Kızlar resim ekledim burnumun yamukluğu gecer mi?

Gayet güzel olmuş. Bunu estetik olup eğri burna sahip biri olarak söylüyorum. Burnun gerçekten güzel olmuş. Güle güle kullan. Başka doktorlara gitmene gerek yok.

Burnum geri eyrilmesin diye doktorum masaj vermisti bana. Ameliyatimin iki hafta snrasi baslamistim. Masaj verdiyse doktorunuz kesinlikle yapin. Ben iki aydayim halen yapiom masaj eyrilesin diye

Geçmedi canım burun dışardan s harfinedöndü iki taraftan kemik çıkıntıları vardı burun boyunca şiş gibi duran revizyon oldum
Benimde bir taraftan var şişlik yamuk gibi o yüzden delikler eşit değil sanırım benmde geçmicek revızyon amilyatı bu ilk amilyat gibimi oluo

ilk ameliyatim k
Benimde bir taraftan var şişlik yamuk gibi o yüzden delikler eşit değil sanırım benmde geçmicek revızyon amilyatı bu ilk amilyat gibimi oluo
ilk ameliyatı kapalıydı 1 saat bile surmemisti. ikinci 7 saat sürdü kaburgaları kikirdak alındı ve zor oldu. sekil ise yine tam istediğim gibi olmadı ama eskisinden iyi oldu

ameliyatınızı kim yaptı acaba bilelimde gitmiyelim boşuna ameliyat olduğunuz doktorun ismini paylaşmak suc değil herkes birbirini uyarsın sağlık bu canımız yanmasın

Sayfa sahıbı burnun nasıl oldu
Revizyon oldum canım sonraki konulara bakabilirsin. Burnum çok daha kötü olmuştu. Kaburgadan kıkırdak alındı. Şu an nefes olarak sıkıntım yok. Ama sol profilimde sorun var malesef. Hala düz bir burnum yok eskiye nazaran daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…