Kızlar, problem sevgilimin ailesi

evet evet duydum bu çok eşliliği ya
her açıdan risk aslında
bende de var biraz canım nerde ekşın oraya :confused:

annem delirir dedi aşırı tepki verir hinti bi kız arkadaşım var desem bile dedi sen daha iyi biliyorsundur o zaman delirilkcek bişey mi şimdi bu sadece kız arkadaş ya :stop:

aslında tam tersi ben hiç istemedim başlangıçta ya ama ben seni isticem babandan, ben seni alıcam vs vs bu kadar ağır laflara gerek yok ki madem bahsetmiceksin ailene :/
şimdi daha bir sinir oldum bak madem pısıcaksın söyleme böyle boyundan büyük laflar

akışına bırakınca olmuyor be güzelim ya
gerçekten bazı şeylerin mantığa uyup uymadığını baştan belirlemek gerekiyor bir yaştan sonra
çünkü bugün akışına bıraksam 5 senem çöpe gidecek benim

ahaha niye beni baştan çıkarıyorsun kız :KK53: bunlardan çoğ var romada süt gibiler :rolleyes:
sen git git hint bul işte biraz tuhafım :KK45:

kıza çok üzüldüm ya işte tam korktuğum şey yarın bir gün italyadayken tutup da böyle deyip basıp gidebilir
ben en iyisi şimdi uzun bir mesaj döşeyeyim değil mi ne yazayım mis yardım et :KK17:

şey diyeyim senden evlilik nişan tanışma vs beklemedim ben sadece kız arkadaşın olduğunu en azından bir yabancı kız arkadaşın olsa nasıl tepki vereceklerini araştırabilirsin bunu bekledim tarzı bir şey? o_O

Bunun anası manyak mı kaç yaşındaki adamın sevgilisi olmazsa bir anormallik var demektir

demek ki bu hintli kaynanalar türklerden beter

hergün konu açarsın artık buraya bu kv adayıyla

annem delirir dedi aşırı tepki verir hinti bi kız arkadaşım var desem bile dedi sen daha iyi biliyorsundur o zaman delirilkcek bişey mi şimdi bu sadece kız arkadaş ya :stop:
ben delirecek bisey gormedim acikcasi ama aileden aileyede fark var. bazi turk aileleri kabul edemez bazilari eder mesela. senin yapacagin sey akisina birakmak ama bir yandanda gozetlemek seninle bir gelecek dusunuyor mu falan az cok anlarsin[/QUOTE]

Ailesinin herhangi bir duruma karşı olma ihtimali varsa(boşanmış olma, türk olma vs.), çok konuşup sıkıntı vereceklerse sorgulayacaklarsa başına dert almak için erken olduğunu düşünüyor, önce oturtmak sonra savaşmak istiyor olabilir.
Şahsen bende bu düşünce mevcut:KK53:
Zamana bırakın derim.

aslında tam tersi ben hiç istemedim başlangıçta ya ama ben seni isticem babandan, ben seni alıcam vs vs bu kadar ağır laflara gerek yok ki madem bahsetmiceksin ailene :/
şimdi daha bir sinir oldum bak madem pısıcaksın söyleme böyle boyundan büyük laflar

Ama büyük laflar etmesi hoş olmamış sanki. Bir de 5 yıl beklemeyin tabi söylemesi için bence bu hassas durumda, ölçüp tartarsınız bir süre konuyu açarsınız yine.

Aamir Khan sempatik ve karizmatik ayrıca :) Aman aman yakışıklı olmasalar da sempatik ve karizmatikler daha çok var sanki..

evet evet duydum bu çok eşliliği ya
her açıdan risk aslında
bende de var biraz canım nerde ekşın oraya :confused:

akışına bırakınca olmuyor be güzelim ya
gerçekten bazı şeylerin mantığa uyup uymadığını baştan belirlemek gerekiyor bir yaştan sonra
çünkü bugün akışına bıraksam 5 senem çöpe gidecek benim

ahaha niye beni baştan çıkarıyorsun kız :KK53: bunlardan çoğ var romada süt gibiler :rolleyes:
sen git git hint bul işte biraz tuhafım :KK45:

kıza çok üzüldüm ya işte tam korktuğum şey yarın bir gün italyadayken tutup da böyle deyip basıp gidebilir
ben en iyisi şimdi uzun bir mesaj döşeyeyim değil mi ne yazayım mis yardım et :KK17:

