- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
ah bu önyargilarim onlarin ingilizcesi de ayri bi komik degil mi ya?daha birkaç ay daha bekle diyorsun yani :|
işim var
okulum da var
ingilizce konuşuyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah bu önyargilarim onlarin ingilizcesi de ayri bi komik degil mi ya?daha birkaç ay daha bekle diyorsun yani :|
işim var
okulum da var
ingilizce konuşuyoruz
Ozaman google amcaya bi uğra derim yanlız bütün ön yargıların yıkılabilir![]()
Bişey etmedide italyanlara karşı hiç şansları yok yawla bu hintliler size nettiii![]()
AhahahhahahahBaktım vallahi. Bir sürü atletli vardı ahahahaha. :)
Bişey etmedide italyanlara karşı hiç şansları yok yaw![]()
Off aradığım altın kaplamalıyhaaaa öyle demese çok sapşikkk değilmiii
![]()
daha birkaç ay daha bekle diyorsun yani :|
işim var
okulum da var
ingilizce konuşuyoruz
Alma tabi ki, alınacak yanı yok zaten ama böyle durumlarda hep "sevgilim duysa ne hisseder" diye düşünürüm ben. Bir de bunlar gerçek eleştirilere dönünce sorun olur inan bana. Benim sevgilime boyu yüzünden Sırp ayısı diyen teyzeme sensin ayı demişliğim var. Neden dalga geçsin ki insanlar birbirleriyle yaa.
ah bu önyargilarim onlarin ingilizcesi de ayri bi komik degil mi ya?![]()
la bu hintliler size nettiii![]()
daha birkaç ay daha bekle diyorsun yani :|
işim var
okulum da var
ingilizce konuşuyoruz
Just herifle ne kadar gorustunuz, birbirinizi ne kadar taniyorsunuz ki? Belki hoslanman ucup gidecek, belki evlenecek kadar deli divane degilsin, belki sen soguyacaksin.....sen %100 evlenmek istedigine emin misin ki, adamdan bu sorunun cevabini bekliyorsun?
Acele etme derim, hele adam bir gelsin oraya, daha cok vakit gecirin, iyice tani, sen bir karar ver, sonra konus.
eh o da doğru sevgilin sırp mı?
kafam o kadar bulandı ki artık gece gece
ben çok şeker buluyorum tam hint aksanı var :)
adamlar kama sutrayı yazmışlar o kadar diyorum![]()
Evet Sırp. Benim ailem de hiç oralı olmadı din falan filan ama iki tarafın 1000 yıllık düşmanlığı millete dert oldu. Yok kasap, yok ayı. Biz beraber yaşıyoruz iki senedir başta ağızlarını kapamasam şimdiye tepeme çıkmışlardı. Burayı geçip genel konuşuyorum, eğer arkadaş çevrende de böyle goygoy dönüyorsa el ele karşılarına çıktığınızda önce senin arkandan konuşulur. Bir de düşünsene şu an bir Hint forumunda boşanmış Türk sevgilim var başlığı olsa cok aşağılanmış hissederdin. Hemen buraya Yazardın kızlar bana neler demişler diye ahahahah. Biz de vay pislik adam değilmiş falan derdik. Vallahi iyiliğin için diyorum yoksa goygoya bayılırım
Kizlar afedersiniz en kucuk onlardaymis anketlere gore demek kafayi ondan zorlayip kama sutrayi buldular :d
ya hic gulecegim yoktu nerden buldun o anketiKizlar afedersiniz en kucuk onlardaymis anketlere gore demek kafayi ondan zorlayip kama sutrayi buldular :d
gece gece uykulu olduğumdan mı ne anlayamadım![]()