Sivilceli Ciltler Kızlar roaccutane ile ilgili..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Çok uzun dönem karaciğer enzimlerim düzelmedi, ilacın böyle bir etkisi var ancak 1 yıl da toparladım. Ldl 80 le başlayıp 180 de bıraktım, aynı şekilde o da uzun dönem dalgalandı. Diğer msjlarda bahsettim mevcut lekeleri tetikledi. Ama sivilcelerin yok artık :)
O kadar da kalıcı değilmiş :) Daha ciddi şeyler olmamış çok şükür, ömür boyu gibi. Lekeler için topikal olarak başka ürünler kullandiniz mi? Aslında yüzdeki leke ve çiller için berbat bir yöntem okumustum bu forumda, yüze idrar sürerek geçiriyorlarmış :KK70: enn kötü ihtimal o uygulanir diye düşünüyorum. Belki işe yarar, kim bilir.

Tedavinin bitmesini bekle canım, sonra drun sana cilt soyucu yenileyici krem verecek. Kullanırsın daha iyi görünür. Bir de çilek yağı ile bakım yapıyorlardı galiba sıkılaştırıyormuş. Ben de akne tedavisi gördüm, süreç sıkıntılı ama sonuç güzel oluyor
;)

O kadar da kalıcı değilmiş :) Daha ciddi şeyler olmamış çok şükür, ömür boyu gibi. Lekeler için topikal olarak başka ürünler kullandiniz mi? Aslında yüzdeki leke ve çiller için berbat bir yöntem okumustum bu forumda, yüze idrar sürerek geçiriyorlarmış :KK70: enn kötü ihtimal o uygulanir diye düşünüyorum. Belki işe yarar, kim bilir.
kolestrolümün ayarı kaçtı bi kere eskisi gibi olmadı. Lekeler için ot çöp ne varsa denedim bu süreçte ;) kendi yaptığım bi kremim var o biraz toparladı ama sonuç istediğim gibi değil. Benim değerlerim ilk ay yükselmişti erken bıraksam böyle olmazdı. Birkaç iğrenç tarif bende de var ;)

İlacı ve kullanım şeklini çok iyi biliyorum, sivilce problemlerimi ortadan kaldırdı ancak yan etkileri kalıcı oldu bende. Herkeste aynı olur demiyorum tabiki bende ki sonuç bu malesef.
Demek istediğim lekeler yan etki değil yanlış kullanım diyorum.cilt çok hassas lastiği için güneşe karşı korumak lazim

Bendede çok fazlaydı 6 yıl önce kullandım 6 ay değilde 10 ay sürdü tedavim ve şuan hala siyah noktalarım var o sadece.sivilceler için siyah noktalar cilt yapısıyla alakalı

Lütfen en azından yarına kadar konumu taşımayın rica ediyorum.5.ayıma basladım 40 mg kullanıyorum 3 aydır.Fakat kullanıpta bitiren arkadaşlarıma bakıyorum,yüzleri o kadar pürüzsüz ki gözenek bile yok.Fakat benim yüzüm acık gözeneklerle dolu.Tamam sivilce yok,siyah nokta yok,kupkuruyum evet ama yanaklarım burnum hep açık gözenek dolu nokta nokta.Sanırım daha doğrusu siyah nokta olan gözenekler boş kaldığı içinde yüzümde kalmış olabilir.Ne yapmam gerek.Sorun benim cildimde mi yoksa kullanıpta tek nokta gözeneği gözükmeyenlerin mi çok güzel cildi var anlayamıyorum.Krem falan sürdüğümde daha belli oluyor..Napmalı bir çözümü olan var mı ? :KK58:
canım tek çaresi sabır ben 8 ay kullandım bu dediklerinin hepsini 8 ay kadar çektim ama değdi çok şükür :21::21: yüzüne hiç bişey sürme bu aşamada sadece su ile yıka kurutacak şeylerden güneşten uzak dur güneş koruyucunu kullanabilirsin onda sıkıntı yok

Lütfen en azından yarına kadar konumu taşımayın rica ediyorum.5.ayıma basladım 40 mg kullanıyorum 3 aydır.Fakat kullanıpta bitiren arkadaşlarıma bakıyorum,yüzleri o kadar pürüzsüz ki gözenek bile yok.Fakat benim yüzüm acık gözeneklerle dolu.Tamam sivilce yok,siyah nokta yok,kupkuruyum evet ama yanaklarım burnum hep açık gözenek dolu nokta nokta.Sanırım daha doğrusu siyah nokta olan gözenekler boş kaldığı içinde yüzümde kalmış olabilir.Ne yapmam gerek.Sorun benim cildimde mi yoksa kullanıpta tek nokta gözeneği gözükmeyenlerin mi çok güzel cildi var anlayamıyorum.Krem falan sürdüğümde daha belli oluyor..Napmalı bir çözümü olan var mı ? :KK58:
Canım bende altıncı aydayim bende de leke kaldı ama gözenekleri geçirecek mi diye sormuştum bi kere doktora geçirmez dedi azaltır ama ilaç tedavisinden sonra gözeneklerin için krem veririm dedi sen Doktoruna bir sor bence

Kızlar merhaba, yaklaşık 3 ay önce burun ameliyatı oldum ve yuzume yağ dolgusu yapıldı. Doktor dün roaccutane a başlamam gerektiğini söyledi, ben de aldım dün gece ve bu sabah içtim. Yanlız kendisine burun ve dolgu operasyonlarımı söylemeyi unuttum. Bir sıkıntı yaşar mıyım ne dersiniz ?

Kızlar merhaba, yaklaşık 3 ay önce burun ameliyatı oldum ve yuzume yağ dolgusu yapıldı. Doktor dün roaccutane a başlamam gerektiğini söyledi, ben de aldım dün gece ve bu sabah içtim. Yanlız kendisine burun ve dolgu operasyonlarımı söylemeyi unuttum. Bir sıkıntı yaşar mıyım ne dersiniz ?
Aaa tehlikeli bişey olabilir bence ya keşke soyleseydin eğer hastaneye tekrar gitmeye useniyosan bi eczaciya filan bilgisi olan birine sor en azından çünkü özen gerektiren bir ilaç bu ne olur ne olmaz

Back
X