Kızlar, problem sevgilimin ailesi

valla benim doğulu tanığım hiç yok öyle muhattap olduğum ama gördüğüm kadarıyla batılılarda gayet yiyor

tabi dişlerini fırcalayıp duş alanları tenzih ederim
Bilmem senin cevren oyle demek ki.

Bi de just italyaya gidecek onu oyle dusun yani heykel gibi italyan erkeklerinin cevresinde oldugunu dusun

Ben tabi sizi tanımıyorum ama yorumları okudum da
İtalya'da yaşayıp Hintli biriyle evlenmek(Dünya üzerinde yaygın olarak var olan İtalyan erkekleri algısına istinaden)Nişantaşı'nda otururken eğlenmek için Tarlabaşı'na gitmek gibi bir şey

Bir şey merak ettim Aamir Khana benziyor mu bari:KK53:

Neden çirkin diye genellediniz kızlar, bir Aamir Khan gerçeği var ortada standartın üstünde :confused:

aynen adam 50 yaşında taş taş:nazar:babamdan büyük oğlu gibi duruyor neredeyse

Ben de hintli erkekleri begenmiyorum. Milyar kisiden bi aamir khan cikmis o da boydan kisa ecis bucus :d

doğrudur geneli çirkin ama öyle Aamir Khan ve bir kaç tane daha taş olanları var

Ama o adam yakışıklı değil ki, hintlilere benzemiyor o ayrı konu, ama o adam yakışıklı değil ayol. Filmleri beğeniliyor diye mi yakışıklı geliyor gözünüze acaba. Normal...

kullandıkları baharat yüzünden tenleri kokuyor, hem de ağır bir koku, tapınırken de acayip ağır kokan tütsüler yakıyorlar, sabretmesi zor, arkadaşım evli bir hindu ile ama ailenin gelinleri uluslararası biri japon mesela, arkadaşımı da el üstünde tutuyorlar ama ne bileyim, çocukları da aynı kocasına benziyor :KK53: bana göre büyük risk

aamir-khan_640x480_71424168917.jpg

Yağuşuğluymuş diyemiyom vallahi... normalll

doğrudur geneli çirkin ama öyle Aamir Khan ve bir kaç tane daha taş olanları var

Bilmem senin cevren oyle demek ki.

Bi de just italyaya gidecek onu oyle dusun yani heykel gibi italyan erkeklerinin cevresinde oldugunu dusun

ben ailesine benden bahsetmesini isteyeyim mi o zaman
en azından bi türk kız arkadaşım var diye ağızlarını aramasını falan o_O

Ben tabi sizi tanımıyorum ama yorumları okudum da
İtalya'da yaşayıp Hintli biriyle evlenmek(Dünya üzerinde yaygın olarak var olan İtalyan erkekleri algısına istinaden)Nişantaşı'nda otururken eğlenmek için Tarlabaşı'na gitmek gibi bir şey

ilahi ya :D :D gönül tarlabaşına konduysa yapacak bir şey kalmıyor ki :D

kullandıkları baharat yüzünden tenleri kokuyor, hem de ağır bir koku, tapınırken de acayip ağır kokan tütsüler yakıyorlar, sabretmesi zor, arkadaşım evli bir hindu ile ama ailenin gelinleri uluslararası biri japon mesela, arkadaşımı da el üstünde tutuyorlar ama ne bileyim, çocukları da aynı kocasına benziyor :KK53: bana göre büyük risk

gerçekten mi?
hiç problem etmiş mi ailesi hindu değil istemeyiz diye?

ben ailesine benden bahsetmesini isteyeyim mi o zaman
en azından bi türk kız arkadaşım var diye ağızlarını aramasını falan o_O
justcum bencede için rahat edecekse söyle söylesin ama söyledim diye kandırmasın... Malum erkeklerin sağı sou belli olmaz, ee peki ailesi nasılsa 5 sene var diyip farketmez tarzında yaklaşıp sonradan atağa geçerse... Yani tanışma şansın varsa tanış diycem de o zor sanırım. ama bence de erken daha 3 ay nedir ki

aynen adam 50 yaşında taş taş:nazar:babamdan büyük oğlu gibi duruyor neredeyse
Ama o adam yakışıklı değil ki, hintlilere benzemiyor o ayrı konu, ama o adam yakışıklı değil ayol. Filmleri beğeniliyor diye mi yakışıklı geliyor gözünüze acaba. Normal...

Ya tabi süper yakışıklı diyemeyiz, beğenmemde oyunculuğunun ve filmlerinin büyük etkisi var , 50 yaşında 20lik gösterdiği için taş ama o bir gerçek ayrıca gördüğüm en yakışıklı hintli erkek :KK45:

Yok çünkü adam gidip ziyaret etti kızın ailesini, bir de Türkiye meraklısı ve Türkçe öğreniyor, hatta Türk vatandaşlığına başvurmuştu en son. Bizi de çok sever, düğünlerinde masamıza gelip birşeye ihtiyacımız var mı diye sormuştu kaç kere mesela. (Onların düğünlerinde gelin özel bi koltuğa oturtuluyor, damat ortada geziniyor, bu arada giydiği gelinlik harikaydı, takılar makyaj yıkılıyodu)

Düzeltme: yanlış anlamışım pardon adamın ailesini sormuşsun, yok hiç problem etmediler kız hamileyken eşinin evinde kalıyorlardı hafta sonları, kayınpederi sütünü ısıtır odasına getirirdi o derece

Just, anlamadigim noktalar var, bu adam da Avrupa'da degil mi? Siz nerde tanistiniz, su an nerede??

Cevap veriyorum: Eger Avrupa'da yasayacaksaniz, ailesi zaten orda olmicak, ehh bir zahmet kiminle evlendigini herif kendi secsin.

Eger ailesinde bu tip bir evlilik varsa, belli ki rahat insanlar. Bir arkadasim Hintli, annesi baska bir bolgeden diye hastanelik olmust, cocuk da ayrilmak zorunda kaldi. Ailesi rahatsa, acik gorusluyse problem yok. Lakin yine de kilciklandim, cunku Hindu kafasi yabanciyla evliligi kolay kaldiracak kafa degil.

Lakin anlamadigim yer, 5 yil neden bekliceksin, sen Avrupa'da tek basina 5 yil duracak misin, hele ki Italya gibi bir yerde?? Ne gerek var, Hintli icin onca Italyana sirt donmeye :KK53::KK53::KK53:

Ulan simdi bana irkci dicekler ama ben bir Hintliyle yapamam cunku yedikleri seyler ve mutfaklari asiri derecede baharat kokuyor. Yani eski arkadasimin mutfaginda 5 dk oturduktan sonra tum giysilerimi makinaya atardim, koku siiniyor cunku. Hintli=murdar imaji var kafamda, onyargisiz bakamicam.

Hint nerden cikti daha yakisiklisi yok muydu :KK53::KK53:
Italyan mutfagi dururken Hint mutfagi neden? Pizzalar, makarnalar, calzone... :kk77::KK70:
Saka bi yana konu sahibi bence 5 yili one surmesi sacma olmus.. Madem ailesi sorun degil kendiside inancli degil ee o zaman? Bahane gibi geldi bana

Hintliler cirkin diye yakisikli diye adi cikmis zaar sonucta 1 milyari asmis millet biri yakisikli ilan edilmeliydi bu olmus iste

Back
X