- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
tanışmaları yüzyüze olmuş canım. yani yüzünü görmüş de hindu aday şu an haliyle hindistanda. çalışma vizesi alıp gelecekmiş avrupaya.
oy ben nerelere gideyim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tanışmaları yüzyüze olmuş canım. yani yüzünü görmüş de hindu aday şu an haliyle hindistanda. çalışma vizesi alıp gelecekmiş avrupaya.
neeee
just sen bu herifi görmedinmi?
yok yok buluşma olmuş. türkiyede tanışmışlar ortak arkadaşlar vesilesiylebuluşma mı olmuş yoksa kameradan falan mı gormuş canım ikisi aynı şey değil kameradan gorup beğenirsinde sevgili olmak saçma.
hindistana gitme just. orda kal :))oy ben nerelere gideyim :))
he tamamcanım gördüm tabii ki nerden tanışıcam yoksa
anlamamış aradaki üyeler konuyu
valla ben begenemedim bir turlu.. 1.Cok sarilar ben o kadar sari erkek sevmiyorum. Kara kas kara gozlu erkeklerin apayri bir karizmasi vardiriçinde yaşayınca mı görünmüyor nedir isveçin erkekleri de lokum :)
bence just hındu cocugu bırakmalı ya
bızım turk erkeklerın olsa olsa ayakları eksımıklı bıber kavurması gıbı kokar
bılırsın yanı ne koktugunu
ööfffff o kadar diyorum,bak hatırladıkça inan burnuma kokusu geliyor o derece..tarifsiz bir koku..ter değil,resmen teni kokuyor yani..daha sonra mesela,değişim prog ile gelen bir yüksek lisans öğrencisi tanıştım uçakta,o demişti benim bile yanımda vardır baharatlarım diye..onlarsız yemeğin tadı yok diye.çok ilginç ya o kadar diyorsun![]()
doğru diyosun valla cute..neyle karşılacağını bilirsin,aksi halde herşey süpriz sana ..adam da kurufasulye yemiyor ki zaten ..
ööfffff o kadar diyorum,bak hatırladıkça inan burnuma kokusu geliyor o derece..tarifsiz bir koku..ter değil,resmen teni kokuyor yani..daha sonra mesela,değişim prog ile gelen bir yüksek lisans öğrencisi tanıştım uçakta,o demişti benim bile yanımda vardır baharatlarım diye..onlarsız yemeğin tadı yok diye.
bu arada ben eski quarta![]()
böyle poşette karmakarışık bişeyler baharat dedikleri..içinde ne var bilmiyorum bile. yöreselmiş..hani biber nane falan gibi değil yani...ııyyyyyy...Benim ex komşum da baharat getirmişti bir tencere dolusu. Memleketinizi murdar etmişsiniz zaten orda bırakın di mi neden başka ülkeleri de kokutuyorsunuz kardeşim.
böyle poşette karmakarışık bişeyler baharat dedikleri..içinde ne var bilmiyorum bile. yöreselmiş..hani biber nane falan gibi değil yani...ııyyyyyy...
onlarsız yemekler tatsızmış,nasıl yermişiz bir de öyle diyorlartencereyle yolladın heralde ,kapağını açtıysan kokusu sinmiştir eve
![]()
Oyle deme o baharatlarla yapilan briyani(etli pilav), beef masala (koyu kivamli et yemegi) falan alisinca normal etli pilav, turk usulu pisirilmis etler falan ot gibi gelmeye basladi bana.böyle poşette karmakarışık bişeyler baharat dedikleri..içinde ne var bilmiyorum bile. yöreselmiş..hani biber nane falan gibi değil yani...ııyyyyyy...
onlarsız yemekler tatsızmış,nasıl yermişiz bir de öyle diyorlartencereyle yolladın heralde ,kapağını açtıysan kokusu sinmiştir eve
![]()
ciddi misin
Oyle deme o baharatlarla yapilan briyani(etli pilav), beef masala (koyu kivamli et yemegi) falan alisinca normal etli pilav, turk usulu pisirilmis etler falan ot gibi gelmeye basladi bana.
Herseye bin cesit baharat yakismiyor ama o etli curry lere coook yakisiyor.
Izgara olmadiktan sonra artik turk usulu bi kofteyi pisiriyorum gerisi hep hint usulu![]()
Bir tek tandoori hosuma gidiyor kendi evimdede yaparim esimde sever. Diger yemekleri cok kokulu midem almiyor acikcasi. Ama alisinca guzel geliyordur elbet. Aslinda bende baharat cok severim ama normal turk mutfaginda kullanilan baharatlar nane, biber, kimyon vs ama onlarin kullandigi cok baskin ya
Oyle deme o baharatlarla yapilan briyani(etli pilav), beef masala (koyu kivamli et yemegi) falan alisinca normal etli pilav, turk usulu pisirilmis etler falan ot gibi gelmeye basladi bana.
Herseye bin cesit baharat yakismiyor ama o etli curry lere coook yakisiyor.
Izgara olmadiktan sonra artik turk usulu bi kofteyi pisiriyorum gerisi hep hint usulu![]()
melek bu