Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ağrılı oluyorum tansiyonum falan düşüyor ağrıdan o derece stres oldum napıcam ya randevuda yok kadın doğumda
Ağrı kesici içiyorum da uzun saatler etkisi geçebilir o ağrıyla bırakın soruyu nefes almak zor geliyorAğrı kesici içemezmisiniz?
Yani bilemedim regl olmaktan kimse hoşlanmaz ama bu zamana kadar hayatınızı idame ettirdiniz bununla,sınavda da idare edebilirsiniz diye düşünüyorum
Bu zamana kadar ne yaptınız onu anlamadım? Okul/iş vb durumlarda regl olduğunuzda evde yattınız mı hep?Ağrı kesici içiyorum da uzun saatler etkisi geçebilir o ağrıyla bırakın soruyu nefes almak zor geliyor
Regl geciktirici haplar var ama sonrasında regl olunca sancılı geçiyor ve düzensizlik oluyor.Çok ağrılı oluyorum tansiyonum falan düşüyor ağrıdan o derece stres oldum napıcam ya randevuda yok kadın doğumda
Adet geciktirici şuan için en mantıklısı ama sonra biraktiginda sancı ve düzensizlik yapıyorÇok ağrılı oluyorum tansiyonum falan düşüyor ağrıdan o derece stres oldum napıcam ya randevuda yok kadın doğumda
Genelde acillik oluyorum her ay gitsem bileBu zamana kadar ne yaptınız onu anlamadım? Okul/iş vb durumlarda regl olduğunuzda evde yattınız mı hep?
Sonrasına yapacak bi şey yok artık katlanırım sınav önemli teşekkür ederimAdet geciktirici şuan için en mantıklısı ama sonra biraktiginda sancı ve düzensizlik yapıyor
Başarılar dilerim herşey gönlünüzce olsunSonrasına yapacak bi şey yok artık katlanırım sınav önemli teşekkür ederim
Eczaneye sorsaniz yada ozel dr dan randevu alınÇok ağrılı oluyorum tansiyonum falan düşüyor ağrıdan o derece stres oldum napıcam ya randevuda yok kadın doğumda
Bendede aynen oyle. Reklam olmaz umarim ama bana B.scopan plus iyi geliyor. Plus olanini tercih edin, bu daha etkili. Ama bazen başka bir zamana göre daha geç etki edebiliyor ve ağrı sureci uzuyor malesef. O yüzden de konu sahibine direk bunu tavsiye etmedim sonuçta sınav daha farklı bir durum ama sizin icin uygun olabilir bi dr nuza danisin.Ay adet ağrısını çekmeyen bilmiyor gerçekten. Son doğumumdan sonra bende bir ağrı oluyor bir ağrı oluyor, ağlatıyor o derece. Doktora da gittim her şey normal.o yüzden endişenizi çok iyi anlıyorum. Bence adet erteleyici almak en iyisi. Onun yanında ek kullanmanız gereken bir ilaç vs var mı bir öğrenin (kan sulandırıcı vs). Eczaneye sorun mutlaka. Pek emin değilim. Geçmiş olsun.