Kızlar resim ekledim burnumun yamukluğu gecer mi?

Canım çok teşekkür ederim görsem sarılır öperdim o kadar mutlu oldum etraftakilerin sürekli burnunu ne hale getirdin demelerinden bıktım gerçekten büyük moral oldu canım çok teşekkür ederim
Rica ederm canm bn gercekleri söylüyrum . İlerde kendimi boşuna yıpratmşım bşuna üzmüşüm dceksin aradan bi 6 ay gecsin ozmn bidha knuşlm inşallah canım . Brnun çook degişeck ve Fkrinde degişecek

Rica ederm canm bn gercekleri söylüyrum . İlerde kendimi boşuna yıpratmşım bşuna üzmüşüm dceksin aradan bi 6 ay gecsin ozmn bidha knuşlm inşallah canım . Brnun çook degişeck ve Fkrinde degişecek
Senin mesajın gerçekten rahatlattı beni ve kenarda ki çıkıntı hariç günden güne düzeliyor canım çok sağol

Kızlar 4 ay oldu sonuç revizyon olmak zorundayım üstelik burnumda kıkırdak eksikse kulak ve kaburgadan kıkırdak alınmalıymış başka doktora gittim bugün. Çok moralim bozuldu. Başka doktora da gitmeyi düşünüyorum

Canım Merhaba seninle başka hesabimdan konuşmuştuk burnun ne durumda suan fotoğraf atar misin
Burnum çok kötü durumda nefes de alamıyorum deviasyon var deri fazlalığı et nazal valf darlığı kenarlarda şiş gibi duran kemik çıkıntısı var burun ucu sol taraftan fazla kıkırdak alındığı için önden yamuk duruyor kıkırdak eklenmeliymiş burunda yeterince yoksa kulaktan ya da kaburgadan alınacakmış

Sana önerim aynı doktora olma

Kızlar benim bugün 33. günüm ve burnum sağa doğru hafif eğri.Doktorum şişliklerden olduğunu zamanla düzeleceğini söyledi ama ben yanlış yaptı diye çok korkuyorum.Gören arkadaşlarım hemen fark ediyor ve bu durum beni çok üzüyor.ağlamaktan mahvoldum.bir daha ameliyat olup aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

aşağıdan düz mü

aynı şekilde benim de önden sağa dogru yamukluk var doktor muhtemelen iyileşmeyeceğini söyledi ve ilk günden beri aynı hiç değişmedi...şuan 3. ayım. sizce düzelir mi? fotografta cok belli olmasa da baya belli gerçekte...

burnunun sağ tarafı daha şiş ondan eğik gibi duruyor bence. doktorun masaj verdi mi

Cok dikkatli bakildiginda fark ediliyor cildin yapisina gore 6 ay ya da 1 yilda oturuyormus biraz daha zaman gecsin ikimiz icin de insallah en kisa zamanda guzel burunlara kavusuruz

Cok sagol canim umarim gecer masajlara devam o zaman
canım bende 5 yıl önce ameliyat olmuştum bu şekildeydi şişlik edi doktor ama asla geçmedi canını sıkma .ben şimdi tekrar doktor araştırıyorum moralini bozmak için söylemiyorum moralini bozma sakın yol yakınken çaresine bakman için söylüyorum..

başka
başka doktora görün ama kendi doktoruna gitme asla kabul etmiyorlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…