleri yapıyorsa ailesine söyleyebilmeli değil mi?
bakın böyle böyle türk bir kız arkadaşım var diye
hani tutup kolumdan götürüp evleniyoruz demesini demiyorum
en azından haberdar edebilir
ben ettim ailemi baştan önlemimi aldım
sen de beni tanıyorsun sedu tekrar aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum

Ben ortada hiç bir sorun göremedim, adam kendi kararlarımı veriyorum diyor, ailesi böyle şeylere ılımlı bakıyormuş. eee o zaman, ha et yememesi kötü, bak o olmamış işte :KK49:

Ben ortada hiç bir sorun göremedim, adam kendi kararlarımı veriyorum diyor, ailesi böyle şeylere ılımlı bakıyormuş. eee o zaman, ha et yememesi kötü, bak o olmamış işte :KK49:

ailesine söyleyememesi beni işkillendirdi :/
en azından türk bi kız arkadaşım var sizin için sorun olur mu diyebilir :/

Just, anlamadigim noktalar var, bu adam da Avrupa'da degil mi? Siz nerde tanistiniz, su an nerede??

Cevap veriyorum: Eger Avrupa'da yasayacaksaniz, ailesi zaten orda olmicak, ehh bir zahmet kiminle evlendigini herif kendi secsin.

Eger ailesinde bu tip bir evlilik varsa, belli ki rahat insanlar. Bir arkadasim Hintli, annesi baska bir bolgeden diye hastanelik olmust, cocuk da ayrilmak zorunda kaldi. Ailesi rahatsa, acik gorusluyse problem yok. Lakin yine de kilciklandim, cunku Hindu kafasi yabanciyla evliligi kolay kaldiracak kafa degil.

Lakin anlamadigim yer, 5 yil neden bekliceksin, sen Avrupa'da tek basina 5 yil duracak misin, hele ki Italya gibi bir yerde?? Ne gerek var, Hintli icin onca Italyana sirt donmeye :KK53::KK53::KK53:

Ulan simdi bana irkci dicekler ama ben bir Hintliyle yapamam cunku yedikleri seyler ve mutfaklari asiri derecede baharat kokuyor. Yani eski arkadasimin mutfaginda 5 dk oturduktan sonra tum giysilerimi makinaya atardim, koku siiniyor cunku. Hintli=murdar imaji var kafamda, onyargisiz bakamicam.

Hint nerden cikti daha yakisiklisi yok muydu :KK53::KK53:

Bu arada just 5 sene belki sen beklemiyceksin.. Belki sen vazgeçeceksin, boşver bunları şimdi. Hindular çirkin oluyor kız çirkin mi, benimde aklıma bu geldi okurken (çirkin değillerdir de ben beğenmiyorum diyeyim.)

yani en azından bu kadar ağır evlilik, beraber yaşama muhabbetleri yapıyorsa ailesine söyleyebilmeli değil mi?
bakın böyle böyle türk bir kız arkadaşım var diye
hani tutup kolumdan götürüp evleniyoruz demesini demiyorum
en azından haberdar edebilir
ben ettim ailemi baştan önlemimi aldım
sen de beni tanıyorsun sedu tekrar aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum
Evlilik hakkında konuşuluyorsa ve aranızdaki iletişim iyi ise ailesinin haberi olmalı.
Sonuçta farklı kültürde yetişen bir insan çıkaracak ailesinin karşısına. Belki hayır türk istemiyoruz diyecekler.
Aile ile ilgili sıkıntı olmasın just öncekinden tecrübe ettin bazı şeyleri. Biraz daha diretmelisin.
Ailesi seni hemen tanımak zorunda değil ama senden haberdar olmalılar. 5 sene az zaman değil çünkü.

X