Rüya Yorumları kızlar rüyalarımı yorumlar mısınız? neden böyle rüyalar göürüyorum :(

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
son zamanlar rüyamda sürekli eski eşimi görüyorum. rüyaların hepsini net hatırlamıyorum ama bi kaç tanesini anlatıcam. yardımcı olursanız sevinirim :26: geçen gün eski kayınvalidemi kayınpederimi gördüm ablam onlara ayisigi x ten hamile ne olucak diyodu onlar ee o bebek düşmemiş miydi nasıl olurda hamile filan diye.bizde diyoduk ki o zaman öyle dedik ama düşmedi ondan hamile filan diye. sonra eski eşimi gördüm beni arıyodu ben onu görüyodum ama o beni görmüyodu. buarada eski eşimle eylül 2009 da boşandık. diğer bi rüyam nişanlımla ayrılmışım eski eşimle nişanlanıcakmışım üstümde açık mavi gibi açık yeşil gibi bi elbise simli gibi diyorum ki kendi kendime bu elbise diğer nişan elbisemden daha güzel bide diğer aldığım gelinliği giymem artık başka bi gelinlikçide bi gelinlik daha görmüştüm onu alırız diyorum. sonra bi ara yine eski kayınvalidemi bide görümcemi gördüm. en son daha gece rüyamda eski eşimle evlenmişim ev kalabalık yılbaşı mı neymiş. saat sabahın 5 buçuğu ben dışarı çıkıcam arkadaşlarla içicez diyo. ne içkisi ne çıkması biz daha yeni evliyiz bari bi kaç gün bekleseydin biraz beraber vakit geçirseydik diyip ağlıyorum. sonra balkona çıkıyorum annemi görüyorum anneme anlatıyorum durumu ben boşanmak istiyorum böyle gitmez diyorum.sonra bir sürü karışık karışık şeyler görüyorum ama rüyamda hep ağlıyorum. buarada eski eşim alkol doğru düzgün kullanmazdı içsede 1 bira içerdi. buarada bilinç altı olması imkansız hiç aklımda yokken düşünmediğim zamanlar rüyamda görüyorum. neden böyle oluyo anlamıyorum hatırlamadığım bi çok rüya daha var :44: hee buarada bi ara da yengem beni rüyasında görmüş eski kayınvalidem şöyle diyodu bana böyle diyodu bana şöyle yapıyodu filan diye anlatıyomuşum ona :44:

Son düzenleme:
tatlım rüyada ağlamak mutluluk demektir eğer çok ağladıysan çok mutlu olucaksın demek ve ilk yorumlayan ben olduğum için şanslısın ilk yorum gerçek olurmuş çünkü bende iyiye yoruyorum :) eski eşininle yeniden evlendiğini gördüysen rüyaların tersi çıkarmış nişanlınla devam ediceksiniz anlamına geliyor birde bebek haberi aldıysan bebek umut, huzur ve mutluluk anlamına geliyor yeni evliliğin hayırlı olsun tatlışım ve rüyanın gerisi hayırlara gitsin canm bundan sonra güzel günler seni bekliyoor

cevap yazdığın için çok teşekkür ederim canım. iyi dileklerin içinde teşekkür ederim Allah razı olsun ama ben nişanlımla şu saatten itibaren devam edebiliceğimizi düşünmüyorum artık

cevap yazdığın için çok teşekkür ederim canım. iyi dileklerin içinde teşekkür ederim Allah razı olsun ama ben nişanlımla şu saatten itibaren devam edebiliceğimizi düşünmüyorum artık

rica ederim canmda ama çok şaşırdım nedenki bişey mi oldu yoksa? paylaşabilceğin bişey mi canm?

rica ederim canmda ama çok şaşırdım nedenki bişey mi oldu yoksa? paylaşabilceğin bişey mi canm?

evet canım tartıştık telefonu yüzüme kapattı en sinir olduğum şeyi yaptı. sonra üstüne tam 50 kere aradım abartısız 49 ya da 51 kere değil tam 50 kere ama açmadı mesaj attım cevap vermedi. annem uyumuştur diyo ama ölüm uykusuna yatmadı ya bu elbet duyup açardı. daha önceden işe giderken sabah bazen ben uyandırıyodum arıyodum bazen bi kaç kere arıyodum açmıyodu sonra açıyodu hiç böyle yapmamıştı

çok sinir bozucu gerçekten bende bu olaya gelemiyorum..
tatlım şimdi gördüm cevabını herşey yolundamı şuan ? neymiş sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…