• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar rezil oldum !

Esli bir arkadas grubumuzla tabu oynuyoruz.. Ben esime bi dans turunu anlatmaya calisiyorum.. Benim esim de birden herkesin icinde "buldum tanga" diye bagiriyor :) tango demek istiyor kendince... Millet guluyo bizim ki daha uyanmiyo.. Tanga degil mi ya, tanga iste ne guluyonuz :)

Lisedeyken hic erkek arkadasim olmayisindan dolayi, kizli erkekli arkadas grubu bana laf attilar.. Amaaan bu kim, sevgili yapmak kim.. Tek basina yaslanir bu boyle giderse falan dediler bende " eee sizde abartmayin rahibe degilim sonucta diyecegime bakire degilim sonucta dedim :) millet yerlerde ben pancar gibi suratla aciklama yapmaya calisiom soyle demek istedim diye ama nerde... Beni duymuyolar bile.. Malzemeyi altin tepsi de sundum ellerine :)

Belki diger hanimlar igrenmis olabilir ama ben aksam aksam kahkaha attim :KK70::KK70::KK70:

Ahhh ah bunlar bir şey mi Ben en olmaması gereken zamanda yerin dibine girdim. Evlendiğimiz gün ilk gecemiz, ben ilişkiye girememişim, eşim şaşkın falan. Sabaha karşı bi kaç olumsuz uğraştan sonra uyumaya dalmak üzereyken ben nasıl dolmuşsam pırt kaçırdım. Eşim iyice şoklandı. Adamcağız ben utanmayayım diye horlama taklidi yapmaya başladı. :-):-)
Ne utanmıştım ya, yer yarılsa da dibine girsem dedim

:KK70: ohoo onlar çoktan unutmuştur...

Bir zamanlar bir konu vardı bu sitede eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye.. onun tadında bi konu olmuş bu da :KK28:

Çok güldüm yemin ederim.
Ben de eşimin iş arkadaşlarıyla otururken okkalı bir gafa imza atmıştım :)
Okçur diye ekşi bir bitki var bahar aylarında çıkan seviyoruz yeriz bazen.Kadınlardan biri bu bitkiyi anlatıyo ama ismini hatırlayamıyodu. Ben de okçuru tarif ettiğini anlayınca;
"aaa uçkur mu? bayılırım" dediydim..

Ay anam kız ne güldüm ya kocamın görmesinden daha çok utanırdım galiba :110:
Ayy ama çok çok fazla güldüm be ya allah kaza bela vermesin bize :KK53:

Yorumlarını çok komik ama bunu bize neden yaptın diyen arkadaşa katılıyorum yemek yemekten vazGeçtim resmen :confused:

Öncelikle rezil oldum diye düşünmeyi aklınızdan çıkarın, bu tip şeyleri karşı taraf hemen unutuyor, siz kendiniz yaptınız diye kafaya takıyorsunuz.

Hapşırırken balgam geldiğini yeni duyan arkadaşlara yada bunu sadece sigarayla ilinti hale getiren arkadaşlara şaşırdım, bu bana da çok olur, sigara kullanmıyorum, sinüzitten kaynaklı geniz akıntım çok oluyor ve çoğu hapşırığım da böyle olur, o yüzden cebimdeki mendille hazır pozisyona geçmeye çalışırım hemen. O an nezle,grip gibi hastalığıınız yada sinüzit vb. gibi rahatsızlıklar varsa çok olağan birşey.

Back
X