Benim dört gün geciktiğinde çok daha netti ama negatif çıkmıştı yani testler hatalı olabiliyor
Yani pozitif gibi duruyor :) Testi yaptıktan kaç dakika sonra böyle oldu
Yani bir kez daha mı yapsam gün içinde yaptım ve oldukça su içmiştimBenim dört gün geciktiğinde çok daha netti ama negatif çıkmıştı yani testler hatalı olabiliyor
Tekrarlayayım , gün içinde yapmıştım bir de sıvı tükettim bol bol4 gün geçince daha belirgin olmalı sanki. Tekrarlayın bence
1-2 dakika içinde böyle olduYani pozitif gibi duruyor :) Testi yaptıktan kaç dakika sonra böyle oldu
Testi tekrar edin bence idrar fazla gelmiş gibi duruyor. İnşallah pozitiftir. 3-4 saat sıvı alımı yapmadan idrar tutup yapabilirsin sabahı beklemek istemiyorsanTekrarlayayım , gün içinde yapmıştım bir de sıvı tükettim bol bol
1-2 dakika içinde böyle oldu
10 dakika sonra baktığımda çizgiyi göremedim amaYani pozitif gibi duruyor :) Testi yaptıktan kaç dakika sonra böyle oldu
Yeniden yapacağımTestte sorun var bence idrar fazla gelmiş . Test yerine kan verseniz daha iyi olur
Yapınca burayada atar mısınız ilk once pzotif gibu duruyor ama sonradan cizgiye kayboldu diyorsunuz test arızalı olabilirYeniden yapacağım
Tabi ki 10 dakika sonra baktım , 5 dk içinde ki gerçek diyorlar ama bu sefer erken test almadım. Yapınca atacağım. Sizde ikinci çizgiyi görebildiniz mi attığım fotoğraftaYapınca burayada atar mısınız ilk once pzotif gibu duruyor ama sonradan cizgiye kayboldu diyorsunuz test arızalı olabilir
Yaptım, gecikince kullanılan testlerden. Artık test yapmam herhalde çünkü negatif çıktı yanılma payı var mıdır bilmiyorumYapınca burayada atar mısınız ilk once pzotif gibu duruyor ama sonradan cizgiye kayboldu diyorsunuz test arızalı olabilir
Evet canım gördüm vardıTabi ki 10 dakika sonra baktım , 5 dk içinde ki gerçek diyorlar ama bu sefer erken test almadım. Yapınca atacağım. Sizde ikinci çizgiyi görebildiniz mi attığım fotoğrafta
Onuda atar mısın canım birde bat ne zaman ve nagatif testin markası ne acaba söyler misin rica etsemTekrar test yaptım. Bu geciktiğinde yapılan testlerden negatif tek çizgi çıktı. yanılma payı var mıdır bilmiyorum
Onu çekmedim malesef direkt negatif çıktı farklı bi yansıma yoktu. Yansıma olan predictor , negatif çıkan yine gün içinde yaptığımı hatırlamıyorum ucuzdu 50₺ gibi küçük testlerden. Beklenen regl tarihimin üstünden de 5 gün geçti ama 2 aydır zaten , düzensizlik var sanıyorum. Bu silinik çıkan testte geçersizdir sanıyorum...Onuda atar mısın canım birde bat ne zaman ve nagatif testin markası ne acaba söyler misin rica etsem
Benimde gorunuyormu 4 gun var benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?