şey diyeyim senden evlilik nişan tanışma vs beklemedim ben sadece kız arkadaşın olduğunu en azından bir yabancı kız arkadaşın olsa nasıl tepki vereceklerini araştırabilirsin bunu bekledim tarzı bir şey? o_O
şöyle bişey var ama abla
eğer şu 5 seneyi rüya gibi çok mutlu yaşarsan çöp olmaz ki
yeni hayat felsefem bu,gelecek kaygısı yok mis gibi
yalnız ölmeye karar verdim

Kimsin sen çık just umun içinden :KK34: süt gibi uşaklar ha :KK8:

evet evet gel bi gidelim gör : D sen çıkmazsın içeriden : D
belki bakımlılar diyedir işte bilemiyorum bak :)
ülke seçimini iyi yapmışım :p

en iyisi akışına bırak just biraz zaman belli eder zaten fikrini zikrini

bir karar verirsin

yaş 24 canım 5 seney3 29 olur
o 5 senede kaç tane italyan ispanyol tanırımburada biliyor musun :P

Aslında kültürleri bizimkine mi benziyor ne, hani böyle sahiplenme , evlilik ayarında konuşma falan. Bizim erkeklerde de var bu yaklaşım. E anlattır o zaman ailesine ısrar et... Kendi o boyuta yöneltmiş evet...

ben flirtten sonra biter gibi bakıyordum öyle yapa yapa aklımı çeldi ya -.-
evet kız isteme varmış onlarla da -.-'

şöyle bişey var ama abla
Evet aslında en kötü ihtimalle güzel bir aşk yaşanmış olur.... ama yaş da geçiyor bu kız belki evlilikle çocuk sahibi olmak isteyecek, o kısım el kol bağlıyor işte.

evet evet gel bi gidelim gör : D sen çıkmazsın içeriden : D
belki bakımlılar diyedir işte bilemiyorum bak :)
ülke seçimini iyi yapmışım :p

yaş 24 canım 5 seney3 29 olur
o 5 senede kaç tane italyan ispanyol tanırımburada biliyor musun :p

ben flirtten sonra biter gibi bakıyordum öyle yapa yapa aklımı çeldi ya -.-
evet kız isteme varmış onlarla da -.-'
kız ben sana 5 sene bekle demedim ki biraz dedim biraz bir kaç ay içinde niyeti anlaşılır gibi

Geyik sağlam dönmüş de adamın ırkına ve dolaylı yoldan kendisine çirkinlikten girilmiş, tuvalet musluğundan çıkılmış. Bırak onu italyan bul, ne yapacaksın pis kokuluya kadar varmış laflar. Söyleyenlerin de suçu yok ki. Sen bu ilişkide ciddi olsan sevgilini bu konuma sokmazdın. Bundan dolayı ailesine söyleyip söylememesi ya da 5 sene gibi şeylere takılmanın anlamı yok. Söylemezse söylemesin. Sen ailene söyledin de ne oldu, burada tanımadığın bir sürü kadına dalga malzemesi yaptın.

NOT: italyan erkeklerini accccaip kıro bulurum.

Just dur hele, iliskiniz yeni. Belki adam yuruyup yurumedigini gorecek, kafasinda netlesince ailesiyle savasmaya karar verecek.
Kesinlikle evlenmeye karar vermeden, ailesini alevlendirmek istemiyordur. Hele bir gelsin, her sey guzel giderse ondan sonra toru konus, biraz bekle.

Belki sen soguyacaksin?? Elle yemek yemeleri cidden igrenc themis hakli.

