• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar progesteron değeriniz kaç ile transfer oldunuz cevaplayın lütfen

murta

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
614
168
18
34
Bu değer düşük diye iptal eden doktorlar var sizin ki kaç ile transfer oldunuz

Amin inşallah 🌸 ama dondurulmuş embriyoda yüksek olması gerekiyor bende öyle biliyorum. Özellikle transfer zamanı araştırdığım bi konuydu, progestan dex vurdum 8. Haftaya kadar.
Transferden sonra onları bende kullandım kalçadan progesteron iğnesi falan ama önemli olan transfer öncesi progesteron değeri. Bu benim 2.deneme olucakti 1.tranfer oldum tutmadı

Onu bilemem ama bana söylenen bu. Progesteron yüksek olunca yumurta doğal döngüsünde büyüyüp çatlamış olunca progesteron hormonu yükselir dışardan müdahaleyi kabul etmez transfer olsada tutmaz bizim istediğimiz 1.bucuk altında olması donmuş transfer de dediler.
Bu bana en mantıklısı geldi hatta bazı doktorlar kanda progesteron yerine yumurta takibiyle transfere karar veriyor

Dondurulmuş çift emriyo transferi oldum 12.8 di progesteron seviyesi doktora transfer aşamasında ama düşük degilmi progesteron ilacına ek iğne vermicekmisiniz kızımda vuruluyordum vs vs diye söyledim bana dediği ozaman öyle yapıyorduk şimdi artık 10 ve ustuyse ekstra iğne yapmiyoruz transfer yapıyoruz demişti 🦋buarada doğal silkus hep ilerledim şimdiki transferimde doğal silkus şeklindd

kuzum ben Aret hocada tedavvi oldum 1,5 un altına inmesini bekledi transfer için donmuş 3. gündü. 1 yaşındaki bebeğimleyim şuan:) iyi şanslar diliyorum canı gönülden

Dondurulmuş çift emriyo transferi oldum 12.8 di progesteron seviyesi doktora transfer aşamasında ama düşük degilmi progesteron ilacına ek iğne vermicekmisiniz kızımda vuruluyordum vs vs diye söyledim bana dediği ozaman öyle yapıyorduk şimdi artık 10 ve ustuyse ekstra iğne yapmiyoruz transfer yapıyoruz demişti 🦋buarada doğal silkus hep ilerledim şimdiki transferimde doğal silkus şeklindd
Doğal da doktor 5 ve üzeri istiyorum dedi benim 1 ve altındaydı iptal oldu zaten ama ilk transfer ilaçlı 0.55 di

doktor benim transfer öncesi büyümüş yumurta gördü progesterona bakmamız lazım yüksekse iptal edeceğim transferi dedi. 0.08 çıktı değerim çok iyi transferi yapabiliriz dedi

Onu bilemem ama bana söylenen bu. Progesteron yüksek olunca yumurta doğal döngüsünde büyüyüp çatlamış olunca progesteron hormonu yükselir dışardan müdahaleyi kabul etmez transfer olsada tutmaz bizim istediğimiz 1.bucuk altında olması donmuş transfer de dediler.
Çatlatma iğnesi olmasına rağmen değer düşük tü

Back
X