Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.166 ile transferden 5 gün önceki sonuçtuBu değer düşük diye iptal eden doktorlar var sizin ki kaç ile transfer oldunuz
Sizinki de çok düşükmüş aslında0.166 ile transferden 5 gün önceki sonuçtu
Nasıl yani ben 0.51 ile oldum ve düşük oldu9.8 ile transfer oldum, transfer olduğum gün ekstra kalçada progestan 50 başlamıştım düşük olduğu için
E benim 0. 51 diDondurulmuş transferde 10 üzeri olması gerekiyor
Hayır 1.30 altında olması lazım dediler bana. Benimki yüksek çıktı 2 defa transferim iptal oldu.Dondurulmuş transferde 10 üzeri olması gerekiyor
Transferimin 5. Günü 12.2 çıktı canım güzel yaniSizinki de çok düşükmüş aslında
Hayır öncesi kaçtı önemli olan öncesi zaten 19 civarı olması gerekiyor anca öyle gebelik düşmeden ilerlerTransferimin 5. Günü 12.2 çıktı canım güzel yani
Bunu bilmiyordum 0.166 yazıyorHayır öncesi kaçtı önemli olan öncesi zaten 19 civarı olması gerekiyor anca öyle gebelik düşmeden ilerler
Uygun olmasaydı doktor transfer yapmazdı yaBunu bilmiyordum 0.166 yazıyor
Arkadaşımın 19 du transfer oldu be bebeğini aldı kucağına benimde 0.52 düşük oldu. Acaba değer düşük diye miHayır 1.30 altında olması lazım dediler bana. Benimki yüksek çıktı 2 defa transferim iptal oldu.
Sizin kaç çıktı benim şuan ki ilki 0.9 ikincisi 1 çıktı iptal oldu düşük diyeHayır 1.30 altında olması lazım dediler bana. Benimki yüksek çıktı 2 defa transferim iptal oldu.
Merhaba benim de transfer olması merak ettiğim o ücreti alabiliyor muyuzHayır 1.30 altında olması lazım dediler bana. Benimki yüksek çıktı 2 defa transferim iptal oldu.
Onu bilemem ama bana söylenen bu. Progesteron yüksek olunca yumurta doğal döngüsünde büyüyüp çatlamış olunca progesteron hormonu yükselir dışardan müdahaleyi kabul etmez transfer olsada tutmaz bizim istediğimiz 1.bucuk altında olması donmuş transfer de dediler.Arkadaşımın 19 du transfer oldu be bebeğini aldı kucağına benimde 0.52 düşük oldu. Acaba değer düşük diye mi
Yazıp araştırabilirsinizHayır 1.30 altında olması lazım dediler bana. Benimki yüksek çıktı 2 defa transferim iptal oldu.