Kızlar reglin ilk gününden sayarsak kaçıncı gün transferiniz oldu?????

xoxzgezxuxmra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
413
2
96
41
İstanbul
kızlar merhaba.benimde inşallah beklediğim regl döneminde dondurulmuş embriyolarla transferim olucak.ve şimdi çok merak ediyorum adetimin ilk gününden saymaya başlarsam kaç gün sonra transferim gerçekleşir?Yardımcı olurmusunuz arkadaşlarım.şimdiden teşekkürler canlarım

Son düzenleme:
merhaba canım
şimdiden hayırlı olsun.benim 25 ocak son adet tarihim.12 ocakta transferim yapıldı.ama bu sayı uygulanacak protokole göre değişir.antagonist protokol uygulandı bana.hadi sana kolay gelsin.kalbim bütün arkadaşlarla olduğu gibi seninle.umarım emeklerinin karşılığını alır yavru-larını kucağına alırsın

canim ilkinde yumurtalar toplandigi icin birde uzun protokol oldugu icin 28. gun transfer yapildi ikincisi dondurulmus embryo transferiydi 18. gun yapildi...

cnm çok saol iyi dileklerin için.hakkımızda hayırlısı olsun.herşey sırasıyla bekleyerek geçiyor .bu dönemlerde stresli oluyor sizlerin desteğiyle daha kolay atlatıcam inşallah tekrar saol arkadaşım

canim ilkinde yumurtalar toplandigi icin birde uzun protokol oldugu icin 28. gun transfer yapildi ikincisi dondurulmus embryo transferiydi 18. gun yapildi...

mehaycım merhaba ben seni ne zamandır takip ediyordum sürekli pozitif ve olumlu düşünüyorsun.herkesede destek olmaya çalışıyorsun.hakkında hayırlısı olsun sonunda muradına erdin. rabbim bebeğini kucağına almayıda nasip etsin inşalah.saol cnm yardımın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…