kızlar rabbimin izniyle bende Anne olacam inşallahhhh

eminenisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
250
0
96
38
İstanbul
kızlarrrrrrrrrrrrr bende hamileyim bugun test yaptım
12.gün degerim 253.93 cıktıı rabbim dualarımı kabul etti rabbime şukurler olsun degerim sizce nasıl kızlar iyimi

Maşallah. Tebrik ederim canım. Çokkkkk güzel bir değer hem de. Gözün aydın, Allah tamamına erdirsin.

degerın cok guzel bence de. gozunuz aydın. saglıklı bı hamılelık dılıyorum. bende hamıleyım ekim anneleri topic indeyım.

Maşaallah Allah tamamına erdirsin sanırım 2 gün sonra yeniden test yaptıracaksın inş. katlanarak artar, belkide ikiz bebişler geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Rabbim hayırlı, sağlıklı evlat eylesin onları...
Bizler hala dua bekliyoruz unutmayasın:)

Tebrikler..sonucun çok güzelmiş..darısı bekleyen bizlerin başına inşallah..umarım değerin artar istenildiği gibi..

eminenisa tebrik ederim canım.

Allah tamamını erdirsin, tüm isteyenlerede nasip etsin ınşallah.

güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle

rabbim kucağına almayı nasip eğler inşallah değerin kat kat katlanır rabbim bütün anne olmak isteyen arkadaşlarımızada nasip eğler inşallah

seni yürekten tebrik ediyorum rabbim bütün uğraşanların emeklerinin karşılığını böyle mutlulukla sonuçlandırır inş darısı bizlere allah kucağına almayıda naship etsin canım

Cok teŞekkur ederım allah razı olsn arkadaŞlar sagolun rabbım tÜm ısteyen herkeze nasıp etsın ınŞ rabbım herkesın emeklerını boŞa cıkarmasın

tebrikler canım. rabbim kucağına almayı nasıp etsin. e biraz anlatsana tedavın nasıl gecti. kaç hucreki kaç embriyo falan?

kızlar bi sorum olcak dr 1 hafta sonra konturole cagırdı acaba keseyemi bakıcak sizce
bide bana testi tekrarla felan demedi tekrarlasammı acaba arayıp sorsammı ne yapıyım arkdaşlar

eminecim canım yaaaa...................hissetmiştim yaşasın oley be oley be..............
çok sevindim kız.Allah eline ayagına kavuşmak nasip etsin size............bu kez mutlulıgunuz 9 ay boyunca ve bir ömür sürsün inş...........

canım benim cok sagol ALAH razı olsn rabim senin gonlundeki muradının en hayırlısını tez zamnda nasip etsib inş rabbimin izniyle inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…