Geyik sağlam dönmüş de adamın ırkına ve dolaylı yoldan kendisine çirkinlikten girilmiş, tuvalet musluğundan çıkılmış. Bırak onu italyan bul, ne yapacaksın pis kokuluya kadar varmış laflar. Söyleyenlerin de suçu yok ki. Sen bu ilişkide ciddi olsan sevgilini bu konuma sokmazdın. Bundan dolayı ailesine söyleyip söylememesi ya da 5 sene gibi şeylere takılmanın anlamı yok. Söylemezse söylemesin. Sen ailene söyledin de ne oldu, burada tanımadığın bir sürü kadına dalga malzemesi yaptın.

Kiroyum ama tip bende der italyan apaciler :KK19:

Bunun anası manyak mı kaç yaşındaki adamın sevgilisi olmazsa bir anormallik var demektir

demek ki bu hintli kaynanalar türklerden beter

hergün konu açarsın artık buraya bu kv adayıyla

diyorum ya anlayamıyoruz farklı kültür diye herhalde :|

ben delirecek bisey gormedim acikcasi ama aileden aileyede fark var. bazi turk aileleri kabul edemez bazilari eder mesela. senin yapacagin sey akisina birakmak ama bir yandanda gozetlemek seninle bir gelecek dusunuyor mu falan az cok anlarsin
[/QUOTE]

benimle bir gelecek düşünüyor canım ondan şüphem yok da ailesinin bulduğu kıza gidenlerden mi olacak orası benim endişem :|

şöyle bişey var ama abla

sonra bi yıl daha geçer 30 bi 3 sene bir daha bekle aşık olmak için 33 : D
yaşlılık psikolojisine mi giriyorsam nedir :)

Seninki şuna benzemiş tatlım, Şifalı suların oldugu bir bölgedesin sen gidip tuvalet musluğundan su içiyorsun :KK53: yani italyanlar elinin altındayken... Ne aamir Khan nede sharukh Khan hic birini beğenmiyorum ya nedense

tuvalet suyu da fazla abartı olmadı mı bella donna :/ ben tatlı buluyorum ya ne bileyim

lelele yapsınlar banane ben beğendikten sonra ırkçılığı ciddiye mi alayım şimdi : D

Işinmi yok yaaa, doğru ya merak ettim aranızda nece konuşuyorsunuz

benimle bir gelecek düşünüyor canım ondan şüphem yok da ailesinin bulduğu kıza gidenlerden mi olacak orası benim endişem :|

tuvalet suyu da fazla abartı olmadı mı bella donna :/ ben tatlı buluyorum ya ne bileyim

lelele yapsınlar banane ben beğendikten sonra ırkçılığı ciddiye mi alayım şimdi : D[/QUOTE]

yaşlılık psikolojisi için fazla taş değilmisinn...

Just dur hele, iliskiniz yeni. Belki adam yuruyup yurumedigini gorecek, kafasinda netlesince ailesiyle savasmaya karar verecek.
Kesinlikle evlenmeye karar vermeden, ailesini alevlendirmek istemiyordur. Hele bir gelsin, her sey guzel giderse ondan sonra toru konus, biraz bekle.

Belki sen soguyacaksin?? Elle yemek yemeleri cidden igrenc themis hakli.

daha birkaç ay daha bekle diyorsun yani :|

Işinmi yok yaaa, doğru ya merak ettim aranızda nece konuşuyorsunuz

işim var
okulum da var
ingilizce konuşuyoruz

lelele yapsınlar banane ben beğendikten sonra ırkçılığı ciddiye mi alayım şimdi : D[/QUOTE]
O şakaydı tatlım sadece benzetme yapmak içindi sakın alınma, hoşgörüne sığınarak espri yapayım dedim :KK19: bence biraz zaman geçsin 3 ay cok erken gibi sanki. Miss inde dedigi gibi belki oda Kafasında netleştirmek istiyordur iliskiyi o_O

lelele yapsınlar banane ben beğendikten sonra ırkçılığı ciddiye mi alayım şimdi : D

Alma tabi ki, alınacak yanı yok zaten ama böyle durumlarda hep "sevgilim duysa ne hisseder" diye düşünürüm ben. Bir de bunlar gerçek eleştirilere dönünce sorun olur inan bana. Benim sevgilime boyu yüzünden Sırp ayısı diyen teyzeme sensin ayı demişliğim var. Neden dalga geçsin ki insanlar birbirleriyle yaa.

Back
X