• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar rezil oldum !

e tabi. benim de başıma geldi çünkü. ben kronik bağırsak hastasıyım İBS yani. bazen çok rahatsızlanırım şişkinlik gaz vs. erkek arkadaşımın yanında olmuştu. o anı hiç unutamıyorum insan utancından yerin dibi açılsa direkt oraya dalar. çok iyi anlıyorum seni. üstünde hiç durmadı, şimdi de unuttu sanırım. yani inşallah :) hapşırırken balgam çıktığını bilmeyen arkadaşlar var. hapşırırken balgam çıkabilir sonuçta burunu etkilediği kadar boğazı da etkiliyor kasıyor balgam çıkması çok normal.
Aah o ibs neler çektirdi bana. Derslerim akşama kadar olduğunda bol pantolon giyerim. Çünkü belli saatten sonra düğmeyi açıyorum. Kaç kere rezil oldum ibs yüzünden:oops:

Merhabalar
O zaman bi taneden benden
Evlendik eşimle balayında ilk gecemiz sarıldık tam uyumak üzereyiz benden bi pırt sesi...
Hemen uyandım baktım eşim uyanık pırt mı yaptın dedim hemen üstüne atcam ama yemedi başladı gülmeye hadi hadi sen yaptın dio
Hayır diyorum uyumamıştım daha falan desem de nafile
Tabi daha sonra kabul ettim...
Arada eşim der prenses gibi görünür gözüne ne hayaller kurarsın evlenirsin gelir balayınca koynuna pırt yapar der:))
Gülüp geçeriz canım kocamla:)

Sabah sabah nasıl güldüm hele yorumlara bayıldım .. İnsanlık hali cnm bence hic takma kafana ..
Bende ilk bebeğimin doğumu sonrası verilen anestezinin etkisi ile karnım diken diken batan gaz ile dolu halde eve gelmiştim . Kv görümce ve eltimin 6 yaşında ki kızı bizdeydi bi türlü tek kalamadım ki icimdeki kötülükleri salayım :KK54: Kv kirkliyim diye görümceyi pesimde dolandırıyor wc gidince de nedense gidiyo gaz hissi .. Neyse az uyuyayım dedim tabii kv yanina yatittirdi korkmayayım diye sonrasında güm diye 9.0 şiddetinde sallantı ile uyandım kimseden çıt çıkmıyordu eminim sesi bütün apartman duymuştur nasıl utandım bi bilsen bozuntuya vermedim uyuyor gibi yaptimo_O:KK22:
Çok güldüm yaaa:)

Ya olur böyle şeyler insanlık hali ama tabi güzel olmuyor topluluk içinde insanın da her dakika elinde mendil olmuyor ki hapşıracağını ne bilesin. Bende geçen gün eşimle yemek yemeye gittik biraz abarttım çıkarken de kokudan sanırım, park ettiğimiz arabaya yürürken midem bulandı öğürdüm baya çıkaracağımı da düşünmedim öyle öğürürken elimle ağzımı tutuyordum bir anda çıkarıverdim elime eşim yanımda sonra yan taraf açıklıktı biraz oraya çıkardım elim falan batık neyse eşim çantamdan mendil aldı sildim berbat bir durumdu. Ama eşim alışkın gastrit var bende tuttuğu zamanlar arabada torbaya çıkardığım çok oldu. neyse ki işlek bir yer olmasına rağmen arkamızda kimse yoktu tam rezillik.

:KK70::KK70::KK70:
inanmıyoruuuummmm
1 saat oturdunuz diyelim
ben olsam gözüm onda kalır ne yemek yiyebilirim ne konuşabilirimm
erkek arkadaşınızı düşündüm tabağına bişileri alırken o tarafa denk getirmemeye çalışıyodu falan
Simdi restoranlarda masada once bos tabak oluyoya servis gelincede yeni tabagin icinde oluyo yemek o bos tabagi kaldiriyolar zaten o bos tabak gitti ama ben mahvoldum butun gun yuzum kirmiziydi hatta 1 yil falan gecmedi o kizarma ama o hic belli etmedi yillar oldu hala o konuyu acmadik ikimizde:KK70:

Simdi restoranlarda masada once bos tabak oluyoya servis gelincede yeni tabagin icinde oluyo yemek o bos tabagi kaldiriyolar zaten o bos tabak gitti ama ben mahvoldum butun gun yuzum kirmiziydi hatta 1 yil falan gecmedi o kizarma ama o hic belli etmedi yillar oldu hala o konuyu acmadik ikimizde:KK70:
ha tmm hemen kalkmış o tabak masadan :KK16: ben hayal dünyamda farklı tasarlamışım olayı :21::21::21:
ama bişi diyim mi ben olsam onca zaman dayanamazdım içimde tutamazdım açardım muhakkak konuyu :KK45:

Ayy gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum..
Olay biraz önce gelişti..aklıma geldikçe gülesim geliyor..
İşyerindeyim iki kişi var ikiside erkek yaşlı adamlar..müdürlerden..
Eşim geldi ziyarete bugün tatil..çay içti..

Eşim ofisin balkona cıktı sigara içmeye elimde çay bardağı diğeri boş hapşurdum diğer elimle kapattım..o arada eşim sigara paketini yeni açmıştı jelatinini verdi..tekrar hapşuruk geldi tutmaya çalıştım ama yapamadım..

Bi hapşurdum yere balgam bi sıçradı..ayyyy ben rezil..eşim sıra bana bakıyordu..diğer iki müdür de 1 metre ileride oturuyo..bembeyaz düştü yere..bendeki tepki çok berbattı..istemsizce ohaa dedim..
Usul usul bardağı koydum aldım elime peçete sildim bi de onu..attım kendimi balkona..nası gülüyorum anlatamam..kızardım bozardım tabi ama gülüyorum da..eşim diyo ki oha bari demeseydin daha cok belli ettin..

Eşim de güldü..diğerleri çaktırmadı ama eminim gördüler şuan kafam yerde yüzlerine Bakamıyorum..

Nolur beni teselli edin..boynum tutuldu yere bakmaktan :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK22::KK22::KK22::KK22::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
Ohaaa demeseydin iyiymis ama sayende onlarda gormus bulundu.

ha tmm hemen kalkmış o tabak masadan :KK16: ben hayal dünyamda farklı tasarlamışım olayı :21::21::21:
ama bişi diyim mi ben olsam onca zaman dayanamazdım içimde tutamazdım açardım muhakkak konuyu :KK45:
Ayy ne biliyim aslinda acmak istedim ama o gunleri tekrar yasamaya cesaretim yok kendimi kuculmus assagi gibi hissediyidum:KK70::KK70::KK70:acaba sorsammiki cesaretimi toplayim bugun acabilirim belki konuyu ne der acaba:KK14:

Back
X