Kızlar, problem sevgilimin ailesi

Alın size bi italyan erkeğide gözünüz gönlünüz açılsın :KK53:
Eki Görüntüle 1592308

ölme bibi olur mu ölme :KK67: adam yunan mitolojisinden kopup kk ya düşmüş :27: istek yapabiliyorsak bir chris koy da bakanı vurayım bibi :27:

just, hintlileri severim.. kolay anlaşılırlar, genellikle Türklerle de iyi anlaşırlar.. ama hindu olması asla bazı et ve et ürünlerini yemeyeceğinize işaret ediyor ki ona ne kadar dayanılır bilmiyorum.. zaten 5 yıl çok uzun bir süre, bekle bakalım..

:kk77:
Oyle deme o baharatlarla yapilan briyani(etli pilav), beef masala (koyu kivamli et yemegi) falan alisinca normal etli pilav, turk usulu pisirilmis etler falan ot gibi gelmeye basladi bana.
Herseye bin cesit baharat yakismiyor ama o etli curry lere coook yakisiyor.
Izgara olmadiktan sonra artik turk usulu bi kofteyi pisiriyorum gerisi hep hint usulu :kk77:

Onlara ben de hastayım ama pişirildikleri mutfak benim evimde değilse:)

kızlar öle demeyin asyalılar- hintlilerde dahil güzel insanlardır :D baharat koksalar bile ben çekerim :D

:kk77:
Oyle deme o baharatlarla yapilan briyani(etli pilav), beef masala (koyu kivamli et yemegi) falan alisinca normal etli pilav, turk usulu pisirilmis etler falan ot gibi gelmeye basladi bana.
Herseye bin cesit baharat yakismiyor ama o etli curry lere coook yakisiyor.
Izgara olmadiktan sonra artik turk usulu bi kofteyi pisiriyorum gerisi hep hint usulu :kk77:

kesinlikle katılıyorum, baharatsız yemekler ot gibi geliyor bana da :)

Simdi bir de onun acisindan dusunmek lazim. Onlarin kutsal saydigi bir seyi biz ibadet olarak kurban ediyoruz. Kultur olarak mutfagimizda cok fazla et var. Gelenekler cok farkli. Ailesi kati ise kolay kolay kabul etmezler. Belki de zaman kazanmaya calisiyordur.

Bu arada hintlilerden yakisikli erkek yok demissiniz ama Aamir Khan ve Shahrukh Khan gayet hos adamlar.

Bacım Anadolu Erkeğe bulamadınmı şöyle bağrı kıllı hafif göbekli Bıyıklı ayyy içim eridi
offf :KK53::KK51:
boş versin Anadolu erkeğini o tip
kendi kılı bıyıklı yaz aylarında gömleğini açık bıraksa içine siyah tşört giydiğini düşündürecek kadar kıllı adamlar bizim kollarda ki kıllara takılmış durumdalar
en zayıfının bile göbeği varken kendilerini Adriana limaya heidi kluma falan layık gören tipler

korkunç bir şekilde yetiştirilmiş bir tip türk erkeği
annesine aşırı derece de bağlı değil bağımlı tipler 55 yaşına kadar annesiyle yaşasa rahatsız olmayan bunu erkeklik sayan
kendi ailesini el üstünde tutturup kadının ailesiyle yılda bir defa görüşmek istemeyenlerdir
hiç bir özelliği olmamasına rağmen kendilerini ağa paşa torunu zanneden kendisini padişah zannedip rus cariyelerle dolu bir harem isteyen adamdır ayrıca
ev işlerini çocuk bakımını misafir ağırlamasını toptan kadının üstüne yıkan ama yine de karısının çalışmasını isteyen tiptir
ne kadar çok dolduysam
benim de imkanım olsa yabancı bir erkekle evlenmek isterim ama pek mümkün değil :KK1:

Melek mi :KK8: :KK8: erkekmi kız bebişin bak bakda belki buna benzer bebiş :confused:

ölme bibi olur mu ölme :KK67: adam yunan mitolojisinden kopup kk ya düşmüş :KK53: istek yapabiliyorsak bir chris koy da bakanı vurayım bibi :KK53:

just, hintlileri severim.. kolay anlaşılırlar, genellikle Türklerle de iyi anlaşırlar.. ama hindu olması asla bazı et ve et ürünlerini yemeyeceğinize işaret ediyor ki ona ne kadar dayanılır bilmiyorum.. zaten 5 yıl çok uzun bir süre, bekle bakalım..

