• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar rezil oldum !

:KK53::KK53:Ben akciğer enfeksiyonu geçirdiğimden beri sabahları minik bir öhö yapınca böyle boncuk gibi çok sevimli mini mini bir balgam çıkıyor
Birgün havaalanında pasaport kontrolünü bekliyorum elimde pasoport önümde insanlar var
Ben hapşırdım kapadım elimle ağzımı ama hissettim fırladı ağzımdan bişeyler
Genelde bulurum kendisini budefa bulamadım elime baktım yok yere baktım yok önümdeki adamların sırtlarına baktım yok(zira birgün otobüste şöfürün sırtına fırlamışlığı var )
Neyse dedim sıra bana geldi
Verdim pasaportu polise
Aman allahım ne göreyim benim boncuk pasasortun üstünde ne yapacağımı şaştım
Kızardım ama görmedi polis galiba

:KK53::KK53:Ben akciğer enfeksiyonu geçirdiğimden beri sabahları minik bir öhö yapınca böyle boncuk gibi çok sevimli mini mini bir balgam çıkıyor
Birgün havaalanında pasaport kontrolünü bekliyorum elimde pasoport önümde insanlar var
Genelde bulurum kendisini budefa bulamadım elime baktım yok yere baktım yok önümdeki adamların sırtlarına baktım yok(zira birgün otobüste şöfürün sırtına fırlamışlığı var )
Verdim pasaportu polise
Ayyy gulmekten bayilcam :KK70::KK70::KK70:ya o sevimli minik balgamdan bendede var sert boyle dokununca dagilmiyo boncuk gibi hapsirinca cikiyo neki o ya

Geçen adamın biri yolda önümde bir burun deliğini tıkayıp diğer deliğinden yere hınkırdı :D tam boyle onume dustu adam bi döndu eliyle pardon isareti yapti hic bi tepki vermeden yoluma devam ettm utanmasn dye bisey de diyemedm :))

Birgün kızın biri önümüzden yürüyor. Bizde arkadasimla güle güle peşlerinden. Kizda nasıl diyeyim şalvar kot pantolon giyinmiş bi garip ceket giyinmiş. Erkek gibi duruyor aynı .
Önümüze şarp diye tukurdu. Bir anda hoc düşünmeden "İyyy bu ne be " dedim. Arkadaşımda "iğrenç be yolun ortasına tukurulur mu " falan dedi. O zaman aramızda 3-4 adım anca var ve duyuyor. Sonra arkadaşım devam etti " Birde kız bunu yapan pöf" dedi gülmeye başladık.
Kız döndü "Sizin sacinizi başınızı yolarim var ya ." dedi bağırarak :KK53:
Arkadaşım da "Valla abla sen yaparsın emanette vardir sende " dedi. Ahahahaha:KK53::KK53:

Anladım cnm benim ilginç geldi bi an

yok canım beş yıldır çalışıyrm ayrıca tesettürlüyüm adanaya uçakla eğitim için gittim adanada fabrika var patronum orda yaşıyor istanbulda büro ve evi var ben büroda çalışıyorm oda istanbula dönecekti arabayla birlikte dönelim dedi öyle döndüm. Zaten yeni çalıştığım bir yer olsa arabayla kabul etmezdim. Dönüşte eşi uğurladı bizi yolluk falan hazırladı bize :)

ayy ben de istemsizce güldüm oohaa demenize:D:D boşverin ya ne olacak ben arabadan inerken düşmüştüm bütün semt seferber olmuştu gülmekten kalkamıyordum millet kollarımdan tutmuş kaldırmaya çalışıyor falan :D ayrıca sizin olayınız eşimin başına gelmişti eşim o zaman tiyatro yapıyordu düşünün herkes onu izliyordu ehehehe :D

Ayy ne biliyim aslinda acmak istedim ama o gunleri tekrar yasamaya cesaretim yok kendimi kuculmus assagi gibi hissediyidum:KK70::KK70::KK70:acaba sorsammiki cesaretimi toplayim bugun acabilirim belki konuyu ne der acaba:KK14:
eşimle benim o tarz durumlar tuhaf karşılanmadığı için sorabilirim utanmayız çekinmeyiz:KK49::KK49::KK49:
ama sizde durum nasıl ona göre sormak lazım :KK48::KK48::KK48:

ayy ben de istemsizce güldüm oohaa demenize:KK70::KK70: boşverin ya ne olacak ben arabadan inerken düşmüştüm bütün semt seferber olmuştu gülmekten kalkamıyordum millet kollarımdan tutmuş kaldırmaya çalışıyor falan :KK70: ayrıca sizin olayınız eşimin başına gelmişti eşim o zaman tiyatro yapıyordu düşünün herkes onu izliyordu ehehehe :KK70:
mesafe ve balgamın büyüklüğü önemli faktör :oops:
umarım görünmemiştir..

Verdim pasaportu polise

o minik şeyden benim hep var yaa:oops:
sizin durum da fenaymış yalnız belki gördü çaktırmadı :KK66::KK66::KK66:

Konuna ayrı yorumlara ayrı kahkahalar attım. :KK70:
Başta okuyunca midemi bulandırmamıştı ama "ıyyy öğğğ neden neden neden " temalı yorumları gördükçe psikolojik olarak benimde içim kalktı. Hatta çıkaracak duruma geldim. :confused:
Yarına unutulur dert etme. :KK51:

Bende bi keresinde fena rezil olmustum komsuya. Komsumuzun adi menşure... Annem asure yaptigin da bi kase de menşure teyzene götür dedi.. Tamam dedim.. Caldim kapilarini kadin kapiyi acar acmaz kaseyi uzattim ve aşure teyze menşure getirdim dedim :) kadin gulmeye basladi ben toparlayim derken iyice batirdim " kusura bakma menşure teyze.. Ben seninle aşureyi karıştırdım.. Ama dikkat edersen sonda ki iki hece ayni kelime olarak cok benziyolar bla bla bla :)
Gözlerimden yaşlar geldi gülcem diye :KK70::KK70::KK70:
Aşure teyzeye selam olsun :cool:

eşimle benim o tarz durumlar tuhaf karşılanmadığı için sorabilirim utanmayız çekinmeyiz:KK49::KK49::KK49:
ama sizde durum nasıl ona göre sormak lazım :KK48::KK48::KK48:
Bizde utanmayiz aslinda gayet rahat takiliriz evde :KK48:hersey serbest ama o zaman sevgiliydik ve ben ful makyaj ful bakim olarak geziyodum hatta bikere bu kapiya cicek koymaya gelmis supriz olsun diye ben fonsuz ve bakimsiz asla cop atmaya bile inmezdim bigun aman kim gorcek dedim ama halim fena kiyafetim hipolu:KK48: saclarim yagliydi tepeden topluydu bide patates kizartmistim ustum kizartma kokuyo falan bi ciktim bu apartmanda abooo ben cok kotu bagirdim kovdum onu ve apartmanin bodrumuna saklandim bu cok korktu boyle bi tepki beklemiyodu yuzundeki dehseti unutamiyorum:KK70:ben hem kosuyorum hem bagirip saydiriyorum oglan cicek aldina bin pisman olmustu simdi ise aman manikur gelmis geciyor agda zamani geciyor fön hak getire simdi degil balgam pirt yapip kokutsam bile aaa ne degisik koktu demi diycek kadar yuzum yirtildi:KK70::KK70:

Back
X