Testim bu sekilde hayalet çizgiyi gorebilen var mı?Hayalet çizgi var ama fotoğrafta net görünmüyor daha sekiz gün var erken mi test için acaba
2 gün sonra testi tekrar edebilirsinizDaha önce başka testlerde hayalet çizgi olduğu halde gebelik yoktu sizce bu test hayalet çizgi çıkarır mı? Renksiz bir hayalet çizgi var fotoğrafta zor belli oluyor ama gözle görülüyo.ilk dakikalarda çıktı. Bu arada adet olduğumu düşünüyorum ama az kanama var bı de midem çok kötü ( yakın zamanda soğuk algınlığı geçirdim bu yüzden kullandığım ilaçlardan da olabilir) pek ümidim yok ama sizlere sormak istedim midem çok bulaninca bı test yapayım dedim
Evet çok silik görünüyor 2 gün sonra tekrar yapın yine görünürse kan verirsiniz adetinize daha varTestim bu sekilde hayalet çizgiyi gorebilen var mı?Eki Görüntüle 3576280
Productor bende yalancı pozitif gösterdi bu ay çok çok hayal kırıklığı yaşadım beklemiyordumDaha önce başka testlerde hayalet çizgi olduğu halde gebelik yoktu sizce bu test hayalet çizgi çıkarır mı? Renksiz bir hayalet çizgi var fotoğrafta zor belli oluyor ama gözle görülüyo.ilk dakikalarda çıktı. Bu arada adet olduğumu düşünüyorum ama az kanama var bı de midem çok kötü ( yakın zamanda soğuk algınlığı geçirdim bu yüzden kullandığım ilaçlardan da olabilir) pek ümidim yok ama sizlere sormak istedim midem çok bulaninca bı test yapayım dedim
Bende de bu paylaştığ gibi sonra regl oldum zatenProductor bende yalancı pozitif gösterdi bu ay çok çok hayal kırıklığı yaşadım beklemiyordum
Bende çıkardı canım hem de birden fazla kez. Bilgin olsun mutlaka başka testler yap insan umutlaninca daha çok üzülüyorKızlar selam şu benim gördüğüm çift çizgi anında oluştu sonradan değil ama whatsapp üzerinden attığım adkadaşım asla değilsin böyle her testte çıkıyor dedi o kadar üzüldüm ki yıllardır test yaparım az çok ilk kez bu sefer azda olsa fotoda bile belli olan bi çizgi yok mu sizceEki Görüntüle 3583678
İnşallah yanılmam nasıl güzel bir mucize olurdu benim için evet bir kaç tane daha alıp denemeyi düşünüyorumBende çıkardı canım hem de birden fazla kez. Bilgin olsun mutlaka başka testler yap insan umutlaninca daha çok üzülüyor
İnşallah vardır seni çok iyi anlıyorum mutlaka başka marka dene .İnşallah yanılmam nasıl güzel bir mucize olurdu benim için evet bir kaç tane daha alıp denemeyi düşünüyorum
Testtin markası ne. İnsanlara kolay kolay sinir olmam ama arkadaşına sinir oldum. Asla değilsin demek doğru bir tabir değil. Adetin kaç gün kalmıştı. Ya da yumurtlama gününü biliyor musun ona göre yorumlayalımKızlar selam şu benim gördüğüm çift çizgi anında oluştu sonradan değil ama whatsapp üzerinden attığım adkadaşım asla değilsin böyle her testte çıkıyor dedi o kadar üzüldüm ki yıllardır test yaparım az çok ilk kez bu sefer azda olsa fotoda bile belli olan bi çizgi yok mu sizceEki Görüntüle 3583678
Canım cevabın için çok teşekkür ederim sağol.Testtin markası ne. İnsanlara kolay kolay sinir olmam ama arkadaşına sinir oldum. Asla değilsin demek doğru bir tabir değil. Adetin kaç gün kalmıştı. Ya da yumurtlama gününü biliyor musun ona göre yorumlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?