• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar rezil oldum !

Çok komiksinizz :KK70:

Arkadaşların midesi bulanmış. Evet bu tarz olaylar biraz iğrenç ama insani olaylar benim çokta midem bulanmaz gülerim :)

Onlar da unutur merak etmeyin şimdi sıcağı sıcağına çok utanıyorsunuz :) hem o kadar hanzo gözümüzün içine bakarak sokakta balgam atıyor.. Sizin ki istem dışı olan birşey onlarda farkındalar utanmayın :)

Aynen o tarz konular bana da iğrenç gelmez..(( tek başımaysam yada yanımda yakınım varsa eşim annem çok yakın arkadaşım gibi ))
ama bu durum yabancı insanların yanında oldu yaa:oops::oops::oops:
Hapşırınca balgam nasıl gelir
Ben işin o kısmında kaldım
Burundan gelen şeye balgam denmiyo karıştırıyo olmasın :KK70:

bildiğim kadarıyla burundan gelen sümük boğazdan gelen balgam
benim boğazdan geldi :oops:

Hahhahaha ayyy fena yaaaa, ama benimki kadar değil , evlendim bir kaç ay sonra ameliyat oldum ve gaz oluyor sürekli , doktor tutma dedede eşimin yanında vs tutup tuvalte gidiyorum, bir gün eşimin arkadaşı bize geldi , bol kahkahalı bir ortam herkes sustu o sırada benden bir gaz sesi :KK22: eşim dondu kaldı , aşkım diyebildi bir tek , tek söyleyebildiğim ama doktor tutma dedi:KK57::KK31:o_O

Bende yeni evlendigimde misafir uğurlamaya dışarı çıktık eşimle onları bindirdikten sonra benim bir sikistirdi gazim napıyım napayım eşime

Dedim koşarak gidelim anlamaz
Koşarken Dirt Dirt Dirt :KK48: eşim duydu tabii
O da bunu bekliyorMuş o gün bugündür salar kafasına göre :KK61:

bizde patronumla şehir dışından geliroyurz arabadayız. Sabah benzinliğe çekip uyuyalım bir saat dedi. Araba koltukları yatırıp uyuyorz. Hatta patron horluyor. :KK23: Birden pırt diye ses geldi uyandım. baktım uyuyo benden gelmiş ayyy bir utandım duydumu duymadımı bilmiyrm. Hala utanırım aklıma geldikçe:KK23::oops:
patronla arabada uyumak ilginç :KK57::KK57:

''hakkaten arkadaşa katılıyorum bize bunu neden yaptın''...Elimde muz öylece fena oldum.:KK12:
O bu değilde eşimin karşısında yerin dibine girerdim sanırım ben, silmek falan tamam istemsiz bir haraket olsada off nebilim kötü olmuş...
ayağımla kapatıp üstünü ayağımı ileri geri yapmayı düşündüm ama o daha kötü olucaktı :KK17::KK17:

Başıma böyle utanç verici bir şey geldiğinde iki aşamada kendimi teselli ederim.
1. Aşama: Yabancı kişilerse; "Nasılsa tanımıyorum, bir daha beni görmeyecekler." (Ama bu sizde geçersiz:KK53:)
2. Aşama: "Onların da başına böyle şeyler gelmiştir." İnsanlık hâli, herkes mutlaka rezil olduğunu düşündüğü şeyler yapmıştır. Hapşırınca yere balgam atmışlardır, beklenmedik bir anda sümükleri akmıştır, yanlışlıkla kalabalık bir yerde erekte olmuşlardır, kuru fasulye yedikten sonra tutamayıp gaz çıkarmışlardır falan. Örnekleri çoğaltıp içinizi daha da çok rahatlatabilirsiniz:KK53:

beterin beteri var diyosunuz:KK22::KK22:

Bende yeni evlendigimde misafir uğurlamaya dışarı çıktık eşimle onları bindirdikten sonra benim bir sikistirdi gazim napıyım napayım eşime

Dedim koşarak gidelim anlamaz
Koşarken Dirt Dirt Dirt :KK48: eşim duydu tabii
O da bunu bekliyorMuş o gün bugündür salar kafasına göre :KK61:
hahahahahahah

