kızlar regl öncesi adet sancısı çekip hamile kalan varmı

kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum:KK54:benim 10 gündür inanılmaz derecede sırt, bel ve kasık ağrım var. akıntım da olunca üşüttüm diye düşündüm idrar yolu iltihabı falan mı dedim test yaptırdım temiz çıktı, vajinit mi dedim kadın doğuma gittim temiz çıktı ama ağrılarım hiç geçmedi. adetten 1 hafta önce hem evde idrar testi hem de hastanede kan testi yaptırdım beta hcg 0.1 çıktı. 2 gün önce de CERTAİN marka test yaptım evde negatif çıktı. bir kaç saat sonra da içimde de bir şey git tekrar bak dedi ikinci silik çizgyi gördüm heyecanlandım (içeriğinde 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın dese de ). dün de gidip tekrar kan testi yaptırdım beta hcg<0.1 çıktı . :KK43: yarın adet olmam gerekiyor ve ağrılarım hiç kesilmedi. forumu okuyup okuyup ufak da olsa bir umut yakalamaya çalışıyorum böyle olanlar olabiliyormuş diye :sus:

Arkadaşlar forum coook eski ama benim gibi merak edip bakanlar olur diye yazıyorum çünkü daha 1 hafta öncesine kadar bütün yazıları okudum bat 13 nisandı yani dün adetime 1 hafta kala hafif sancılar girerdi ve öyle de oldu sonra sonra arttı tamam kesin gelecek dedim ve ümidi kesmiştim veee bat tarihim dündü adet gelmeyince şaşırdım çünkü düzenliydi adetim vee bu sabah testle öğrendim hamile olduğumu inanamadım gerçekten o kadar ağrımıştı ki geleceğine kendimi hazırlamıştım allahtan ümit kesilmemeli yani olabiliyor

Arkadaşlar forum coook eski ama benim gibi merak edip bakanlar olur diye yazıyorum çünkü daha 1 hafta öncesine kadar bütün yazıları okudum bat 13 nisandı yani dün adetime 1 hafta kala hafif sancılar girerdi ve öyle de oldu sonra sonra arttı tamam kesin gelecek dedim ve ümidi kesmiştim veee bat tarihim dündü adet gelmeyince şaşırdım çünkü düzenliydi adetim vee bu sabah testle öğrendim hamile olduğumu inanamadım gerçekten o kadar ağrımıştı ki geleceğine kendimi hazırlamıştım allahtan ümit kesilmemeli yani olabiliyor
Bende bu cevabı arıyorum😊 peki adet günün geçince sancı da geçti mi benim 2 gün geçti adetim ama hala adet sancım var test yapmaya korkuyorum göğüslerim çok acıyordu bugün daha hafif acıyor adet mi olacağım acaba 😣

Sevgili neyane inş hamilesindir evet hamile olduğumu öğrendikten sonra bile ara ara adet sancıları girdi cıktı ama bundan farklı olarak devamlı kasik batması yaşıyorum başka bi değişiklik yok henüz

Sevgili neyane inş hamilesindir evet hamile olduğumu öğrendikten sonra bile ara ara adet sancıları girdi cıktı ama bundan farklı olarak devamlı kasik batması yaşıyorum başka bi değişiklik yok henüz
Şu an 5 gün geçti ama hala olmadım 2. Gün kan verdim negatif çıktı 😔 hemşire olmazsan yine gel dedi bugün kendi doktoruma gideceğim

Göğüsler de hassasiyet ve sivilcelenme falan fa yaşamış miydiniz

Çok önce yazmışsınız ama benimde adetim 10 gün geçikti kan testi verdim 2 gün önce negatif 1.20 ama dünle bugün adet sancısı gibi agrı çekiyorum adetim sökülmüyor sebebi ne ?

Merhabalar canim ben de en son 13 aralikta regl oldum. Bu ay 14 ocakta test yaptırdım negatifti doktor adet söktürücü verdi 2 kutu bugun son hapimi icicem ama hala adet olamadım bende . Şuan 2. Reglim geldi neredeyse adet olacakmisim gibi şiddetli olmasada sızlamalar var pazartesi gününe kadar olmazsam tekrar doktora gidicem bence sen de git ultrasonda bakıyorlar en azindan.ilac bugun bitiyor bi kac gun daha gelmezse doktor görür heralde gebelik falan varsa artik ben de de beklemek cok zor. Bu arada ben de 28 yaşındayım ilk kez bu kadar çok adetim gecikti.

Bu arada tarihî farketmedim Umarim hamilesindir :)
Merhabalar canim ben de en son 13 aralikta regl oldum. Bu ay 14 ocakta test yaptırdım negatifti doktor adet söktürücü verdi 2 kutu bugun son hapimi icicem ama hala adet olamadım bende . Şuan 2. Reglim geldi neredeyse adet olacakmisim gibi şiddetli olmasada sızlamalar var pazartesi gününe kadar olmazsam tekrar doktora gidicem bence sen de git ultrasonda bakıyorlar en azindan.ilac bugun bitiyor bi kac gun daha gelmezse doktor görür heralde gebelik falan varsa artik ben de de beklemek cok zor. Bu arada ben de 28 yaşındayım ilk kez bu kadar çok adetim gecikti.

Benim de iki gün var şüphem vardı ama adet ağrısı çekiyorum iki gündür test yaptım negatif çıktı hayırlısı artık

Merhaba hanımlar bugün adet günüm adet sancısı çekiyorum bundan 10 gün önce lekelenme tarzında kan geldi bu aydan ümitliyim inşalahh adet olmam :(

Merhaba ben yeni üye oldum :) konu çok eski ama belki gören olur diye yazmak istiyorum Bende 5 aydır uğraşıyorum çocuk için ama nasip olmadı henüz adetime 1 hafta kala bir damla kan gelmiş ama sadece bir damla ve kendimi bildim bileli hiç ara kanamam veya böyle bişe yaşamadım Ve adetime 10 gün kala göğüslerimde çok şişlik var ve kasık ağrım var adetime 3 gün kaldı test yapsam çıkar mı ve 2 gündür adet sancısı gibi ara ara ağrım oluyor

Merhaba ben yeni üye oldum :) konu çok eski ama belki gören olur diye yazmak istiyorum Bende 5 aydır uğraşıyorum çocuk için ama nasip olmadı henüz adetime 1 hafta kala bir damla kan gelmiş ama sadece bir damla ve kendimi bildim bileli hiç ara kanamam veya böyle bişe yaşamadım Ve adetime 10 gün kala göğüslerimde çok şişlik var ve kasık ağrım var adetime 3 gün kaldı test yapsam çıkar mı ve 2 gündür adet sancısı gibi ara ara ağrım oluyor
Adetinin geçmesini bekle sonra test yapsan daha sağlıklı olur

Back
X