Kızlar psikolojim iyice bozuldu!!!

sekerlizuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
78
0
36
Bursa
24+4 günlük hamileyim.Hamileliğimin başından beri sürekli kendimi dinliyorum.karnımda,kasıklarımda belimde en ufacık ağrı kalp ritmimin bozulmasına
sebep olabiliyor. Kafaya çok takıyorum,ağrım olmasa hareketlerini dinliyor,hareketlense ağrılara kafam takılıyor. İnternette sürekli ağrı,batma,sancı gibi konuları okuyorken artık erken doğum sayfalarını karıştırıyorum.İyice psikolojim bozuldu. Lütfen bir akıl verin böyle davranmak istemiyorum...:2:

canını niye sıkıyosun hamileliğinin başlarındaolsan tamam düşcek korkusu olur ortalarına gelmişin kafaya takacak bişey yokki öyle şeyler düşünme iyi şeyler düşün canım ya korkma

Cevap verdiğin için çok sağol. İşte gel bide bana anlat. Kendimi rahatlatmam lazım.Bebeğimi de sıkıntıya sokuyorum bu durumda. Psikologa gitmek istiyorum ama vaktim de yok.Bu 14 hafta nasıl geçicek Allah'ım yardım etsin.

Cevap verdiğin için çok sağol. İşte gel bide bana anlat. Kendimi rahatlatmam lazım.Bebeğimi de sıkıntıya sokuyorum bu durumda. Psikologa gitmek istiyorum ama vaktim de yok.Bu 14 hafta nasıl geçicek Allah'ım yardım etsin.

geçer merak etme olur böyle hamileyken doğuncada kilosuydu boyuydu kafayı yersin biraz ,bir bakmışsın 3, 5 yaşamış o senim kafanı yemeye başlamış acele etme yani hayat işte sırayla kafayı da yersin kafanıda yerler:52:

Seni cok iyi anliyorum. Ben de endiseleniyorum. Niye hareket etmedi, niye az hareket etti. Bebegimi ezdim mi, cani acidi mi? Allah korusun bir sey mi oldu? Hep boyle sorular var kafamda.

bu kadar kendini dinlersen,internette böyle şeyler okursan psikolojin de bozulur tabii.Okumamak kendi elinde,biz ne yapabiliriz ki ?

Kendine seni meşgül edicek bişiler bul bak mesela ben ilk zamanlar mevlüt için minik patikler örmüştüm,sonra örgü bilmediğim halde netten örgü örmeyi öğrenmiş oğluma yelek patik vs örmüştüm öyle şeylerle ilgilenki kafan dağılsın canım.Yoksa ilerledikçe hamileliğin verdiği şiakayetler artınca daha kötü olursun.

Back
X