Aman boşver olan olmuş "haağğğkkk puhaaa" diye balgam atmamışsın ki :KK70:
Ay sigarayı abarttığım zaman bana da oluyor böyle.Şoku atlattıktan sonra "doktora gideyim " diyorum, sonra kettle çarpıyor gözüme bir kahve yapıp sigara yakıyorum.
Grip oldum şimdide, ne zaman grip olsam bademciklerim şişer, hemen ardından bronşitim " ooo Elune grip olmuş hemen azmalıyım" diyerek olaya dahil olur.
İnsan içinde öksürmeyeceğim diye kıpkırmızı oluyorum ya, ince hastalığa tutulmuş Hülya Koçyiğit gibi sürekli elimde mendil "öhü öhü fırzt" sesleriyle öksürüyorum. Çünkü salsam ne var ne yok saçılacak ortalığa hiç gerek yok :KK70:
dimi ya insanlık hali hepimizde oluyo ama bu durumu yadırgayanlar var şu forumda nasıl çıkar diye
çıkıyo işte anacım ben ister miyim rezil olayım :-):-)

Bende bi keresinde fena rezil olmustum komsuya. Komsumuzun adi menşure... Annem asure yaptigin da bi kase de menşure teyzene götür dedi.. Tamam dedim.. Caldim kapilarini kadin kapiyi acar acmaz kaseyi uzattim ve aşure teyze menşure getirdim dedim :) kadin gulmeye basladi ben toparlayim derken iyice batirdim " kusura bakma menşure teyze.. Ben seninle aşureyi karıştırdım.. Ama dikkat edersen sonda ki iki hece ayni kelime olarak cok benziyolar bla bla bla :)

Bende bi keresinde fena rezil olmustum komsuya. Komsumuzun adi menşure... Annem asure yaptigin da bi kase de menşure teyzene götür dedi.. Tamam dedim.. Caldim kapilarini kadin kapiyi acar acmaz kaseyi uzattim ve aşure teyze menşure getirdim dedim :) kadin gulmeye basladi ben toparlayim derken iyice batirdim " kusura bakma menşure teyze.. Ben seninle aşureyi karıştırdım.. Ama dikkat edersen sonda ki iki hece ayni kelime olarak cok benziyolar bla bla bla :)
o da iyiyimiş :KK66:

Evet, böyle olaylar sadece bizim başımıza geliyormuş gibi gelir ama herkesin mutlaka benzer hatta daha kötü deneyimleri de olmuştur. Olaya kişisel değil genel anlamda bakarsanız rahatlarsınız :)
teşekkür ederim
mesela müdürlerden biri de sürekli konuşurken ağzından tükürükleri fırlıyo nası ben
görmemiş gibi yapıyosam salyalarını onlar da öyle yapar dimi yaaa:KK16:

teşekkür ederim
mesela müdürlerden biri de sürekli konuşurken ağzından tükürükleri fırlıyo nası ben
görmemiş gibi yapıyosam salyalarını onlar da öyle yapar dimi yaaa:KK16:
Kesinlikle Hoppa Üstelik onun tükürükleri hep fırlıyormuş, sizinki bir kerelik bir şeydi. Onun skoru daha yüksek :KK48:

Ayhh guldumm :D lisedeyken arka siramda bir cocuk oturuyordu hapsirmisti sonra ben arkami dondum konusmak icin dikkatimi cekti koluyla bisi saklamaya ugrasiyodu bir baktim koskoca sümük sırada :D cok fena

aaayyy benim önümde olsa iğrenmekle gülmek arasında gidip gelirdim sanırım :D:D:D
insanlık hali diyelim de için rahat etsin :KK48:

Hahhahaha ayyy fena yaaaa, ama benimki kadar değil , evlendim bir kaç ay sonra ameliyat oldum ve gaz oluyor sürekli , doktor tutma dedede eşimin yanında vs tutup tuvalte gidiyorum, bir gün eşimin arkadaşı bize geldi , bol kahkahalı bir ortam herkes sustu o sırada benden bir gaz sesi :KK22: eşim dondu kaldı , aşkım diyebildi bir tek , tek söyleyebildiğim ama doktor tutma dedi:KK57::KK31:o_O

bunlara çok güldüm ama Allah koru yarabbim :D:D:D

Back
X