D Didemder Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2025 15 0 1 29 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Didemder #21 Anlayamadım ben 4 gün geciktiğimde yaptım böyle silik çıkmıştı. Ertesi gün ise gün içinde geciken testlerden yaptım (küçük olanlar damlatmalı) negatif çıktı. Bu sebeple artık deneyeceğimi sanmıyorum. Usulca regl olmayı beklerim gibi
Anlayamadım ben 4 gün geciktiğimde yaptım böyle silik çıkmıştı. Ertesi gün ise gün içinde geciken testlerden yaptım (küçük olanlar damlatmalı) negatif çıktı. Bu sebeple artık deneyeceğimi sanmıyorum. Usulca regl olmayı beklerim gibi
H Hahahahaha Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Mart 2025 1.111 163 38 25 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Didemder #22 Didemder .!.: Yaptım, gecikince kullanılan testlerden. Artık test yapmam herhalde çünkü negatif çıktı yanılma payı var mıdır bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Siz idrarı çok yapmışsınız o testler hatalı çıkmış suan negatifse negatiftir ama 5 gün daha gecikirse o zaman pozitife dönmüş olabilir
Didemder .!.: Yaptım, gecikince kullanılan testlerden. Artık test yapmam herhalde çünkü negatif çıktı yanılma payı var mıdır bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Siz idrarı çok yapmışsınız o testler hatalı çıkmış suan negatifse negatiftir ama 5 gün daha gecikirse o zaman pozitife dönmüş olabilir
simge43 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2023 1.142 224 53 36 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Didemder #23 Bu Eklentiler 1000153456.webp 15,6 KB · Görüntüleme: 11
D Didemder Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2025 15 0 1 29 15 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Didemder #24 ozlemcikkk .!.: Siz idrarı çok yapmışsınız o testler hatalı çıkmış suan negatifse negatiftir ama 5 gün daha gecikirse o zaman pozitife dönmüş olabilir Genişletmek için tıkla... Evet olabilir ,sabah öğürmelerimde var çünkü
ozlemcikkk .!.: Siz idrarı çok yapmışsınız o testler hatalı çıkmış suan negatifse negatiftir ama 5 gün daha gecikirse o zaman pozitife dönmüş olabilir Genişletmek için tıkla... Evet olabilir ,sabah öğürmelerimde var çünkü
D Didemder Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2025 15 0 1 29 15 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Didemder #25 Didemder .!.: Evet olabilir ,sabah öğürmelerimde var çünkü Genişletmek için tıkla... Kan testi de yaptırdım içim rahat etsin diye
Didemder .!.: Evet olabilir ,sabah öğürmelerimde var çünkü Genişletmek için tıkla... Kan testi de yaptırdım içim rahat etsin diye
H Hahahahaha Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Mart 2025 1.111 163 38 25 15 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Didemder #26 Didemder .!.: Kan testi de yaptırdım içim rahat etsin diye Genişletmek için tıkla... Bakalım ne cıkıcak
Didemder .!.: Kan testi de yaptırdım içim rahat etsin diye Genişletmek için tıkla... Bakalım ne cıkıcak
D Didemder Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2025 15 0 1 29 16 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Didemder #27 ozlemcikkk .!.: Bakalım ne cıkıcak Genişletmek için tıkla... Kızlar hamile değilmişim beta 0,2 çıktı...
ozlemcikkk .!.: Bakalım ne cıkıcak Genişletmek için tıkla... Kızlar hamile değilmişim beta 0,2 çıktı...