Hangi chris bumu o_O :KK53:
p18l1dfaio16ni1lpg1882vfqt44.webp

yok yaw Hemsworth olan Chris :KK53:

Dur geyikten gitmeyeyim bir de konuya yorum yapayım; Just Hintliler iyidir iyi, bir konuş bakalım biraz tanı :KK53:
Buda fena dil hani adolisli falan :27:
He bunu diyomuşsun kıvaç a benzeyen :27: tamam hadi hadi al seninde gözün gönlün açılsın :KK70:

4967ec1c81d95af4_spl407263_009.webp

Selam olsun kk ahalisi
Uzun zamandır yoktum şimdi tazecik bir dertle gelmiş bulunuyorum

Bir süredir devam eden bir ilişkim var benim de ailemin de dinle pek işi olmaz ama onun ailesi koyu Hindu malesef. Başlangıçta düşünmemiştim bunları ama işleri ciddiye bindirmeye, evlilikten vs bahsetmeye başlayınca ben endişelenmeye de başladım. Çünkü ben anneme ilk günden dedim böyle böyle biri var Aaa ne hoş vs dedi
Ama o mesela ben aileme çat diye söyleyemem kızkardeşime bile söyleyemem yavaş yavaş olması lazım sen 5 yıl sonrayı düşünüyorsun diyor

Bizim kültürümüzde aksine bunu söyleyememek kötü değil midir eğleniyor benimle diye düşünürüz,

Açık açık söyledim "senin ailen beni istemezse ne olacak, sana evlenecek bir hindu kız bulurlarsa" diye
"endişende haklısın ama kendi kararlarımı veremeyeceğimi kim söyledi, ablam farklı kasttan biriyle evlendi ve aşk evliliği yaptı" dedi
ha bir de annesi "iyi bir kız olsun, iyi davransın" demiş ırkla, dinle alakalı hiçbir konuşma geçmedi dedi

bilmiyorum kafam çok karışık
baya da hoşlanıyorum ama kendimi riske de atmak istemiyorum
haklı mıyım haksız mıyım bilemiyorum
her yönüyle zor bir ilişki olacak

kendisi ateist bu arada ama mesela et yememe gibi alışkanlıkları var
ben ne yapsam :/
bu akşam da sen avrupaya gelene kadar düşün, orada yüz yüze daha iyi tartışırız deyip ara verdim
ama üzüldüm :/

selamlar justcim,

5 yil uzun bir sure. Oncelikli olarak sen bu kadar beklemek istiyormusun ?
Ya da bu kadar beklemeyi goze alabilecekmisin ?

Hintlilerin kulturu aslinda bize yakin.
Eyer sevgilinin ailesi modern bir aileyse,
deyisime aciksa sorun olmaz bence fazlaca.
Ama eyer dinlerine cok baglilarsa sorun olucagini dusunuyorum.
Zaten en buyuk soru isareti de, cocugun sana 5 yil boyunca aileme senden bahsetmem demesi.
Bu bana evrensel dilde, "seninle su an ciddi dusunmuyorum, yada ciddi dusundugumu saniyorum ama birseylerden tirsip sana cok kolay adios derim" demek.

Bence su an onunla vakit gecirmekten hoslaniyorsan 1 yil kadar devam et, hala ailesine bile soylemezsse, ve eyer sen duzenli bir iliski ve evlilik istiyorsan hayatinda, ona adios diyip kendine baska birini bul derim.

Insan hangi kulturden gelirse, ya da hangi milletten gelirse insan.
hepimizin mayasi ayni. sana deyer verildigi kadar deyer ver derim. Ailesine soyleyemiyecek kadar tirsaksa, sen de ona kalmadin sonucta.

Buda fena dil hani adolisli falan :KK53:
He bunu diyomuşsun kıvaç a benzeyen :KK53: tamam hadi hadi al seninde gözün gönlün açılsın :KK70:

Eki Görüntüle 1593087

Arkadaslar biz burada insan irkindan sozediyoruz, elfleri ornek diye koymayin buraya. Bunda kil tuy neyim bile yok. Dunyada yasadigina bile emin degilim.

ciddi misin:KK70::KK70:
benim birşeyi yemem için hem göz hem de burnuma hitap etmesi lazım..o kokuyu alınca deneyemem bile..ki aslında yeni lezzetlere çok açığımdır..italyan yemeklerinin hastasıyım mesela..
Italyan yemekleri yeni lezzet degil ki. Bizim yemeklere cok benziyor.
Ben yeni tatlara hic alisik degildim, degil baska ulke baska sehir yemekleri bile yiyemezdim. Onlarin yemeklerini de zaten yiyemedim hep turk yemekleri pisirdim, memleketlerine gidincd
Kilo verdim.
Hala her seyi yiyemiyorum. Ama bazi yemekleri cok guzel.

Back
X