Ağrı kesici içemezmisiniz?
Yani bilemedim regl olmaktan kimse hoşlanmaz ama bu zamana kadar hayatınızı idame ettirdiniz bununla,sınavda da idare edebilirsiniz diye düşünüyorum
Ağrı kesici içemezmisiniz?
Yani bilemedim regl olmaktan kimse hoşlanmaz ama bu zamana kadar hayatınızı idame ettirdiniz bununla,sınavda da idare edebilirsiniz diye düşünüyorum
adet geciktirici alamazmısınki, ben balayına denk gelmesin diye kullnmıştım, aralıksız kullan geciktiriyor, maksimum 5-6 güne kadar demişti doktor, eczaneye git detaylı anlatır. aşırı ağrı fena yaa, allah yardımcın olsun.
Ay adet ağrısını çekmeyen bilmiyor gerçekten. Son doğumumdan sonra bende bir ağrı oluyor bir ağrı oluyor, ağlatıyor o derece. Doktora da gittim her şey normal. o yüzden endişenizi çok iyi anlıyorum. Bence adet erteleyici almak en iyisi. Onun yanında ek kullanmanız gereken bir ilaç vs var mı bir öğrenin (kan sulandırıcı vs). Eczaneye sorun mutlaka. Pek emin değilim. Geçmiş olsun.
Ay adet ağrısını çekmeyen bilmiyor gerçekten. Son doğumumdan sonra bende bir ağrı oluyor bir ağrı oluyor, ağlatıyor o derece. Doktora da gittim her şey normal. o yüzden endişenizi çok iyi anlıyorum. Bence adet erteleyici almak en iyisi. Onun yanında ek kullanmanız gereken bir ilaç vs var mı bir öğrenin (kan sulandırıcı vs). Eczaneye sorun mutlaka. Pek emin değilim. Geçmiş olsun.
Bendede aynen oyle. Reklam olmaz umarim ama bana B.scopan plus iyi geliyor. Plus olanini tercih edin, bu daha etkili. Ama bazen başka bir zamana göre daha geç etki edebiliyor ve ağrı sureci uzuyor malesef. O yüzden de konu sahibine direk bunu tavsiye etmedim sonuçta sınav daha farklı bir durum ama sizin icin uygun olabilir bi dr nuza danisin.