• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar rezil oldum !

Icini rahatlatacaksa kendi rezilligimi anlatayim. 17 yasinda koca kizken yanlislikla kontol edemeyerek doktorum yaninda gaz cikarmistim.ve duymustu.. Adet olmusum ayni anda. Vee bir kere de yogun idrar yoli enfeksiyonundan universite 3. Sinifta yolda altima isemistim allahtan aksamda akan enfeksiyonmus ama pacamdan akmisti yurda gittifim de oda arkadaslarimla gulme krizine girmistik
kötü olmuş sizinde hem de doktorun yanında :oops::oops:

:KK70::KK70::KK70:
Ben sana daha rezilini anlatayimda bari kendini iyi hisset:KK70:birgun erkek arkadasimla sık bir yere yemege gittik surekli beni ovdu soyle guzelsin boyle prensessin diye falan ben havalaniyorum boyle artis artis duruyorum yemekleri bekliyoruz o sirada ikimizin onundede bos tabaklar ve ben bi hapsurdum cocugun tabagina balgam sakkk diye yapisti :KK42:allahim nasil toparliycam durumu dedim oan yer yarilsada icine girseydim bi diyodum cocuk farketmemis gibi yapti ama farketti yani tabaginda balgam duruyo sonucta hayatimin en kotu aniydi hic unutamiyorum o cocukla evlendim:KK70::KK70: ama hala aklima geldikce utanc icindeyim:KK42:
inanmıyoruuuummmm
1 saat oturdunuz diyelim
ben olsam gözüm onda kalır ne yemek yiyebilirim ne konuşabilirimm
erkek arkadaşınızı düşündüm tabağına bişileri alırken o tarafa denk getirmemeye çalışıyodu falan

dün konuya yazamamıştım
burnunuzu lavaboya sümkürmüyormusun yorumu vardı sanırım @Bilgece

Konu sahıbının ona atarını okuduydum
dedım lan ne ınsanlar var bu hayatta ben ne sumkururum ne osururum ne balgamımım var

Ne oldu bılıyormusunuz
bugun bu sabah lavaboda hıc boyle bı ıs uzerınde degılken ve ıs arkadasım makyaj yapıyorken ben osurdum :KK64:

Ne demısler ınsan kınadıgını yasamadan ölmezmiş

Ayy gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum..
Olay biraz önce gelişti..aklıma geldikçe gülesim geliyor..
İşyerindeyim iki kişi var ikiside erkek yaşlı adamlar..müdürlerden..
Eşim geldi ziyarete bugün tatil..çay içti..

Eşim ofisin balkona cıktı sigara içmeye elimde çay bardağı diğeri boş hapşurdum diğer elimle kapattım..o arada eşim sigara paketini yeni açmıştı jelatinini verdi..tekrar hapşuruk geldi tutmaya çalıştım ama yapamadım..

Bi hapşurdum yere balgam bi sıçradı..ayyyy ben rezil..eşim sıra bana bakıyordu..diğer iki müdür de 1 metre ileride oturuyo..bembeyaz düştü yere..bendeki tepki çok berbattı..istemsizce ohaa dedim..
Usul usul bardağı koydum aldım elime peçete sildim bi de onu..attım kendimi balkona..nası gülüyorum anlatamam..kızardım bozardım tabi ama gülüyorum da..eşim diyo ki oha bari demeseydin daha cok belli ettin..

Eşim de güldü..diğerleri çaktırmadı ama eminim gördüler şuan kafam yerde yüzlerine Bakamıyorum..

Nolur beni teselli edin..boynum tutuldu yere bakmaktan :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK22::KK22::KK22::KK22::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

o da ne ki ben gripken eşim öpmek için ısrar edince onun yüzüne bulaşmıştı.Napiiim ağzım kapalı burnum tıkalı nefes alamadım :KK45::KK45::KK45:

Ayy gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum..
Olay biraz önce gelişti..aklıma geldikçe gülesim geliyor..
İşyerindeyim iki kişi var ikiside erkek yaşlı adamlar..müdürlerden..
Eşim geldi ziyarete bugün tatil..çay içti..

Eşim ofisin balkona cıktı sigara içmeye elimde çay bardağı diğeri boş hapşurdum diğer elimle kapattım..o arada eşim sigara paketini yeni açmıştı jelatinini verdi..tekrar hapşuruk geldi tutmaya çalıştım ama yapamadım..

Bi hapşurdum yere balgam bi sıçradı..ayyyy ben rezil..eşim sıra bana bakıyordu..diğer iki müdür de 1 metre ileride oturuyo..bembeyaz düştü yere..bendeki tepki çok berbattı..istemsizce ohaa dedim..
Usul usul bardağı koydum aldım elime peçete sildim bi de onu..attım kendimi balkona..nası gülüyorum anlatamam..kızardım bozardım tabi ama gülüyorum da..eşim diyo ki oha bari demeseydin daha cok belli ettin..

