Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçsız transfer mi olacaktınız siz değer düşük çünküdoktor benim transfer öncesi büyümüş yumurta gördü progesterona bakmamız lazım yüksekse iptal edeceğim transferi dedi. 0.08 çıktı değerim çok iyi transferi yapabiliriz dedi
Evet ilaçsızdı.büyüyem bi yumurta var o yumurta planı bozmaz inşallah diyordu doktor sorun çıkmadıİlaçsız transfer mi olacaktınız siz değer düşük çünkü
0.271 le perşembe günü transfer oldumBu değer düşük diye iptal eden doktorlar var sizin ki kaç ile transfer oldunuz
Şöyle ama cuma günü ölçüldü ve pazartesi transfer yapıldı 3 gün boyunca günde 3 doz progesteron fitil kullandım 3. Gün transferi olduğu için yeterli değildi. Hızla kanda arttığı için değer sorun teşkil etmiyorEvet ilaçsızdı.büyüyem bi yumurta var o yumurta planı bozmaz inşallah diyordu doktor sorun çıkmadı
Benim de öyleydi ama işte iptal oldu çatlamadı ilaç kullanmama rağmenEvet ilaçsızdı.büyüyem bi yumurta var o yumurta planı bozmaz inşallah diyordu doktor sorun çıkmadı
Sizin ilaçlı transfer mi0.271 le perşembe günü transfer oldum
Benim tranferden 3 güb önce ölçüldü 3 gün progesteron kullandım günde 3doz zaten hızla arttığı için kanda sorun yoktuBenim de öyleydi ama işte iptal oldu çatlamadı ilaç kullanmama rağmen
Sizin ilaçsız mıydıBenim tranferden 3 güb önce ölçüldü 3 gün progesteron kullandım günde 3doz zaten hızla arttığı için kanda sorun yoktu
İlaçsızdı bişey verilmediSizin ilaçsız mıydı
Benim muayene oldu çatlatma iğnesi oldu sonuca göre progesteron kullanmam gerekiyordu sizin tam tersi olmuşİlaçsızdı bişey verilmedi
EvetBenim muayene oldu çatlatma iğnesi oldu sonuca göre progesteron kullanmam gerekiyordu sizin tam tersi olmuş
Benim muayene oldu çatlatma iğnesi oldu sonuca göre progesteron kullanmam gerekiyordu sizin tam tersi oİlaçsızdı bişey verilmedi
evet öyle işte doğal olarak ta benim iptal oldu maalesef keşke olmasaydı beklemek kötü sizin doktor kimEvetdoktorlar biİm için hep iyisini biliyor kendimizi doktorlara bırakıp tevekkülü Allah’a
![]()
Tolga Atakul sizin kim?Benim muayene oldu çatlatma iğnesi oldu sonuca göre progesteron kullanmam gerekiyordu sizin tam tersi o
evet öyle işte doğal olarak ta benim iptal oldu maalesef keşke olmasaydı beklemek kötü sizin doktor kim
Volkan turanTolga Atakul sizin kim?
Şifa olsunVolkan turan
İlaçlı evet 8+4 oldum bazı ilaçları 12 bazı ilaçları 16 haftaya kadar kullanacağım sanırım kan sulandırıcıyla da doğuma kadarSizin ilaçlı transfer di değil mi
Sizin kim doktorunuzİlaçlı evet 8+4 oldum bazı ilaçları 12 bazı ilaçları 16 haftaya kadar kullanacağım sanırım kan sulandırıcıyla da doğuma kadar
Benim profesör doktor ahter TayyarSizin kim doktorunuz
Transfere bı gün kala 14 küsur birseydi dondurulmuş embriyodu bizimkisiBu değer düşük diye iptal eden doktorlar var sizin ki kaç ile transfer oldunuz