Eşim de güldü..diğerleri çaktırmadı ama eminim gördüler şuan kafam yerde yüzlerine Bakamıyorum..

Nolur beni teselli edin..boynum tutuldu yere bakmaktan :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK22::KK22::KK22::KK22::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

Balgan attım diyosun :KK24: olur öyle şeyler insanlık hali onlar sanki hiç yapmıyor.

Ben sana daha rezilini anlatayimda bari kendini iyi hisset:KK70:birgun erkek arkadasimla sık bir yere yemege gittik surekli beni ovdu soyle guzelsin boyle prensessin diye falan ben havalaniyorum boyle artis artis duruyorum yemekleri bekliyoruz o sirada ikimizin onundede bos tabaklar ve ben bi hapsurdum cocugun tabagina balgam sakkk diye yapisti :KK42:allahim nasil toparliycam durumu dedim oan yer yarilsada icine girseydim bi diyodum cocuk farketmemis gibi yapti ama farketti yani tabaginda balgam duruyo sonucta hayatimin en kotu aniydi hic unutamiyorum o cocukla evlendim:KK70::KK70: ama hala aklima geldikce utanc icindeyim:KK42:
valla kıs iyi bide evlenmiş senle garibim
e pekı ne oldu o balgam

ayyy midem bulandı.....:KK34:
ama bana da olmuştu. insan çok rahatlıyor o an:KK70:ben bunu yazarken yanımdakı arkadaşım çiftlik kebabı,tavuklu mu tavuksuz mu diye mutfakla konuşuyor:KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
ya ama , doktor dedi :KK23:
O beniprenses peri saniyorr :KK70:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bundan böyle dışarda hapşururken ağzımı burnumu çok çok iyi kapatacağım.

dün konuya yazamamıştım
burnunuzu lavaboya sümkürmüyormusun yorumu vardı sanırım @Bilgece

Konu sahıbının ona atarını okuduydum
dedım lan ne ınsanlar var bu hayatta ben ne sumkururum ne osururum ne balgamımım var

Ne oldu bılıyormusunuz
bugun bu sabah lavaboda hıc boyle bı ıs uzerınde degılken ve ıs arkadasım makyaj yapıyorken ben osurdum :KK64:

Ne demısler ınsan kınadıgını yasamadan ölmezmiş

:-):-):-):-)
insanız sonuçta dimi olabiliyo öyle şeyler
cutemom bu arada söylemeden geçemicem çok içim ısınıyo size :KK60:

o da ne ki ben gripken eşim öpmek için ısrar edince onun yüzüne bulaşmıştı.Napiiim ağzım kapalı burnum tıkalı nefes alamadım :KK45::KK45::KK45:
ouuu o da fenaymış..
bi keresinde eşim çok hasta olmuştu..tam kettle a su koyuyodu musluktan bana bagırıyo eline peçete kap koşş diye
tuttum burnuna adam bi sümkürdü peçeteyi yırtıp elime yapıştı :KK71:
ay ama biz iğrençliklerle dolu bi aileyiz :KK9::KK9:

saol kanka destek çıkıyon bana :KK50:
e tabi. benim de başıma geldi çünkü. ben kronik bağırsak hastasıyım İBS yani. bazen çok rahatsızlanırım şişkinlik gaz vs. erkek arkadaşımın yanında olmuştu. o anı hiç unutamıyorum insan utancından yerin dibi açılsa direkt oraya dalar. çok iyi anlıyorum seni. üstünde hiç durmadı, şimdi de unuttu sanırım. yani inşallah :) hapşırırken balgam çıktığını bilmeyen arkadaşlar var. hapşırırken balgam çıkabilir sonuçta burunu etkilediği kadar boğazı da etkiliyor kasıyor balgam çıkması çok normal.

e tabi. benim de başıma geldi çünkü. ben kronik bağırsak hastasıyım İBS yani. bazen çok rahatsızlanırım şişkinlik gaz vs. erkek arkadaşımın yanında olmuştu. o anı hiç unutamıyorum insan utancından yerin dibi açılsa direkt oraya dalar. çok iyi anlıyorum seni. üstünde hiç durmadı, şimdi de unuttu sanırım. yani inşallah :) hapşırırken balgam çıktığını bilmeyen arkadaşlar var. hapşırırken balgam çıkabilir sonuçta burunu etkilediği kadar boğazı da etkiliyor kasıyor balgam çıkması çok normal.
dimi yaaa boğazdan çıkıyo sonuçta bi de şiddetli olunca :-)
çok imrenmişimdir şu pşi diye kibarca ses çıkaranlara
ben hapşurunca anlık deprem oluyo :KK6::KK6::KK6:

Back
X